بذار خشک خشک که شد از داخل و بیرون سپر با یک لایه نازک از چسب آکواریوم درز گیریش کن تا رطوبت براش مشکل ایجاد نکنه
بذار خشک خشک که شد از داخل و بیرون سپر با یک لایه نازک از چسب آکواریوم درز گیریش کن تا رطوبت براش مشکل ایجاد نکنه
براي يكي دو دفعه اشكالي نداره ولي دقت كن كه هميشه اين موضوع را رعايت كنيد چون باعث ورود روغن به جاهاي ديگه ميشه مثل همين سايكلون ، محفظه احتراق ....
پیرو پاسخ کامل دوستمون باید بگم که ایرانخودرو دیگه دوگانه سوز با موتور XU7 تولید نمیکنه. همشون EF7 هستن. من این ماشین رو اول آذرماه 93 تحویل گرفتم. خداروشکر تا الان مشکل نداشتم. مصرفش هم بینهایت پایینه. شتابش هم که عالیه .
سلام به همه
ماشینم EF7 93 وقتی که از دو به یک میام ماشین یه حالت ضربه زدن داره. مثل اینکه سوخت قطع و وصل بشه. اینجا خوندم که با تعویض شمع ها مشکل برطرف میشه. حالا میخواستم بدونم این شمع هایی که تو سایت آپکو هست( AUTOLITE) به درد میخورن. بعد برای EF7 باید پایه کوتاه باشن یا پایه بلند؟
تفاوت این شمع های سوزنی و معمولی تو چی هستش؟( اگه میشه یه دو تا لینک عکس هم برام بذارید.)
خودم میتونم عوض کنم شمع ها رو یا باید ببرم نمایندگی تعویض کنن؟
با تشکر از همه شما
Last edited by mohamadamin77; 31-01-2015 at 14:07.
دوستان عزیز
امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو، LX ef7 پایه گازسوز ببینم
هم مالتی پکس داشت و هم سخنگو
خودم هنوز شک دارم کدوم سیستم بگیرم
به نظرتون کدومش بهتره ؟؟
یعنی دردسرش نداشته باشه
مرسی
بزگوار
من احساس می کنم شما هم تقریبا مثل من داری خرید می کنی
با اطلاعات و تحقیقات کم و سطح دانش ناکافی نسبت به سیستم مالتی پلکس، سمند و البته گل سرسبد موتور EF7، به نظر میاد بیشتر به شنیده ها اکتفا کردین
به من هم خیلی گفتن که ef خوب هست و مالتی خوب هست، اما بدش هم بیشتر هست
به نظرم کمی بیشتر تحقیق کن یک چند روز دیرتر بخرین ولی یک ماشین مطمئن بخرین اتفاقی نمی افته
بگذریم
دوست عزیز حقیقت این هست که در واقع اگر شما خیلی فنی نباشین بین مالتی و سخنگو فرقی وجود نداره
اون چیزی که من و شما متوجه می شیم این هست که در سیستم سخنگوی شما جلو آمپر فرق داره، یک کامپیوتر سخنگو در کنسول وسط دارین و در جلو آمپر فقط کیلومترهای طی شده به شما نمایش داده می شه
ولی در مالتی پلکس، جلو آمپر فرق داره، جلو آمپر یک صفحه نمایش بزرگتر داره که اطلاعات بیشتری به شما میده و کامپیوتر سخنگو هم حذف میشه
اون چیزی که من در خصوص این دو تا سیستم فهمیدم اگر در دو خط ساده بگم این هست
توی سیستم سخنگو ما همون دسته سیم هایی رو داریم که روی همه خودرو ها نصب می شه و قسمت های برقی مختلف به طور مستقیم با کامپیوتر مرکزی خودرو ecu در ارتباط هستن
ولی
در مالتی پلکس اساس سیستم برق خودرو فرق داره دستورات و فرمان های برقی از هر قسمت از خودرو به وسیله واحدهائی به نام bsi به کامپیوتر مرکزی خودرو ecu منتقل می شه
خوب نتیجه این تغییرات چی هستش
قاعدتا به دلیل اینکه پیچیدگی خودرو از لحاظ سیم کشی کمتر شده و هر قسمت از خودرو از طریق bsi با کامپیوتر در ارتباط هست
بنابراین هزینه تعمیرات کمتر باید باشه، درک قسمتی که آسیب دیده سریع تر هستش
البته من درک خودم رو از این سیستم اینجا نوشتم، مطمئنا میشه بیشتر درباره تفاوت این دو تا سیستم بحث کرد، اگر اشکالی هست امیدوارم اساتید تصحیح بفرمایند
ولی باز هم میگم دوست عزیز کمی سعی کن با دید باز نسبت به خرید اقدام کنی، تحقیق و بررسی بیشتر، به جون جفتمون ایران خودرو تا حداقل 25سال آینده هستش
همین
خیلی تو مخه
اصلا کنده شدن از 1 و 2 رو واسه من خیلی سخت کرده، تا تخته می کنم، ییهو موتور جا می مونهخیلی اینحالت پیش نمیاد، ولی کلا خیلی چیز جالبیه
یک لگد یا چیزی شبیه یک سکته مغزی کوچیک! بعد دوباره دور میگیره
حال و حوصلشم ندارم برم واسش شمع و روغن و واسکازین بخرم، تازه یک رادیاتور شوئی هم که مهمونم کرده
ولی دست و دلم به سمتش نمی ره
اگر شمع ها رو عوض کردی یک خبر می دی، که مشکلت رفع شده یا نه؟
شمع هم تا جائی که من از دوستان پرسیدم، پایه بلند و سوزنی باید باشه اگر اشتباه گفتم بچه ها بگید اصلاح کنم
Last edited by وحید گودرزی; 31-01-2015 at 21:09.
مرسی وحید گودرزی جان
والا یک ماه دارم تحقیق می کنم
دیگه فردا انشاالله LX ef7 دوگانه مالتی پکس می خرم
فقط از دوستان ممنون میشم در خصوص آب بندی ماشین راهنمایی بکنید
مرسی
مهدی جون
به سلامتی
امیدوارم بگیری، چارچرخش به سلامتی بچرخه، همیشه به خوشی سوار شی
همچنین یک تمیز و با کیفیتش منتظرت باشه
ما رو هم از کیفیت و جزئیات ماشین از همون لحظه اول بی خبر قرار نده
در مورد آب بندی هم
تا 1000 کیلومتر اول به ماشین دنده روی 3000 بده و خیلی بهش فشار نیار، تیک آف نکن، در هوای سرد حرکت نکردن آنی و مسائلی اینطوری که قوای محرکه مخصوصا موتور رو به چالش بیشتری می کشه، باید با وسواس بیشتری باهاش کار کرد، در مورد گازسوز فکر می کنم تو 1000 تای اول باید بنزین فقط استفاده بشه؟ اگه اشتباه نگم
پ. ن 1: هرچند من دو تا طریقه مختلف رو امتحان کردم
موتور اول ماشین رو خیلی باهاش خوب تا کردم (دقیقا سعی کردم طبق دستورالعملهای دفترچه راهمای خودرو و تجربیات دوستان در فضای مجازی استفاده کنم) توی کیلومتر 1850 ترکید
موتور دوم رو دارم با آسفالت بیشتر آشنا می کنمهمچین دوست دارم آسفالت رو گاز بیگیره
یادش بخیر یکی از دوستان میگفت از همون اول اجازه نده ماشین تنبل بشه حالا اینم واسه خودش تزی هست
پ. ن 2: راستی مهدی جان، کاردکس چند دارن بهت میدن؟
Last edited by وحید گودرزی; 31-01-2015 at 23:41.
من اینطوری آب بندی کردم.
تو دوره آب بندی همش با بنزین رفتم و قبل از روشن کردن هم سوخت رو تغییر میدادم به بنزین. دور موتور رو هم تا 3500 بالاتر نبردم. گاز شتابی هم به ماشین ندادم که بخوام زود سرعت بگیرم.تا ماشین هم بخواد گرم بشه سرعت و دور موتور نزدیک 3000 رو استفاده نکردم. در حد همون 2000 رانندگی کردم تا وقتی موتور گرم میشد دور موتور رو بالاتر میبردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)