خیلی ممنون و راستی یک سوال
جوانای کره ای یا امربکایی میان توی فروم از این حرفها بزنن ... ببین ما چه بدبختیم برای دو سه کیلوبایت خودخوری میکنیم و اونها با سرعت 10 مگ دانلود میکنن ... ای خدا داد ببرم کجا که بگم من ایرانیم
خیلی ممنون و راستی یک سوال
جوانای کره ای یا امربکایی میان توی فروم از این حرفها بزنن ... ببین ما چه بدبختیم برای دو سه کیلوبایت خودخوری میکنیم و اونها با سرعت 10 مگ دانلود میکنن ... ای خدا داد ببرم کجا که بگم من ایرانیم
چرا الکی خودمو میزاریم سر کار واقعا نمیدونم.......اینا فقط همش برنامست برای زیاد کردن قیمتها وگرنه دیگه هیچی پشتش نیست
اینا توی این مملکت هیچی رو نمیخوان باصدا اعلام گرون شد میان اینجوری ملت خر رو میزارم سر کار وبازی میدن که ماها درگیر چیز دیگه بشیم اونا بکار خودشون برسن
این همه طرح عوض کردنم فقط مثل گرون کردن شیر و ماست شده که قیمتها رو همون نگه داشتن ولی از اونور 100گرم 100گرم از وزنش کم کردن............الانم اینجا صدجور طرح مسخره با قیمتهای جورواجور گذاشتن که ملت رو بپیچونن و فقط قیمتشون رو ببرن بالا.
طرح 1به10 و 1به5 و بدون اشتراک و صدجور کوفت دیگه گذاشتن که ملت رو سرگرم کنن.......اینا اصلا چه حالیشون میشه فرق 10 با 5 چندتاست.
دوستان من خبری از استانهای دیگه ندارم . میخواهم بدونم استانهای دیگه هم تعرفه اینترنتشون اینجوریه یا فقط این خراب شده اینجوری رفته بالا؟
دوستانی که سرویس نامحدود قدیمشونو هنوز دارن اگه برن توی همون قسمت تعرفه ها وشمارشونو بزنن میبینن که میزنه مثلا سرویس 256 1 به 5 ! پس اینطور که مشخصه و دوستان هم میگن سرعت و کیفیت همونه ... فقط و فقط قیمت بالا رفته !
دوستان کسی میدونه الان میشه انلاین شارژ کرد یا نه!?
دوستان زنگ زدم به 2020 و بهم گفتند که سرویسها به خاطر این گران شدند که دیگه به جای اینکه یک پورت را به 8 نفر بدیم به 5 نفر میدیم و گفتم مطمئن هستی این قضیه رو که برم آنلاین شارژ کنم که بهم گفت من خودم هم دانلود دارم و سرویسها را صبح تست کردم و گفت اگر شما :
یک 256 با شیر 1 به 5 بگیرید: سرعت دانلود حدود 55 است و اگر یک 256 با شیر 1 به 10 بگیرید روی 26 تقریبا هستید
پس اگر به حرف این دوستان باشه پس زیاد قیمتها تکون نخورده چون قبلا 256 مبلغ 17 تومان بود اما الان چون از 1 به 8 به 1 به 10 تبدیل شده قیمتش هم شده 14 تومان (اگر حرفش درست باشه)
در مورد شارژ هم گفت هیچ مشکلی نیست شارژ کنید
صبح رفتم شارژ کنم
طرف بازم می گفت نا محدود نداریم !!!!!!!!!!
کلی بهاش حرف زدم و تا پاشده رفته اتاق دیگه بعد از روی میز خودش لیست قیمت نامحدود رو بهم داد!!!! منو می گی م ی خواستم کلش رو بکنم
خلا صه 16500 گرفت برای 256 یک به 10
اومدم خونه هرچی منتظر موندم شارژ نشد نزدیک 6 بار زنگ زدم و بعد گذشت 6 ساعت همونی که پول رو گرفت بر می گرده می گه من گفتم این سرویس رو نداریم شما بزور پول دادی!! منو می گی حیف پشت تلفن بودم وگرنه ....
خلاصه دیدم طرف هیچی حالیش نی گذاشتم الان زنگ زدم یه آقایی بر داشت گفت امروز مشکل داشتن فردا می شه 1 به 10 شارژ کرد
حالا ببینم بازم سر کارم یا نه
لیست قیمت های یک یه یک هم بود !!!
265 80 هزار تومن !!!
امکان نداره سرعت سرویس 256 یک به 5 بشه 55 کیلو بایت
یکی از بچه ها چند صفحه قبل گفت 1به 5 شارژ کرده همون سرعت قبله!!!
کلا 256 نهایت سرعتش 32 هست
پ
امکان نداره سرعت سرویس 256 یک به 5 بشه 55 کیلو بایت
یکی از بچه ها چند صفحه قبل گفت 1به 5 شارژ کرده همون سرعت قبله!!!
کلا 256 نهایت سرعتش 32 هست
پ
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)