تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 500 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز این که میگین هنگ میکنه مربوط به همون مشکل فریز کردن نیست که تو سری های 2011 دیده شده و براش آپدیت اومده؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    امروز رفتیم پایتخت رو گشتیم خبر خوب این بود که یک جا گیر اوردم که کل خاورمیانه رو بگردید قیمت هاش انقدر نیست!
    721 رو خریدیم 2200 بدون حتی هزار تومان تخفیف
    یعنی 50 تومان ارزان تر از اونی دوستان میخواستند به صورت عمده ازش بخرند.
    فروشگاه تخت جمشید در پاساز پایتخت طبقه اول واحد 51. مطمئن باشید از اینجا ارزان تر پیدا نمیکنید تو کل ایران. هر کی خواست میتونه زنگ بزنه بپرسه (شماره اش رو تو پ.خ کسی خواست میدم)
    ضمنا با گارانتی ها رو هم پرسیدم الماس که اشنا داشتیم قیمت داد 1460! نقش هم که اشنا داشتیم بسیار تخفیف داد مثلا 2490 اما نقش گارانتی 3 سال کجا و الماس یک ساله کجا. ضمنا در مورد گارانتی از همان فروشگاه تخت جمشید داشتیم صحبت میکردیم گفت گارانتی تو ایران به درد نمیخوره اما مک بوک پرو 60 هزار تومان بیمه داره که تا 1 سال هر گونه مشکل براش پیش بیاد بیمه هزینه اش رو تقبل میکنه عین این میمونه که مثلا اگر خدای نکرده مادربرد مک بوک اتون سوخت بیمه میگه شما برو درست اش کن بیا پول اش رو بگیر
    خلاصه دیگه فکر نکنم خرید دسته جمعی فایده ایی داشته باشد دوستانی که تهران هستند برند اونجا حضوری بخرند مطمئن باشند از اینجا ارزان تر پیدا نمیکنند چون من تمام فروشندگان مک تو تهران رو زیر رو کردم از جمله واردکننده ها رو. دوستان شهرستان هم اگر اشنا دارند تهران بگند براشون بخرند ندارند هم بگند یک کاری میکنیم
    ضمنا ابتدا ما از این فروشگاه قیمت گرفیتم بعد رفتیم الماس قیمت گرفتیم که الماس گفت ممکنه zp/a باشه و .... که اولا شک کردیم رفتیم دوباره همون مغازه و پرسیدیم گفت من همه پروداکت ها رو هم دارم (پروداکت ll/a و e/a ) که گفت برام هیچ فرقی نمیکنه از نظر قیمت هر کدوم رو بخواهید میدم برای اولین بار بو د که چنین فروشنده ایی دیدم چون قیمت های پروداکت ها در ایران فرق میکنه مثلا پروداکت اروپا از امریکا ارزان تر هست یا پروداکت آسیای شرقی از همه اشون ارزان تر فقط گفت اگر قصد استفاده تو ایران رو دارید همین ll/a رو بگیرید اگر خارج کشور میریدe/a چون تازه تولید شده و گارانتی اپل اش از تاریخ جدید تر هست. لازم به ذکر هست که پروداکت e/a پروداکت جنوب قاره آمریکا هست و 3 الی 4 روز هست وارد بازار ایران شده و اصلا هنوز پروداکت اروپا و اسیای شرقی وارد بازار نشده تا به امروز

سلام دوست عزیز این که میگین هنگ میکنه مربوط به همون مشکل فریز کردن نیست که تو سری های 2011 دیده شده و براش آپدیت اومده؟
    والا دوست عزیز من که نه تو 10.6.6 این کشل رو دیدم نه تو 10.6.7! تا حدود یک ماه دیگر هم سیستم عامل لیون میاد که کاملا معرکه میشه
    Last edited by sinaxex; 12-05-2011 at 23:38.

3. 6 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم والا

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    امروز رفتیم پایتخت رو گشتیم خبر خوب این بود که یک جا گیر اوردم که کل خاورمیانه رو بگردید قیمت هاش انقدر نیست!
    یعنی 50 تومان ارزان تر از اونی دوستان میخواستند به صورت عمده ازش بخرند.
    فروشگاه تخت جمشید در پاساز پایتخت طبقه اول واحد 51. مطمئن باشید از اینجا ارزان تر پیدا نمیکنید تو کل ایران. هر کی خواست میتونه زنگ بزنه بپرسه (شماره اش رو تو پ.خ کسی خواست میدم)
    ضمنا با گارانتی ها رو هم پرسیدم الماس که اشنا داشتیم قیمت داد 1460! نقش هم که اشنا داشتیم بسیار تخفیف داد مثلا 2490 اما نقش گارانتی 3 سال کجا و الماس یک ساله کجا. ضمنا در مورد گارانتی از همان فروشگاه تخت جمشید داشتیم صحبت میکردیم گفت گارانتی تو ایران به درد نمیخوره اما مک بوک پرو 60 هزار تومان بیمه داره که تا 1 سال هر گونه مشکل براش پیش بیاد بیمه هزینه اش رو تقبل میکنه عین این میمونه که مثلا اگر خدای نکرده مادربرد مک بوک اتون سوخت بیمه میگه شما برو درست اش کن بیا پول اش رو بگیر
    خلاصه دیگه فکر نکنم خرید دسته جمعی فایده ایی داشته باشد دوستانی که تهران هستند برند اونجا حضوری بخرند مطمئن باشند از اینجا ارزان تر پیدا نمیکنند چون من تمام فروشندگان مک تو تهران رو زیر رو کردم از جمله واردکننده ها رو. دوستان شهرستان هم اگر اشنا دارند تهران بگند براشون بخرند ندارند هم بگند یک کاری میکنیم
    ااا پس شما هم مثل من ترک گروه کردی؟ مبارکت باشه خیلی خیلی خیلی خوب خریدی من خودم 3 بار پایتخت رو زیرو رو کردم از همه مغازه ها حتی اونایی که اپل فروش هم نبودن پرس و جو کردم اما این قیمت پیدا نکردم! یا فروشنده خیلی ازت خوشش اومده یا چیزی خورده بوده تو سرش! اصلا اونجا یه جورایی باندن محاله یکی بتونه تخطی کنه. پلمپ که بود ایشالا؟ دمش گرم اگه همچین آدم با انصافی رو بشه اونجا پیدا کرد باید مجسمه شو از طلا بسازن بزنن سر در پایتخت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    ایول مبارکه. انشااله روزی ماهم بشه
    از جایی که خریدی 723 رو نفهمیدی چند می ده؟
    لطفا شماره هر دو شون رو واسم پ.خ کن هم اونی که پایتخت بود و هم پاساژ ایرانیان.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ضمنا ابتدا ما از این فروشگاه قیمت گرفیتم بعد رفتیم الماس قیمت گرفتیم که الماس گفت ممکنه zp/a باشه و .... که اولا شک کردیم رفتیم دوباره همون مغازه و پرسیدیم گفت من همه پروداکت ها رو هم دارم (پروداکت ll/a و e/a ) که گفت برام هیچ فرقی نمیکنه از نظر قیمت هر کدوم رو بخواهید میدم برای اولین بار بو د که چنین فروشنده ایی دیدم چون قیمت های پروداکت ها در ایران فرق میکنه مثلا پروداکت اروپا از امریکا ارزان تر هست یا پروداکت آسیای شرقی از همه اشون ارزان تر فقط گفت اگر قصد استفاده تو ایران رو دارید همین ll/a رو بگیرید اگر خارج کشور میریدe/a چون تازه تولید شده و گارانتی اپل اش از تاریخ جدید تر هست. لازم به ذکر هست که پروداکت e/a پروداکت جنوب قاره آمریکا هست و 3 الی 4 روز هست وارد بازار ایران شده و اصلا هنوز پروداکت اروپا و اسیای شرقی وارد بازار نشده تا به امروز
    lz/a رو نمیدونی سفارش کجاست؟ من از نقش گرفتم 721 و ... رو ll/a داشت اما 723 فقط lz/a داشت. میخواستم نگیرم ازشا اما تضمین کرد که هیچ تفاوتی ندارن با هم. حالا یعنی فرق دارن از نظر کیفیت؟ اگه دارن که بگو فردا برم حالشو بگیرم

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

lz/a رو نمیدونی سفارش کجاست؟ من از نقش گرفتم 721 و ... رو ll/a داشت اما 723 فقط lz/a داشت. میخواستم نگیرم ازشا اما تضمین کرد که هیچ تفاوتی ندارن با هم. حالا یعنی فرق دارن از نظر کیفیت؟ اگه دارن که بگو فردا برم حالشو بگیرم
    ببین فقط وقتی ممکنه فرق داشته باشن که لی اوت کیبردش به زبان دیگه ای باشه
    مثلا سفارش چین قطعا لیبل کیبردش به زبان چینیه
    بعدشم وقتی تمام لپ تاپ های اپل تو یه جا ساخته می شه وقتی کیبردش انگلیسی باشه دیگه سفارش کجا بودنش فرقی نداره
    اگرم مشکلی داشت تا الان خودت فهمیده بودی
    این طرف ظاهرا یه کم حلال و حرام سرش می شه
    وگرنه سر همچین چیزی که نباید قیمت فرق کنه
    اما فروشنده های ما به این عنوان که سفارش امریکاست از این عنوان سوء استفاده می کنن که قیمت بیشتری بگیرن و جنس خودشونو بهتر از بقیه ی جاها نشون بدن

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین فقط وقتی ممکنه فرق داشته باشن که لی اوت کیبردش به زبان دیگه ای باشه
    مثلا سفارش چین قطعا لیبل کیبردش به زبان چینیه
    بعدشم وقتی تمام لپ تاپ های اپل تو یه جا ساخته می شه وقتی کیبردش انگلیسی باشه دیگه سفارش کجا بودنش فرقی نداره
    اگرم مشکلی داشت تا الان خودت فهمیده بودی
    این طرف ظاهرا یه کم حلال و حرام سرش می شه
    وگرنه سر همچین چیزی که نباید قیمت فرق کنه
    اما فروشنده های ما به این عنوان که سفارش امریکاست از این عنوان سوء استفاده می کنن که قیمت بیشتری بگیرن و جنس خودشونو بهتر از بقیه ی جاها نشون بدن
    اتفاقا کیبورد رو اونجا چک کردم هیچ مشکلی نداشت. آخیش خیالم راحت شد. آخه بی انصافا هرکی ll/a میفروشه میگه از همه لحاظ فرق داره حتی یکی گفت سیستم عاملشم فرق داره که نتونستم جلو خندمو بگیرم اومدم بیرون. هرکی هم که سفارشای دیگه رو داره تضمین میده که هیچ فرقی نداره! یعنی آدم تو این پایتخت خراب شده چرخ میزنه ها بجایی میرسه که دلش میخواد کلشو بکوبه به آسفالت خیابون از بس که آدمای چاخانیان!!!

11. این کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

lz/A برای کشور New Zealand (نیوزلند)ساخته شده و چون زبان اصلی این کشور انگلیسی است پس کیبوردش هم با کیبورد امریکایی فرقی نمی کنه.
    ولی این دلیل نمیشه که همه چیزش مثل ll/A باشه چون اگه اینطور بود که اپل یه کار اضافه کرده بود پس بالاخره یه تغییر هر چند جزئی تو یکی از اجزاش باید باشه که واسه نیوزلند سفارشی شده باشه.
    مثلا ایپاد تاچ هایی که واسه دوبی میان از همه لحاظ با مدل های دیگه یکسان هستند ولی وقتی روشنش می کنی می بینی فیس تایم ندارن.
    Last edited by arash59b; 13-05-2011 at 00:34.

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

lz/A برای کشور New Zealand (نیوزلند)ساخته شده و چون زبان اصلی این کشور انگلیسی است پس کیبوردش هم با کیبورد امریکایی فرقی نمی کنه.
    ولی این دلیل نمیشه که همه چیزش مثل ll/A باشه چون اگه اینطور بود که اپل یه کار اضافه کرده بود پس بالاخره یه تغییر هر چند جزئی تو یکی از اجزاش باید باشه که واسه نیوزلند سفارشی شده باشه.
    ای بابا. خوب اگه اون تغییرشم بگی چیه خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •