مثلا اگه من این ( D-Link DWA-125 Wireless 150 USB Adapter) رو بگیرم اون وقت میتونم از adsl رو ipod استفاده کنم؟
مثلا اگه من این ( D-Link DWA-125 Wireless 150 USB Adapter) رو بگیرم اون وقت میتونم از adsl رو ipod استفاده کنم؟
اره... با وای - فای میشه....
( لینک نسخه سالم fruit ninja رو یکی لطف کنه)
Last edited by HESAM_5700; 30-11-2010 at 21:20.
نه چون اون يه کارت شبکست و نه يه مودم وايرلس دار.
شما با اين ميتونى اينترنت رو روى آيپد شير کنى ....و بايد سيستم روشن بمونه
خوب پس بازم باید خرج کنم اندازه پول یه htc خیلی خوب دارم خرج میکنم
اگه زحمتی نیست یه مودم وایرلس که زیادم گرون نباشه معرفی کنید
نه چون اون يه کارت شبکست و نه يه مودم وايرلس دار.
شما با اين ميتونى اينترنت رو روى آيپد شير کنى ....و بايد سيستم روشن بمونه
يه مودم عالى هست که وايرلس سرى N داره tp-link W8960N
تقريبا 73 تومن.
ارزونتر اينم tp-link W8901G
اين 43 تومنه.
شما برای درخواست بازی اینجا درخواست بدید
لینک fruit ninjaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fruit ninja
Version: 1.5
19.5 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
کابل usb کدومش میخوره؟
فرزان جان شما یه مودم وارلس بگیر tp-link حدود 40-45 تومنه ! منم گرفتم .... همه کارت رو راه میندازه! یو اس بی هم معمولاً همه مودم ها میخورن
دوستانی که مشکل با آیتونز داشتند دو راه دیگه هم به غیر از پرو-کسی هم پیدا کردم ( چقد باهوشم)
1.میتونید از برنامه هایی که آی پی رو تغییر میدن ( مثل Hide iP ) استفاده کنید. ( تست نشده! )
2.میتونید از سایت هایی که برنامه های کرک شده میزارن ( مثل اپ ترکر ) نرم افزار ها رو دانلود کنید و نصب کنید.
اینا یادم افتاد گفتم که بگم....
يوقت usb نگيرى!
اکثرا با lan وصل ميشن و خوبيش اينه درايور نميخواد.
همين 8901 بگيرى خوبه.
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
ممنون فکر کنم مجبور بشيم اپل استور رو تحريم کنيم!
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
ممنون فکر کنم مجبور بشيم اپل استور رو تحريم کنيم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)