سلام دوستان یک سوال چرا وفتی چیلتر شکن رو باز میکن سایتهای که با نورتون بلوک کردم باز میشه؟
سلام دوستان یک سوال چرا وفتی چیلتر شکن رو باز میکن سایتهای که با نورتون بلوک کردم باز میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
احتمالا وقتی شما از یخ شکن استفاده میکنید سعی میکنه به Sub Domain های دیگری از اون سایت وصل بشه.
در این حالت نام آدرس و IP هر دو تغییر میکنن.شما میتونید IP های جدید رو به فایروال بدید.
در این مواقع باید به پ|ر|و|ک|س|ی سرور خودتون توجه کنید و بدونید که مربوط به کدام منطقه (کشور) میشه.
دوستان من نورتون 360 رو نصب کردم و اکتیو و آپدیتشم کردم و بعد از آپدیت اولیه هر روز که آپدیت میکنم حجم نسبتا کمی رو دانلود میکنه اما امروز که خواستم آپدیت کنم دویاره نزدیک یه 82 مگ رو میخواد که دانلود کنه با اینکه گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل چیه ؟ آیا این عادی هست ؟
سلام.
گاهی اوقات LiveUpdate دیتابیس موجود را بررسی میکنه و اگر اختلاف یا خرابی مشاهده کنه آپدیتها را از اول دریافت میکنه.
همچنین ممکنه بعضی وقتها Product Update هایی دریافت کنید که حجم زیادی دارن.
علاوه بر این سعی کنید همیشه نورتون را از سایت خودش دانلود کنید و یا لینک مستقیمش را از کاربران فعال بخش درخواست کنید.
موفق باشید.
Last edited by *Batman*; 06-04-2012 at 16:29.
دوستان اگر ممکن هست کدهای جدید برای nis قرار بدید
nisکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان من دیروز نورتون رو روی یک سیستم دیگه نصب کردم و فکر کنم یک تیک رو در زمان اولیه نصب برنداشتم در مورد مشترک شدن و اینجور چیزها باید باشه صفحه اول نصب پایین تر گزینه install
حالا هردقیقه گزینه مشترک شدن میاد در حالی که 60 روز وقت ازمایشی هم داره البته این مورد رو من روی سیستمهای دیگه هم داشتم اما نه به این شدت
میشه بدون پر کردن این مراحل از این قسمت رو غیر فعال کنم یا با دادن سریال جدید
با تشکر
سلام.
سریال وارد کنید. اگر دوباره نمایش داده شد یه ایمیل فعال بهش بدید.
این مربوط به Norton Account میشه و ارتباطی به Norton Community Watch (هنگام نصب) نداره.
اگر قبلا برای خودتون نورتون اکانت ساختید کافیه آدرس ایمیل خودتون رو بدید و لاگین کنید تا شما رو شناسایی کنه.
در کمتر از 30 ثانیه میتونید از نمایش مکرر این پنجره خلاص بشید(خودش هم گفته)
nisکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)