تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 428 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

ه سوال دارم من وقتی تو ادیتور مپی که ساختمو اجرا می کنم و از منوی view گزینه Game Type for PIE رو تنظیم می کنم مشکلی نیست و درست اجرا میشه (دوربین طبق همون چیزی که من میخوامه )ولی وقتی همین map رو کوک می کنم برای ساختن پکیج و پکیجو میسازم وقتی نصب می کنم Game Type من اون چیزی که میخوام نیست.
    البته طبق دستور این سایت این کارها رو هم کردم
    تست میکنم جوابو میدم....البت اگه کسی جواب نداد....
    سلام!

ببخشید سایز تکسچر برای import کرد چند در چند باید باشد
    باید مضربی از دو باشن...مثلا 64*64 یا 1024*1024 یا 2048*2048 یا.....

2. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 30Tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سر قبرم

پيش فرض

ببخشید برای خریدن اموزش های 3dbuzz از کدوم فروشگاه زیر بخرم که کامل داشته باشد کیفیت زیاد برام مهم نیست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    من می خواهم سفارش بدهم بازهم می خوام از نظر شما استفاده کنم دوست عزیز اقای نینجا جواب داد ولی شک دارم نه که اقا نینجا دروغ می گن نه این فکر من نیست فقط می خواهعم مطمعا باشم که این محصول مال شرکت 3dbuzz باشدنه مال شرکت دیگه راستی اموزش ها فرق دارن اگر فرق دارن یک نفر یک فروشگاه بگه که تمام 16 فصل اموز را داشته باشد ممنون

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

یه سوال دارم من وقتی تو ادیتور مپی که ساختمو اجرا می کنم و از منوی view گزینه Game Type for PIE رو تنظیم می کنم مشکلی نیست و درست اجرا میشه (دوربین طبق همون چیزی که من میخوامه )ولی وقتی همین map رو کوک می کنم برای ساختن پکیج و پکیجو میسازم وقتی نصب می کنم Game Type من اون چیزی که میخوام نیست.
    البته طبق دستور این سایت این کارها رو هم کردم
    کد:
    ولی نمیدونم من به جای LittleLisa.LLStartUp چی باید بزارم.من اینو گذاشتم جواب نداد: UTGame.TMPGame
    کد GamreType.uc من به این صورته:
    کد:

یه نکته ای هستش توی اینا و اون اسم اختصاری برای نوع بازی و نقشه ای که قراره از اون استفاده کنه مثلا نقشه هایی که با DM شروع میشه مربوط به نوع deathmatch هستن و شما هم باید این کار رو بکنید ... اینجا از اسم اختصاری LittleLisa استفاده شده این رو اول اسم نقشه های بزارید اینجوری LittleLisa-mapname

من هنوز کد های شما رو کامل نخوندم اگر مشکلتون حل نشد سعی می کنم یه بار امتحانشون کنم ....

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سر قبرم

پيش فرض

راستی فایل های تفنگ های udk کجا هستند هر جا گشتنم نبود میشه بگید کجا هستند و با چه پسوندی؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من می خواهم سفارش بدهم بازهم می خوام از نظر شما استفاده کنم دوست عزیز اقای نینجا جواب داد ولی شک دارم نه که اقا نینجا دروغ می گن نه این فکر من نیست فقط می خواهعم مطمعا باشم که این محصول مال شرکت 3dbuzz باشدنه مال شرکت دیگه راستی اموزش ها فرق دارن اگر فرق دارن یک نفر یک فروشگاه بگه که تمام 16 فصل اموز را داشته باشد ممنون
    عزیز من خودم از سایت
    http://www.pshop3d.com

خرید کردم واقعا عالیه . هم از نظر قیمت هم ... همه چی کلا" . من بهت اینو پیشنهاد میکنم . مثلا با 7 تومن میتونی 5 تا اموزش بخری . امزشی 1000 تا 1500.

داره خودمونی میشه ahmad1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یه نکته ای هستش توی اینا و اون اسم اختصاری برای نوع بازی و نقشه ای که قراره از اون استفاده کنه مثلا نقشه هایی که با DM شروع میشه مربوط به نوع deathmatch هستن و شما هم باید این کار رو بکنید ... اینجا از اسم اختصاری LittleLisa استفاده شده این رو اول اسم نقشه های بزارید اینجوری LittleLisa-mapname

من هنوز کد های شما رو کامل نخوندم اگر مشکلتون حل نشد سعی می کنم یه بار امتحانشون کنم ....
    ممنون اقا وحید من نقشه ام با TMP شروع میشه (TMP-SampleGame.udk) و کلاس ها هم همینطور مثلا :
    کد:
    این دوربین از نوع سوم شخصه که قابلیت زوم کردنو با راست کلیک داره من تو محیط ادیتور مشکلی ندارم ولی مشکلم تو بعد از ساخت پکیجه که وقتی پکیج ساخته میشه نه از دشمن خبری هست و نه از سوم شخص.
    البته در زمان کوک کردن یه Warning میده با متن زیر:
    کد:
    اینم سورس TMPGame من:
    کد:
    Last edited by ahmad1358; 15-08-2011 at 04:12.

داره خودمونی میشه prince 0f persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من یه جسمو زمان اجرای بازی (نه تو ادیتور) بر اساس یه معادله ای می چرخونم. ولی این معادله بر حسب محورهای فضا (world) هست. برای همین موقع چرخش به مشکل میخورم. می خواستم بدونم چه جوری می شه یه جسمو بر اساس محورهای فضا چرخوند یا چه طوری محورهای local جسمو تغییر داد (زمان اجرا)

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام
    من یه جسمو زمان اجرای بازی (نه تو ادیتور) بر اساس یه معادله ای می چرخونم. ولی این معادله بر حسب محورهای فضا (world) هست. برای همین موقع چرخش به مشکل میخورم. می خواستم بدونم چه جوری می شه یه جسمو بر اساس محورهای فضا چرخوند یا چه طوری محورهای local جسمو تغییر داد (زمان اجرا)
    کلا چرخش توی آنرئال مشکل داره ...

Warning/Error Summary --------------------- Warning, Failed to load 'Class UTGame.TMPGame': Failed to find object 'Class UTGame.TMPGame' Warning, Failed to find object 'Class UTGame.TMPGame'
    اصلا نمی تونه کلاس شما رو پیدا کنه !!! اگر خواستی فایل هات رو برام پ خ کن یه تست کنمشون ....

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل دیده نشدن مش های من چچی شد؟!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سر قبرم

پيش فرض

به نظر شما این فروشگاه راست میگه که مال 3dbuzz هست چون می خواهم مطمعا بشم:

کد:
    یعنی موتنه مثل این باشه:

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •