ببین هارد اکسترنالت Fat32 یا NTFS . اگه FAT32 باشه فایل بالاتر از 4 گیگ نمیتونی بریزی روش .نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین هارد اکسترنالت Fat32 یا NTFS . اگه FAT32 باشه فایل بالاتر از 4 گیگ نمیتونی بریزی روش .نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fat32
یعنی هیچ راهی نداره ؟
سلام من تم های ویندوز 7 رو از کجا دانلود کنم ؟ تاپیکی برای تم های 7 چرا نیست ؟!![]()
سلام ،مطمئنی 6.55 گیگابایت حافظه داری تو هارد اکسترنالت ؟؟نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی![]()
Last edited by Iranian boy10; 24-01-2010 at 19:49.
عزیز جان شما روی صفحه راست کیلیک کن برو همون جا که تم ها رو انتخاب میکنی سمت راست یه گذینه هست بزنی صاف میره توی سایت مایکروسافت انقدرم تم خشکل هست از همون جا بگیر
![]()
Last edited by iilliya; 24-01-2010 at 22:03.
شرمنده من درست پستت رو نخونده بودم اخه یکی بعدش گفته بود شاید کوچیکه من فکر کردم فلش بودهنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید همین مشکلی که گفتم برا هارد به وجود اومده باشه اگه هر نوع چیی میخوای کپی کنی اینجوری میشه ممکنه همین مورد باشه
ویرایش:
الان پست های بعدی رو خوندم مثل اینکه فرمتش فت هست مگه نمیشه روی fat32 بزرگتر از 4 گیگ ریخت ؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه مطمئنید؟
Last edited by mrmmnb; 24-01-2010 at 22:29.
ها این که الان گفتی یعنی چه؟
چی هست؟
پیدا کردم ولی نمیخوام از ماکروسافت دانلود کنم !. حجم همشون 100 مگابایت یا بیشتره ؟! تمی نیست که من با دیال آپ دانلود کنم ؟
![]()
Last edited by Iranian boy10; 25-01-2010 at 15:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)