صفحه ي اول يه كرك عالي هست.یعنی یه کرک راحت براش درست نکردن که این همه دردسر نکشیم وبازی رو اجرا کنیم !!!
7 گیگ بازی رو دانلود کردم اما نمیشه اجرا کرد با این اینترنت فوق پر سرعت ایران !!!
من كه خودم از اون استفاده مي كنم.
صفحه ي اول يه كرك عالي هست.یعنی یه کرک راحت براش درست نکردن که این همه دردسر نکشیم وبازی رو اجرا کنیم !!!
7 گیگ بازی رو دانلود کردم اما نمیشه اجرا کرد با این اینترنت فوق پر سرعت ایران !!!
من كه خودم از اون استفاده مي كنم.
ای بابا ، وقتی لانچر رو باز می کنم پیغام میده : cannot find server.exe
مگه سرور رو نصب نکردین؟
ارور میده ، باز نمی کنش!
establishing network connection , please wait
من و فروم های خارجی رفتم ، کرکشونو کپی کردم ، رفت توی بازی ، ولی بازی وقتی روی Story mode کلیک می کنم ارور بالا رو می نویسه و یک گزینه میاد :
exit to windows
هرچقدر هم صبر می کنم نمیره جلوتر ، می دونید باید چیکار کنم؟ در ضمن کرک skidrow رو که می ریزم خود کامپیوترم پاکش می کنی ، فایروال و آنتی می روسمو هم disable کردم ، ولی بازم تا کپی می کنم پاک میشه!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم تا این بازی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی روی server هم کلیک می کنم می گه :
this application failed to start because application configuration is incorrect , reinstall application may fix problem
آنتی ویروستون نوده؟
اگر نود باشه باید اول از قرنطینه درش بیارید
+
به احتمال زیاد سرورتون هم توی قرنطینس که این پیغامو میده
فکر کنم باید بیخیال بشم ، کرک خارجی ها هم وقتی که می رم توی بازی و روی story mode کلیک می کنم مینویسه :
establishing network connection , please wait
هرچی صبر می کنم هیچینمیشه و وقتی روی exit to windows می زنم ، یک لحظه صفحه پروفایل ها میاد بعدش غیب میشه.
اون قایله رو هم خودش میزاره تو قرنطینه ، من برش می دارم از قرنطینه ، دوباره خودش میزاره !!!!!!!! حتی نود رو هم خاموش می کنم بازم همین طور میشه!!!!!!!!!!!!! بیخیال بازی!اعصابمو داغو کرد ، آخه یکی به من گفت بهترین بازی هست که تو عمرم بازی کردم ، خیلی می خواستم بازیش کنم!!!!!!
نسخه Razor اش نمیاد؟ که بدون مشکل بازی باز بشه؟
آنتی ویروسم نود هست ، هرچی لانچرشو می زنم می نویسه : server.exe not found
آخه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجا باید بریزمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک جا خوندم server.exe رو باید اجرا کرد ، وقتی اجرا می کنم ارور میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من هم ارور میداد . چند بار رفتم تو و اومدم بیرون تا بلاخره وارد بازی شد .
همین ارور رو می داد؟ تو چی رفتی ؟ Server.exe ???????
من نودم رو کامل پاک کردم ، بازم وقتی فایل رو کپی می کنم فایل غیب میشه!!!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم همون فایل skirow هست!
ا! یادم شده بود بعد از پاک کردن نود ریستارت کنم ، الان نودمو پاک کردم ، رستارت کردم ، بازی اومد!!!!!!! خیلی توپه بازیش ممنون!
سلام
من الان کرک 700 کیلو بایتی رو که تو پست اول هست رو نصب کنم دیگه
لازم نیست توضیحات مربوط به پست دو رو انجام بدم؟
من هم نسخه ی 2 DVD و هم 3 DVD رو دارم اما هیچ کدوم رو نمیتونم بازی کنم چون وقتی اجراش میکنم مینویسه : An Internet Connection Is Required
فایلهای Server و Hosts هم تو DVD ها هستن اما فکر کنم کار نمیکنن .
میشه شما راه حلی بدین یا اینکه اون فایل ها رو اپ کنید و نحوه ی درست ریختنشو بگید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)