تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 1049 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه سینما خانگی میخوام بگیرم
    مدل خاص یا برند خاصی اگه مد نظر هست معرفی کنید
    2 تا چیز برام مهمه.قیمتش مناسب باشه و در اصل من آدمی نیستم که اسپیکر ها رو روی آخرین درجه ولوم بزارم و مو سیقی گوش کنم. بیشتر جهت این می خوام بگیرم که بتونم سه تا دستگاهم رو بهش بزنم.360 PS3 PC
    یعنی میخوام که از لحاظ پورت های ورودی کامل باشه و در عین حال قیمتش مناسب باشه چون نمی خوام زیاد هزینه کنم و یه کیفیت خوب برام کافیه.
    در ضمن این رو هم می خواستم بدونم که آیا سینما خانگیی هست که روش دی وی دی پلیر نباشه؟ چون نیاز ندارم. البته من LCD تی وی ندارم و از مانیتور واسه تصویر گرفتن استفاده می کنم
    مانیتور شما قاعدتا باید فقط یک ورودی HDMI یا DVI داشته باشه . پس همزمان نمیتونید دو سه تا دستگاه رو بهش وصل کنید ( در مقایسه با TV که با توجه به تعدد پورت های ورودی این امکان رو داره) پس شما باید یک آمپ بگیری که حداقل دو تا ورودی HDMI داشته باشه که PS3 و XBOX رو بدی به آمپ و از آمپ با یک خروجی بدی به مانیتور . البته شما قیمتی که گفتی خیلی کمه ! شما فقط بخوای یک آمپ بخری که نسبتا خوب و قابل قبول باشه و این امکان رو هم داشته باشه باید حدود 300 تومن پول بدید فقط برای آمپ . بدون اسپیکر.
    مگر اینکه از این سینماهای تجاری بگیری و صدای ps3 و XBOX رو از طریق کابلهای AV به صورت آنالوگ بدی به سینمات و برای تصویر هم هر دفعه هر دستگاهی رو که میخوای استفاده کنی وصل کنی به مانیتور . که سینماهای تجاری 300 تومنی هم اصلا به درد نمیخوره و پولتو دور ریختی . یه راه دیگه هم اینه که یک ست اسپیکر 5.1 کامپیوتر بگیری. کلا این 3 راه به نظر من رسید ! اما اگه حدود 200 دیگه بزاری رو 300 تومنت میتونی دنون 390 بگیری که خیلی خوبه . من صداش رو شنیدم واقعا نسبت به قیمتش عالی بود . آمپش هم دو تا ورودی HDMI داشت که کار شما رو راه میندازه.

---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

JVC TH-D5 به نسبت قیمت صدای خیلی خوبی داره فکر کنم الان حدود 440 باشه
    من صداش رو شنیدم باس خیلی نرم و قوی و تفکیک خوبی داره در کل به نظرم آمپش توی سینما خانگی های هم ردش واقعاً قوی تره بد نیست برید صداش رو از نزدیک بشنوید فکر کنم خوشتون بیاد

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

مبارکتون باشه بله سیستم خوبیه
    سلام پژمان جان .
    این JVC رو دوستم داره و من صداش رو شنیدم . طبق حرف شما تفکیک خوب و باس قوی و نرمی داره . من از صداش خوشم اومد. هم تو گیم و هم تو موزیک که من صداش رو شنیدم به نظرم خوب بود .

2. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=mhroozbeh;5987265]ا منتظر جواب هستم!/QUOTE]

دوست عزیز با 300 تومن نمیتونی سینمای خانگی خوبی بگیری....
    به این سایت سر بزن مدل ها و قیمت ها رو ببین...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من پیشنهاد میکنم بودجه خودتون رو بیشتر کنید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ایم کدل از ال جی خوبه؟
    LG-HB 994 PK چرا اینقدر گرونه؟ چه انکاناتی داره؟ کسی داره این مدل رو؟

ظاهرش واسم جالبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آیا تئاتر خانگی هم داریم که رکوردر هم باشه و ترجیحا جفت بلندگوهای عقبی بی سیم؟ مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ایم کدل از ال جی خوبه؟
    LG-HB 994 PK چرا اینقدر گرونه؟ چه انکاناتی داره؟ کسی داره این مدل رو؟

ظاهرش واسم جالبه
    من این مدل را از یکی از دوستان شنیدم که واقعا عالیه....

7. این کاربر از nemomovies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

من تو زمینه صدا خیلی سررشته ندارم. پس گفتم بیام یه سوال فنی از دوستان حرفه ای بپرسم.

عرض کنم خدمت شما که برای اتاق Lab یک آموزشگاه زبان یک DVD Player داریم. حالا می خوام یه سیستم صوتی بهش وصل کنم که قدرت و کیفیت صدا رو بالا ببره. تا حالا از خود تلویزیون استفاده میشد که کیفیت خوبی نداشت.

مسئله اینجاست که چون توجه روی فهم صحبت هاست پس باید کیفیت و شفافیت خوبی داشته باشه. در عین حال باید بلندای صدای خوبی هم داشته باشه. دیگه خودتون در نظر بگیرید چه چیزی لازمه.

ابعاد اتاق هم حدود 3 متر در 5 متر هست.

در کل باید سینمای خانگی بگیرم یا اسپیکر؟

تا حدود 100 تومن چیزی پیدا میشه؟ حدود 200 چی؟

جنسی که ارزش خرید نسبت به قیمتش رو داشته باشه چی؟

مرسی از دوستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مانیتور شما قاعدتا باید فقط یک ورودی HDMI یا DVI داشته باشه . پس همزمان نمیتونید دو سه تا دستگاه رو بهش وصل کنید ( در مقایسه با TV که با توجه به تعدد پورت های ورودی این امکان رو داره) پس شما باید یک آمپ بگیری که حداقل دو تا ورودی HDMI داشته باشه که PS3 و XBOX رو بدی به آمپ و از آمپ با یک خروجی بدی به مانیتور . البته شما قیمتی که گفتی خیلی کمه ! شما فقط بخوای یک آمپ بخری که نسبتا خوب و قابل قبول باشه و این امکان رو هم داشته باشه باید حدود 300 تومن پول بدید فقط برای آمپ . بدون اسپیکر.
    مگر اینکه از این سینماهای تجاری بگیری و صدای ps3 و XBOX رو از طریق کابلهای AV به صورت آنالوگ بدی به سینمات و برای تصویر هم هر دفعه هر دستگاهی رو که میخوای استفاده کنی وصل کنی به مانیتور . که سینماهای تجاری 300 تومنی هم اصلا به درد نمیخوره و پولتو دور ریختی . یه راه دیگه هم اینه که یک ست اسپیکر 5.1 کامپیوتر بگیری. کلا این 3 راه به نظر من رسید ! اما اگه حدود 200 دیگه بزاری رو 300 تومنت میتونی دنون 390 بگیری که خیلی خوبه . من صداش رو شنیدم واقعا نسبت به قیمتش عالی بود . آمپش هم دو تا ورودی HDMI داشت که کار شما رو راه میندازه.

خوب من 2261 LG دارم و هر سه تا دستگاه رو بهش وصل کردم و از این نظر هیچ مشکلی ندارم
    خواهشا یه مدل معرفی کنید که نزدیک ترین قیمت رو به 300 تومن داشته باشه حداقل 3 تا ورودی اپتیک یا HDMI داشته باشه که من بتونم 360 و پلی 3 و کامپیوتر رو بهش بزنم
    چون میخوام بخرم و عجله دارم لطف کنید زود جواب بدید
    Last edited by mhroozbeh; 04-04-2011 at 20:43.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از جواب شما
    بین دنون 1611 وپایونر 1020 شما کدام را انتخاب میکنید
    سلام.شما آمپ رو برای چه کاربردی می خواید؟
    تو حالت کلی من denon رو پیشنهاد می کنم.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

من تو زمینه صدا خیلی سررشته ندارم. پس گفتم بیام یه سوال فنی از دوستان حرفه ای بپرسم.

عرض کنم خدمت شما که برای اتاق Lab یک آموزشگاه زبان یک DVD Player داریم. حالا می خوام یه سیستم صوتی بهش وصل کنم که قدرت و کیفیت صدا رو بالا ببره. تا حالا از خود تلویزیون استفاده میشد که کیفیت خوبی نداشت.

مسئله اینجاست که چون توجه روی فهم صحبت هاست پس باید کیفیت و شفافیت خوبی داشته باشه. در عین حال باید بلندای صدای خوبی هم داشته باشه. دیگه خودتون در نظر بگیرید چه چیزی لازمه.

ابعاد اتاق هم حدود 3 متر در 5 متر هست.

در کل باید سینمای خانگی بگیرم یا اسپیکر؟

تا حدود 100 تومن چیزی پیدا میشه؟ حدود 200 چی؟

جنسی که ارزش خرید نسبت به قیمتش رو داشته باشه چی؟

مرسی از دوستان
    بلندای صدا تا چه حد مد نظرتون هست؟وگرنه مدل های استریو زیادی توی بازار هست که میشه با این هزینه خرید ولی بلندای صدای زیادی ندارند.همچنین مدل اسپیکرهای چینی زیادی توی بازار هست که کار راه انداز هستند.
    راه حل دیگه ای هم هست که یه سیستم صوتی دست دوم تمیز پیدا کنید.معمولا قیمت هایی توی این سطح دارند و مناسب کار شما هستند.اگر تهران بودید یه سیستم بسیار خوب سراغ داشتم که می تونستید با این هزینه تهیه کنید ولی متاسفانه مشهد سکونت دارید.

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

آیا تئاتر خانگی هم داریم که رکوردر هم باشه و ترجیحا جفت بلندگوهای عقبی بی سیم؟ مرسی
    من که همچین مدلی ندیدم.

13. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

1

سلام.شما آمپ رو برای چه کاربردی می خواید؟
    تو حالت کلی من denon رو پیشنهاد می کنم.
    سلام
    میتونم از شما یک نظرخواهی کنم برای یک سیستم سینمای خانگی با این مشخصات :
    باند 7.1 ؟ (نوع باند پیشنهادی؟ نام مدلها؟)
    آمپلی فایر ؟ (دنون یا یاماها؟ چه مدلی؟)

هدف :
    شنیدن صداهای TrueHD از بلوری با واضح ترین (و نه بلندترین) کیفیت ممکن!!

چرک کف دست !! (پول) : حداکثر 1 تا 1.5 میلیون (فقط برای 2 آپشن بالا)

لطفا زیبائی را هم درنظر بگیرید !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •