یعنی الان برا همه مشترکین قدیم و جدید شده 1 تا 6 صبح ؟ !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی الان برا همه مشترکین قدیم و جدید شده 1 تا 6 صبح ؟ !
مطمئن نیستم ولی یکی از مسئولان مخابرات میگفت کلا بازه رایگان شده 1 تا 6 صبح
درست گفته - شده 1 تا 6 - امروز امتحان کردم 6 به بعد حجم کم میکنه - خیلی جالبه نه تو سایت اطلاع رسانی کردن نه اس ام اس نه ......
کل پلن اینا این هست که اطلاع رسانی نشه تا کلی پول به جیب بزنن... شما در نظر بگیر هزار تا یوزر این موضوع رو ندونن، هزار گیگ میره تو پاچه مشترکین.. × 4000 = 4000000 این یعنی در هر روز اینا روزی چهار میلیون به جیب میزنن از بابت همین عدم اطلاع رسانی...
حالا من گفتم هزار تا مشترک، قطعن تعداد بیش ازین هاست. پس چرا اطلاع رسانی کنن؟!![]()
برای من ک درسته امروز فقط 6 ب بعد دانلود داشتم توی ریز مصرف حساب نکرده!
دوستان دیگه هم خواهشا 6صبح به بعد امتحان کنن ببینن وضعیت چطوره تا به یه نتیجه برسیم ..... ممنون
به گفته خودشون 82 هزار مشترک adsl دارند :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در ادامه این مراسم معاون تجاری شرکت مخابرات استان مرکزی نیز با بیان اینکه هم اکنون 82 هزار مشترک ADSL مخابرات در استان فعال می باشد ، گفت: از این تعداد 34 هزار مشترک در سال جاری به مشترکان اضافه شده است.
سجادی با اشاره به اینکه استقبال خوبی از ADSL در استان مرکزی شده است ادامه داد: استان مرکزی رتبه اول در کشور را درخصوص واگذاری ADSL به مشترکان کلان به دست آورده است.
وی نقش کارکنان را در اثربخشی بازاریابی مهم دانست و اظهار داشت: کارکنان بهترین سفیران برای اطلاع رسانی ومعرفی خدمات مخابراتی برای مردم هستند.
با این حساب کلی پول میزنن به جیب !!!
برای من از همون 1 تا 7 هست بعلاوه پاییزه 1 تا 7 هست این طرح جدید 1 تا 6 هست
تا حالا دو جور دیدم حساب میکنن
یکی اینکه از یک به بعد تو پنل که نگاه میکنی هیچی اضافه نمیشه
یه طور دیگش هم اینطوره که از یک به بعد حساب میشه طوری که از حجم روزانه کم میشه ولی بعد ساعت هفت ریست میشه
البته من یه مدت دیدم از 6:56 به بعد تو روزانه حساب میشه
من که دیگه میدم فایل هام را یکی دانلود کنه البته با قیمت مناسب اگر کسی خواست پ خ بده لینک بهش بدم
هرکسی بنا رو گذاشته به دزدی .. از هر طریقی بتونه دزدی کنه .
هرچیز که بگندد نمکش میزنند وای به روزی که ..
یه پیمانکار به اصطلاح خصوصی که کاملا دولتی هست اینطوری داره جیب ملت رو خالی میکنه . به راحتی !
یه نفر میگفت در حدود 85 هزار تا یوزر داره مخابرات . با احتساب این .حساب کنید 1/3 این تعداد دانلود شبانه کنن.
در حدود 25 هزار نفر که ندونن شارژ مبارک رو خالی کنن.
حکایت ما شده تو اینجا حکایت علی بابا و چهل دزد بغداد .
بیخیال پاکش کردم
Last edited by javan01; 27-02-2015 at 01:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)