تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 451 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    N61JQ مطمئن هستين كه USB3 هستش
    اخه من با گارانيت الماس يا سازگار نديدم usb3 بدن

2. 2 کاربر از saeediust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    N61JQ مطمئن هستين كه USB3 هستش
    اخه من با گارانيت الماس يا سازگار نديدم usb3 بدن
    همه ی دوستان که از این دو گارانتی خریدن USB 3.0 هم دارن. البته چیز اون جور مهمی نیست. بیشتر رو چیزای مهم مثلا پردازنده اصلی و گرافیکی و سرعت هارد و وزن لپ تاپ و کیفیت صفحه نمایش وقت بزارین. آخرش بله ... پورت USB 3.0 هم مهمه ولی نه به اندازه ی CPU و GPU ی لپ تاپ.

4. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Elan touchpad 8.0.7.0

نسخه آخر رو نگیر اگر به اون حرکت سه انگشتی که میزنی زوم میکنه نیاز داری. نسخه ی رو دی وی دیش این امکان رو داره ولی تو نسخه های بعدی حذف شده که احتمالا به خاطر اینه که با زدن دکمه های خود ویندوز میشه زوم بهتری داشت.

(منظورم اینه که مثلا:
    ویندوز (دکمه ی بقل Fn رو میگم)+ + (به اضافه) یا - (منها) : زوم میکنه یا از زوم در میاره
    کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت Lane یا قاب در میاره
    کنترل + آلت + D : زوم رو به صورت Dock یا کادر عریض بالای صفحه در میاره
    کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت FullScreen یا تمام صفحه در میاره
    برای خروج هم نمیدونم چیه شرتکاتش.)

علیرضا جان دستت درد نکنه....
    یه سوال دیگه درایو نوری سیستم بعضی موقعها بازی درمیاره مثلا سریال فرار از زندان رو 5تا دی وی دی دارم از این 5تافقط یکی رو پخش کرد و4تا دیگه رو هر کاری کردم پخش نکرد(هر 5تا یه مارک اند وسرعت رایتش هم یکی)ولی روپی سی okشد...
    چند مورد دیگه هم هست بعضی موارد رایت کردن هم اذیت میکنه به نظرت مشکل نرم افزاره یا سخت افزار؟

6. 2 کاربر از h@medM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

همه ی دوستان که از این دو گارانتی خریدن USB 3.0 هم دارن. البته چیز اون جور مهمی نیست. بیشتر رو چیزای مهم مثلا پردازنده اصلی و گرافیکی و سرعت هارد و وزن لپ تاپ و کیفیت صفحه نمایش وقت بزارین. آخرش بله ... پورت USB 3.0 هم مهمه ولی نه به اندازه ی CPU و GPU ی لپ تاپ.
    اره كاملا حرفت رو تاييد ميكنم
    حقيقتش من بين ASUS N61JQ و Lenovo y560 گير كردم!!!
    n61jq تمامي مشخصات y560 رو داره به علاوه bluray و usb 3.0
    قيمتشون هم تقريبا يكي هست
    ولي من فقط تو خنك بودن n61 موندم
    فكر نميكنم به اندازه y560 خنك باشه
    نظر شما چيه؟
    كدوم رو بگيرم

8. 2 کاربر از saeediust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اره كاملا حرفت رو تاييد ميكنم
    حقيقتش من بين ASUS N61JQ و Lenovo y560 گير كردم!!!
    n61jq تمامي مشخصات y560 رو داره به علاوه bluray و usb 3.0
    قيمتشون هم تقريبا يكي هست
    ولي من فقط تو خنك بودن n61 موندم
    فكر نميكنم به اندازه y560 خنك باشه
    نظر شما چيه؟
    كدوم رو بگيرم
    نمیدونم والله. اون لنوو خب خنک تره و مدل خوبی هم هست، ایسوس هم که خوبه. انتخاب بین اینا کار سختیه. اما در مودر مساله خاصی مثل خنکی اگه خیلی مهم هست باید بگم لنوو طراحی بهتری داره و قطعا 5 6 درجه خنک تر هستش.

اون دوستی که در مورد بلوری مشکل داره. یه چیز جالب بگم ... یه سری تو پی سی یه سی دی بوت رایت کردم و گذاشتم تو لپ تاپ. جند بار خوب بود ولی آخرین بار دیدم دی وی دی رو خالی نشون میده و میخوام رایت کنم روش هم مگه پره !!!

این مشکل فقط در مورد بلوری یا این لپ تاپ نیست. خیلی درایوهای دی وی دی و بلوری از این بازی ها دارن. درایو استاندارد به نوعی کمه ولی اگه شانس با ما یار باشه هم دی وی دی های کم سرعت رایت شده و هم پر سرعت و همه جور دی وی دی کم کیفیت و با کیفیت رو میخونه.

این طور که من دیدم درایو همین لپ تاپ ما جالب نیست. یعنی این مدلی که مال من دراه خوب نیست. آخه حتی همون دی وی دی خود ایسوس رو با صدای خر خر و زور زدن میخونه !!!!!

سفارشی تو چین میزارن روش همین میشه دیگه ولی خب ما ندید گرفتیم فرض کردیم خوبه. چون ممکنه رو سونی و لنوو و حتی اپل های گرون هم همین موارد پیش بیاد.

10. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان این مدت خیلی تو این تاپیک خوش گذشت و به عنوان اوقات فراغت خیلی مسائل اینجا مطرح شد و با هم بحث کردیم.

گاهی دعوا کردیم .. ... گاهی آشتی کردیم .. .... ولی همیشه سعی کردم حرفی نزنم کسی ناراحت بشه. البته یه خورده رک هستم و گاهش هم شوخی های بدی میکنم ولی منظوری نداشتم. خلاصه همیشه سعی میکنم طرز صحبت کردنم رو بهتر و بهتر کنم. شنونده ی خوبی باشم و با دلیل و منطق و محترمانه حرف بزنم ولی انسانه دیگه ... به قول یکی از ... حتی وقتی بزرگ هم میشه (حتی بعد از سربازی و حتی بعد از بازنشستگی) بازم هم همچنان مثل کودکانه.

من سعی میکنم بزرگ بشم ولی کار سختیه انصافاااااا. خیلیییی سخته.

خلاصه دوستان اگه بدی دیدید یا حرکت بچگانه ای از بنده سر زده بزارین به حساب بچگی و حلال کنید. دعا هم کنید که بزرگ بشم دیگه نور علی نور میشه.

بعد یک چیز دیگه ... این مساله همیشه بهم ثابت میکنه که انسان خیلی کوچیک تر از ادعاهایی هست که میکنه واسه همه مریضا دعا کنید که خوب بشن. وقتی یه عزیزی بیماری لاعلاج میگیره و آدم دستش به هیچ جای دنیا بند نیست چاره ای جز دعا کردن نداره. این جاها آدم به خدا نیاز داره. واسه همه مریضا و از جمله یه دوست هم وطن دعا کنید.

با اجازه همه بروبچش n61 ما دیگه رفتیم به قولی آش خوری تو p30world دیگه پیدام نمیشه ولی اکانتم همچنان هست. دیگه اینجا هیچ فعالیتی ندارم. اگه حرفی سخنی پندی اندرزی حدیثی روایتی داستانی چیزی بود به جی میلم پیام بزنید حتماااااا جواب میدم. اینجا پیام خصوصیش رو هم چک نمیکنم آخه وقت نمیشه خداوکیلی.

خدانگهدار همتون باشه. موفق و پیروز باشید. مثل همیشه
    Last edited by alireza1411; 18-02-2011 at 00:21.

12. 9 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوستان این مدت خیلی تو این تاپیک خوش گذشت و به عنوان اوقات فراغت خیلی مسائل اینجا مطرح شد و با هم بحث کردیم.

گاهی دعوا کردیم .. ... گاهی آشتی کردیم .. .... ولی همیشه سعی کردم حرفی نزنم کسی ناراحت بشه. البته یه خورده رک هستم و گاهش هم شوخی های بدی میکنم ولی منظوری نداشتم. خلاصه همیشه سعی میکنم طرز صحبت کردنم رو بهتر و بهتر کنم. شنونده ی خوبی باشم و با دلیل و منطق و محترمانه حرف بزنم ولی انسانه دیگه ... به قول یکی از ... حتی وقتی بزرگ هم میشه (حتی بعد از سربازی و حتی بعد از بازنشستگی) بازم هم همچنان مثل کودکانه.

من سعی میکنم بزرگ بشم ولی کار سختیه انصافاااااا. خیلیییی سخته.

خلاصه دوستان اگه بدی دیدید یا حرکت بچگانه ای از بنده سر زده بزارین به حساب بچگی و حلال کنید. دعا هم کنید که بزرگ بشم دیگه نور علی نور میشه.

بعد یک چیز دیگه ... این مساله همیشه بهم ثابت میکنه که انسان خیلی کوچیک تر از ادعاهایی هست که میکنه واسه همه مریضا دعا کنید که خوب بشن. وقتی یه عزیزی بیماری لاعلاج میگیره و آدم دستش به هیچ جای دنیا بند نیست چاره ای جز دعا کردن نداره. این جاها آدم به خدا نیاز داره. واسه همه مریضا و از جمله یه دوست هم وطن دعا کنید.

با اجازه همه بروبچش n61 ما دیگه رفتیم به قولی آش خوری تو p30world دیگه پیدام نمیشه ولی اکانتم همچنان هست. دیگه اینجا هیچ فعالیتی ندارم. اگه حرفی سخنی پندی اندرزی حدیثی روایتی داستانی چیزی بود به جی میلم پیام بزنید حتماااااا جواب میدم. اینجا پیام خصوصیش رو هم چک نمیکنم آخه وقت نمیشه خداوکیلی.

خدانگهدار همتون باشه. موفق و پیروز باشید. مثل همیشه
    حدود 6 ماهی هستش که تو این تاپیک خیلی کم پست دادم اما همیشه خوانندش بودم و هستم
    صفحه به صفحه
    من 2ومین نفر این تاپیک بودم،به جرات میگم دوست عزیزمون(علیرضا) بهترین و فعال ترین و مفیدترین عضو این تاپیک بود و هستش،فک نمیکنم کسی هم شک و شبهه ای داشته باشه
    همیشه به شخصه از پست ها و اطلاعات بسیار بسیار مفید و کاملش استفاده کردم و از حوصله و دانایی هاش لذت بردم
    به اینکه کنار یه آدمی مثل ایشون هستم افتخار کردم
    ---------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------
    ممنونم از حضور گرمت تو این تاپیک
    به امید روزی که دوباره بیای و اینجا رو رونق بدی
    هرجا هستی و هرکار که میکنی موفق باشی
    خدا نگهدارت

14. 5 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلا م من میخوام یه لب تاپ تا حد 1400 بگیرم که برای برنامه نویس و بازی به کارم بخوره . البته دوستان مدل از sony f13 را گفتنند می خوام بدونم نظر شما چیست ؟ چی بگیرم
    کسی نبود راهنمایی کنه ؟

16. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی نبود راهنمایی کنه ؟
    y560 لنوو مبتونه گزینه خوبی باشه برات.

18. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی نبود راهنمایی کنه ؟
    دوست عزیز بهتره به تاپیک مشاوره مراجعه کنی و معیارها و انتظارات از لپتاپ رو توضیح بدی قطعا اوناهم با توجه به بودجه تون یه مدل مناسب پیشنهاد میکنند.
    ولی از نظر من یه کم صبر کن و n61 یا y560 نگیری بهتره چون اینها اگرچه مدلهای خوبی هستن ولی خیلی وقته تو بازار هستن

قابل توجه دوستانی که به امتیاز ویندوز اهمیت میدن:
    با نصب آخرین کاتالیست امتیاز های کارت گرافیک از 6.7 به 6.8 رسید

20. 3 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •