بچه ها اگه کسی تو تهران دمو رو ميخواد من بهش ميدم
بچه ها اگه کسی تو تهران دمو رو ميخواد من بهش ميدم
Last edited by UP-SNAKE; 24-09-2009 at 00:27.
به نظرم هر چه قدر هم بازی cpu رو قوی کنند فوقش بعد مثلا یه ماه هوش مصنوعی جلوی هوش انسان زانو می زنه (مگر اینکه غیر طبیعی سخت بشه !) اینجاست که باید بشینیم و حسرت بازی آنلاین رو بخوریم! خب خیلیها دیگه از بازی کردن با cpu در 2009 خسته شدن ولی اگه یه هم بازی حقیقی ( نه مجازی) داشته باشند هنوزم جذابه ... من هنوز 2009 رو که با داداشم بازی می کنم، داد و هوارمون رو هواست !
تایید میشه!!میگم مهران فعلا توی این مود میشه از تیمها برد بزار بازی کامل بیاد اونوقت با این زمان پاسخ دهی و پرسینگ زیادی که توی این نسخه وجود داره مود bal پوست میکنه . اونجا اگه کسی تونست آقای گل یا بهترین بازیکن بشه بیاد خودشو تعریف کنه .
امیدوارم مود مستر لیگو هم بقدری واقعی کرده باشن که آدم پول کم بیاره نتونه بازیکنان خیلی بزرگو بگیره در نتیجه قدرت تیم خیلی زیاد نیست و به راحتی نمیشه جامها رو گرفت .
پارسال توی مود bal برای اینکه زیاد بازیکنم قوی نشه میانگین قدرتهامو نزاشتم از 87 بالاتر بره اینجوری خیلی سخت تر میشد آقای گل شد حتی بعضی از فصلها عنوان بهترین بازیکن رو هم نمیتونستم کسب کنم ( اینم یک روش ابتکاری برای سخت کردن بازی ) .
ولی من فقط لیگ قهرمانان میزنم اوقدر میزنم تو رگ تا سنگکوب کنم: دی
آخه بهزاد جان 2009 کلا آسون بود آب خوردن بود این فرق میکنه قابل مقایسه نیست!!من 2009 را مثل خودت خیلی وقته کنار گذاشتم کار تا جایی رسید که اصلا فوتبال بازی نکردم رفتم NBA2K9 را خریدم و فهمیدم بسکتبال هم زیبا میتوانه باشهوالا من که توی 2009 فقط با پاسکاری توپ رو تا نزدیکی محوطه حریف میبردم یا این که با دریبل کردن اونا رو جا میذاشتم
البته اصلا از تو سر توپ استفاده نمی کردم....بدترین روش دریبل زدن بود....چون که 100% حریفت جا می موند
در کل 2009 خیلی اسون بود
اگر میشه عکسی از قدرتهای مسی بزارین.
راستی رو این سیستم بازی رو رزولیشنی میاد که بچه ها گفتن مشکلاتش حله:
512mb 8500gt
2g ram patriot
cpu 3.8
به cpu و ram ربطی نداره، اگه گرافيکت GeForce 8500 gt هست،اون resolution رو support ميکنه.
البته به مانيتور هم بستگی داره.
Last edited by saba_saeb; 24-09-2009 at 05:08.
بعضی از کاربران فعال انجمن بازی از برخورد نادرست دست اندرکاران سایت ( احتمالا ادمین ها دقیق نمیدونم ) که جدیدا کم توجهی زیادی بهشون میکنند ناراحت هستند و به همین علت تصمیم گرفتن کمتر در این انجمن فعال باشن از منم خواسته شده باهاشون همکاری کنم .
من دقیقا نمیدونم علت این برخورد جدید چیه و اصلا هم حوصله این مسائل حاشیه ای رو هم ندارم تا همین چند روز پیش حتی متوجه نشده بودم روی اسم بعضی از کاربران نوشته شده کاربر فعال و اصلا هیچ علاقه ای به کاربر فعال شدنو این جنگولک بازیها ندارم و حقیقتا تاالان فعالیت زیاد من در این تاپیک بخاطر خوشحال کردن کاربران و دوستاران این بازی بوده نه چیز دیگه .
حالا دوستان شما بگید من چیکار کنم از طرفی ادمین ها ظاهرا برخورد درستی ندارن و از طرفی اخبار جدیدی که بدستم میرسه رو نمیدونم چطوری به اطلاع شما برسونم .
راه حلی برای این پارادوکس من دارین ؟
فعلا این خبر رو هم داشته باشید و حتما نظرتونو بگید .
تعدادی از ورزشگاههای موجود در نسخه 2010
Last edited by 4039; 24-09-2009 at 14:50.
کن چد ماه بود pes بازی نکرده بودم یعنی خیلی کم وقتی دمو رو گرفتم کفم برید بازی رو زو تاپ گذاشتم ولی نتونستم 1 گل بزنم
بازیکنا واقعا باحال شدن مخصوصا ریبری و مسی با cpuهم خیلی خوب کار می کنن بر عکس بازی قبلی
حسين جون بابا بيخيال مارو درياب ، دمت گرم چقدر تنوع زمين ها زياد شده انگار اين تور دروازه ها هم درست بشو نيستن خيلی زشته که يه تور رو بخاطر هوادار ها عوض نکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)