تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 1298 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

1.من ای اس پی ندارم!
    2. نمایندگی مخابرات هم ندارم!
    3. کانفیگ اولیه هم توسط خوده شرکت انجام می شود! نیاز به فضولی قسمت پشتیبانی در ان نیست!
    4. ریز مصرفش کاملا دقیقه! اگر مشکلی هم داشته باشه خود شرکت رفعش می کنه! که من تا بحال همچین مشکلی ندیدم!
    5. دست کاربر باز باشه؟ یعنی چی؟ کاربر که فقط می خواد وضعیت اتصالش به چه صورت است! ایا گیگ تمام کرده؟ اگر نت وصل نیست پنل بالا بیاد و بتونه شارژ کنه! اگر وصل نمی شود بدون نیاز به استفاده از کانکشن پشتیبانی دلیل عدم اتصال با به ان بگه! حالا بعضی مواقع کاربر می خواهد مک مودم در سیستم ثبت بشه و اشتراک روی ان قفل بشه!
    6. داینامیک ؟ منظورتون را نفهمیدم اگر منظورتون تغییر دادن ظاهر یا زبان است که هر 2 مورد به راحتی قابل انجام است! برای ظاهر مسئول پنل جای مانور کمی داره! اما اگر نیاز بیشتری داشته باشید بازم شرکت کمک می کنه! هزینش هم کمتر از سفارش پنل جدید برای نوشتن است!
    یک نگاهی به این صفحه بندازید بد نیست! این همه شرکت و سازمان دولتی به مشکلات این پنل پی نبردن! مخابرات اصفهان گفته اشغاله به درد نمی خوره!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    8. 7 تا پنل نشونه چیه؟ خوب من می گم نشونه یک کالایی است که می خواهید به یک ادم بی سواد نشون بدید و قانعش کنید این پنل عظیم و کار امد است!
    9. من که دیگه مودم را خاموش کردم یک نت نا محدود از ایرانسل گرفتم یک انتن هم از یک جایه دیگه!
    10 . شما به عنوان یکی از افرادی که در پروژه ان پنل دست دارید باید از ان حمایت کنید! اما بهتره از عدالت دور نشد! یک لحظه فکر کنید به حاله جونی که رفته یک نت ارزون از مخابرات بخره بعد سره ماه یک قبض براشون میاد که 25% حقوق پدرش را باید بده برای ان ، به ترس ان جوون برای نشون دادن ان قبض به پدر فکر کن ، به خدا قسم نمی تونی جواب ان جوون را توی ان دنیا بدی!
    من دیگه حرفی ندارم! اما به ان موردی که گفتم فکر کن! 1% فکر کن ان مورد یا شبیه ان واقعی باشه!
    1 و 2 - پس من متوجه نشدم خرید پنل IBSng به چه درد شما میخوره؟
    3- قسمت پشتیبانی اصلا و ابدا به کانفیگ سیستم دسترسی نداره! منظور از کانفیگ تعریف کردن محصولات متفاوت،تعرفه های متفاوت،پارامترهای متفاوت،قوانین تعرفه(مثل همون از ساعا چند تا چند رایگان یا نیم بها یا ده درصد تخفیف) ، امکان مدیریت ارتباط با مشتری و......

4- چون هر مشترک تو اون پنل یه اعتباری داره و برای ریز مصرفش از اون کم میشه،توی بار زیاد نصف حساب کتاباش اشتباه از آب در میاد
    5- کاربر کسی هست که با پنل ادمین کار میکنه و مشترک کسی که با پنل سرویس دهی کار میکنه. یه نظر خودت این امکان که اگر اینترنت وصل نیست شما بدون صفحه پنل سرویس دهی رو ببینی به پنل مرتبطه؟
    6- این یه اصطلاح برنامه نویسیه،نمیتونم مختصر توضیح بدم برات. سفارش یه پنل جدید؟؟؟!!!! کی گفته این پنل جدیده؟ دو سال قبل از اصفهان این پنل رو شهرهای دیگه کار میکرده،مثل مشهد.(البته ورژن ها متفاوته،ورژن اصفهان جدیدترینه
    7- خیر نشوندهنده اینه که نمیشه هزارتا کار رو با هم قاطی کرد توی یه پنل در اختیار گذاشت!
    هر پنلی وظیفه خودش رو انجام میده. ببخشید شرکت های صد تا نیروی IT داره به همین سادگی مگه بچه دو ساله هستن گولشون بزنی بگی این خیلی عظیمه در حالی که دو زار نمیارزه؟

9- به سلامتی

10- خب حالا من یه سوال از تو دارم، چرا اون جوون اینقدر استفاده داشته که باید حقوق باباشو بده قبض؟
    توی مصرف اون هم من مقصرم؟اگر میگی استفاده نکرده و اینقدر اومده این یه حرفیه،حرف منم همینه میگم بیاد مخابرات بگه تا درست بشه، ولی اگر مصرف کرده ، مثلا مشکل پنل،بی عدالتی من،زورگویی مخابرات یه چیز دیگه ایه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وی پی n دیگه نابود شد ، دیگه باید از ساکس استفاده کرد .

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا یکی به داد ما برسه من قبلا یوزر و پسوردم روی مودم سیو بود راحت وصل میشد از حدود دو هقته پیش ما رو هم بردن روی سرویس جدید با پنل جدید بعد از چند روز یه مشکل عجیب برا من پیش اومد مودم اولش کانکت میشد بعد از حدود 5 دقیقه ارتباط قطع میشد دیگه هم وصل نمیشد تا مودم رو خاموش و روشن کنم (البته گاهی هم بدوم خاموش و روشن کردن وصل میشد ولی خیلی کم)
    زنگ زدم پشتیبانی دیدم کسی جواب نداد اودم کانکشنی کردم الان بعد از اتصال(که البته بعضی مواقع باید 20 بار ردیال کنم تا وصل بشه) دیگه ارتباط قطع نمیشه ولی عملا چند دقیقه سند و ریسیو دارم چند دقیقه ندارم( وقتی ندارم ایکن زرد رنگ روی اون مانیتور کنار ساعت که نشان دهنده ارتباط هست نیست ولی سند و ریسیو هم ندارم تا خودش بعد از چند دقیقه درست میشه)
    کلا این مورد روی اعصاب من داره راه میره هیچ کس هم جواب نمیده کسی میتونه برا چی هست
    اون اقایی که میگفت مشکلاتتون رو بگید میتونه کمک کنه؟؟ یا مثل 2030 هست که میگه شماره همراهت رو بده خودمون بعدا زنگ میزنیم؟
    با تشکر

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

1 و 2 - پس من متوجه نشدم خرید پنل IBSng به چه درد شما میخوره؟
    3- قسمت پشتیبانی اصلا و ابدا به کانفیگ سیستم دسترسی نداره! منظور از کانفیگ تعریف کردن محصولات متفاوت،تعرفه های متفاوت،پارامترهای متفاوت،قوانین تعرفه(مثل همون از ساعا چند تا چند رایگان یا نیم بها یا ده درصد تخفیف) ، امکان مدیریت ارتباط با مشتری و......

4- چون هر مشترک تو اون پنل یه اعتباری داره و برای ریز مصرفش از اون کم میشه،توی بار زیاد نصف حساب کتاباش اشتباه از آب در میاد
    5- کاربر کسی هست که با پنل ادمین کار میکنه و مشترک کسی که با پنل سرویس دهی کار میکنه. یه نظر خودت این امکان که اگر اینترنت وصل نیست شما بدون صفحه پنل سرویس دهی رو ببینی به پنل مرتبطه؟
    6- این یه اصطلاح برنامه نویسیه،نمیتونم مختصر توضیح بدم برات. سفارش یه پنل جدید؟؟؟!!!! کی گفته این پنل جدیده؟ دو سال قبل از اصفهان این پنل رو شهرهای دیگه کار میکرده،مثل مشهد.(البته ورژن ها متفاوته،ورژن اصفهان جدیدترینه
    7- خیر نشوندهنده اینه که نمیشه هزارتا کار رو با هم قاطی کرد توی یه پنل در اختیار گذاشت!
    هر پنلی وظیفه خودش رو انجام میده. ببخشید شرکت های صد تا نیروی IT داره به همین سادگی مگه بچه دو ساله هستن گولشون بزنی بگی این خیلی عظیمه در حالی که دو زار نمیارزه؟

9- به سلامتی

10- خب حالا من یه سوال از تو دارم، چرا اون جوون اینقدر استفاده داشته که باید حقوق باباشو بده قبض؟
    توی مصرف اون هم من مقصرم؟اگر میگی استفاده نکرده و اینقدر اومده این یه حرفیه،حرف منم همینه میگم بیاد مخابرات بگه تا درست بشه، ولی اگر مصرف کرده ، مثلا مشکل پنل،بی عدالتی من،زورگویی مخابرات یه چیز دیگه ایه؟
    1&2. باهاش یک قول 2 قول بازی می کنم!
    3. امکان تعریف نیم بها و غیره! بهتره بری دانشکاه صنعتی ان جا این کار با ان پنل بدرد نخور انجام شده!
    4. والا من تا حالا همچین چیزی را در نسخه پولی ندیدم! اما توی نسخه رایگانش این مورد وجود داره!
    5 . بستگی داره ان برنامه خودش فایروال داشته باشه یا از فایروال جدا استفاده بشه!
    6. بله من می دونم نه پنل جدیده نه پرورش داده ها! خدا هر دوشون را خیر بده!
    7. ساده تر از اونی است که فکرشو می کنی!
    8. من شماره 7 را جا انداختم شما چرا 8 را فراموش کردی؟
    9. ممنون تشرف بیارید این جا اش پشت پا درست کردم !
    10. اگر مصرف کنه که باید پولش را بده! اما...!
    حق با شماست! چون جایه حق نشستید!
    به عنوان وظیفه اومدم مخابرات توی ان اتاق 109 گفتم مشکلم چیه! قبض را هم پرداخت کردم! اصلا هم برام مهم نیست!
    اما یک موردی برای من وجود داره! آیا این پنل نسخه نهایی است و این همه مشکل داره؟ (نگو مشکل نداره که بر می گردیم به پست اول!)
    اگر هم نسخه نهایی نیست و داره توی محیط واقعی تست می شود که دیگر جای صحبتی باقی نمی مونه!
    Last edited by Mr. M.S.R; 30-12-2011 at 00:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام:
    با توجه به اينکه در حال حاضر مخابرات استان اصفهان پشتيباني مناسبي رو به شما مشترکين محترم ارائه نمي کنه تصميم گرفتم بعنوان يک دوست به شما دوستاني که با حفظ ادب مشکلاتشون رو مطرح مي کنند کمک کنم و يا در صورتي که حقي از کسي ضايع شده اون رو برگردونم:
    1. دليل نا پايدار بودن سرويس در بازه اي از شبانه روز، بدليل تغييراتي هست که در جهت بهبود سرويس در حال حاضر انجام شده است. هم اکنون سرويس بصورت پايدار در حال ارائه است.
    2. دوستاني که در خصوص ريزکارکرد و مصرفشون مشکلاتي دارند، مثل حجم ترافيک نا معقول در بازه زماني خاص، ميتونن بصورت شخصي براي بررسي به من اعلام کنند و يا بصورت شکايت به مخابرات. در صورت صحت بررسي، حتما اون مقدار به اعتبارشون برگردانده خواهد شد. براي اينکار کافيه شماره مشتري و شماره ملي و شماره سرويس خودشون رو با مشکلي که دارن بصورت يک پيغام خصوصي ارسال کنند.
    3. براي راهنماي تنظيمات مودم، در صورت نياز دوستان، امکان ارسال فايل آموزشي با ذکر مشخصات مشتري و سرويس شون، وجود دارد.
    4.تمامي اين درخواستهاتون رو در صورتي که از روش هاي معمول و پشتيباني که مخابرات اصفهان ارائه ميکنه جواب مورد نظر خودتون رو دريافت نکرديد، براي من ارسال کنيد.
    5. به شما دوستان اعلام ميکنم که بنده در هزينه اي که شما براي دريافت سرويس خودتون پرداخت مي کنيد، ذينفع نيستم و بعنوان کسي که سرويسي رو با کيفيت در اختيار کاربرانش قرار بده اينجا عضو شدم.
    7. در صورتي که هر بخش از سامانه هم بنظر شما دوستان ميتونه بهتر بشه و يا مشکلي دراون وجود داره هم اونو بمن اعلام کنيد. طبيعي هست در صورت دريافت نظرات مفيد و کاربردي هم، پاداشي براي سرويس شما در نظر گرفته خواهد شد.

به اميد اينکه مشکلات زودتر برطرف بشه و رضايت شما دوستان از اين سرويس بيشتر بشه
    با تشکر از شما
    شما که میگین سرویس به طور پایدار در حال ارائه هست چرا دیشب یکدفعه پینگ من از بالای 280 رسید به زیر 150 و باز هم امروز رفت به همون وضع قبلی.
    این یعنی اینکه شما دارین بیشتر از پهنای باندتون مشترک می گیرین و این عین دزدیه (البته اگه ادامه پیدا کنه این وضعیت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها اینترنت مخابرات اینترنتی سفارش بدیم چند روزه وصل میکنن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

1&2. باهاش یک قول 2 قول بازی می کنم!
    3. امکان تعریف نیم بها و غیره! بهتره بری دانشکاه صنعتی ان جا این کار با ان پنل بدرد نخور انجام شده!
    4. والا من تا حالا همچین چیزی را در نسخه پولی ندیدم! اما توی نسخه رایگانش این مورد وجود داره!
    5 . بستگی داره ان برنامه خودش فایروال داشته باشه یا از فایروال جدا استفاده بشه!
    6. بله من می دونم نه پنل جدیده نه پرورش داده ها! خدا هر دوشون را خیر بده!
    7. ساده تر از اونی است که فکرشو می کنی!
    8. من شماره 7 را جا انداختم شما چرا 8 را فراموش کردی؟
    9. ممنون تشرف بیارید این جا اش پشت پا درست کردم !
    10. اگر مصرف کنه که باید پولش را بده! اما...!
    حق با شماست! چون جایه حق نشستید!
    به عنوان وظیفه اومدم مخابرات توی ان اتاق 109 گفتم مشکلم چیه! قبض را هم پرداخت کردم! اصلا هم برام مهم نیست!
    اما یک موردی برای من وجود داره! آیا این پنل نسخه نهایی است و این همه مشکل داره؟ (نگو مشکل نداره که بر می گردیم به پست اول!)
    اگر هم نسخه نهایی نیست و داره توی محیط واقعی تست می شود که دیگر جای صحبتی باقی نمی مونه!
    3- شما میخوای هر جور شده پنل رو بکوبی،هر چی هم من بگم از این گوش میگیری از اون گوش در میکنی
    5- شما که اطلاعات فنی در این زمینه نداری چرا بحث میکنی، فایروال؟به فایر وال چه ارتباطی داره؟
    7- همه کار رو نمیشه همینطور با خدا کریمه جلو برد! 500 تا کار رو با هم تو یه قسمت انجام بدن بعد که بار سنگین میشه به غلط کردن بیفتن!
    8- من جواب شماره هایی که شما زده بودی رو دادم
    10- منتقل نشده به من،وگرنه پیگیری میکردم.
    منظورت از نسخه نهایی چیه؟این نسخه آزمایشی نیست...به هیچ عنوان،حتی وقتی اولین بار هم روی جاهای دیگه نصب شد آزمایشی نبود، هفته ها و هفته ها زیر دست تیم تست و تضمین کیفیت بوده،ولی امکانات بیشتری در هر به روز رسانی بهش اضافه خواهد شد.
    در ضمن یه خواهشی ازت دارم،لیست مشکلات پنل رو برای من دونه دونه بنویس،هر چی به ذهنت میرسه،لیست کن،فقط مشکلات پنل،نگی چرا سرعت پینگ پایینه یا شبانه رایگان نداریم ها؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام
    حدودا 1 ماه

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام
    بستگی به ان فردی که توی مخابرات شما است داره! از 2 روز تا n روز!

10. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1

من جواب این سوالتو میدم واسه این که اون جوون توی کشوریه که یه مشت آدم اسکل روی کار اومدن هیچ چیزی از اینترنت نمیفهمن دارن تا میتونن اینترنت رو توی پاچه ی مردم می کنن در صورتی که فقط باید پول سرعت بگیرن نه ترافیک ولی به خاطر این که این دزدی از پدرانشون به ارث بردن نمی تونن کاریش کنن.
    وقتی یه دیوونه یه سنگ بندازه تو چاه صد تا عاقل نمیتونن در بیارن

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

دوستان بازم میگم اینا دارن به این تاپیک نفوذ می کنن تا از کار ما سر در بیارن نه که کمک کنن کیا موافقن تشکر کنن
    Last edited by mehdi speed 700; 30-12-2011 at 20:52.

12. 3 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •