تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 1178 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بعد از اين توصيه ي شما رفتم درست كردم ....اما ...مفغود العسر! شد. ولي بازم مي صازم .
    اگر هم بازم میخوای پست نا مرتب بدی مثل قبلی بسته میشه

لطفا درست و همانند باقی کاربران پست بده

متشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها سلام،
    احتمالا سوال من قبلا جواب داده شده ولی این قدر تاپیک شلوغه که من نتونستم جوابمو دقیقا پیدا کنم.
    من دارم حدودا یک ماه دیگه برای ادامه تحصیل به آمریکا میرم. می خواهم یک laptop بخرم از انجا که علاوه بر کارهای روزمرم بتونم باهاش game بازی کنم. من حدود 20 ساله که game یکی از اساسیترین تفریحامه. سوالاتم اینه:

1- آیا من اگه با laptop بازی کنم عمرش کم می شه؟ البته مینونم پیوسته بیش از یک ساعت بازی نکنم.
    2- آیا اگه laptop خوبی بخرم ممکنه بازیهایی که با یک pc با مشخصات مشابه اجرا میشه روی آن بالا نیاد؟ این سوال را از این جهت میپرسم که readme بازی assasians creed میگه که ممکنه این بازی روی نسخه laptop کارتهای گرافیک اجرا نشه.
    3-اگه پاسخ سوال اول منفی هست و میتونم laptop بخرم، با توجه به اینکه هیچ تعصبی روی مارک به خصوصی ندارم چه مدلهایی با قیمت تا 1500$ به من پیشنهاد میدید؟

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آخه من بازی نمی کنم...اینم می خوام برای دانشگاه...15" هم بزرگه برام.بیشتر دوست دارم 14" بخرم...

این که میگم چی؟

Sony Vaio SZ780N3

CPU : 2.4 C2C
    FSB : 800
    Cach : 3
    RAM : 2
    HDD 180 SATA
    LCD : 13.3 Razor
    VGA : 895MB GF 8400GS
    Weight 1.6
    USA
    1595000

با یه گارانتی آشغالی " نوین سازان"

انتخاب خوبیه ... قیمتش خوبه ... سی پی یو قوی داره و رم و هارد هم کافیه ... 13.3 خوبیه

نوین سازان دیگه کجاست ؟ هر کی فروشگاه زده گارانتی هم باز کرده چه مسخره

امپایرسیس دبی هم که نصف نوت بوک های خاورمیانه دل رو میده ، از خودش گارانتی نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

يه سوال لپ تاپ قسطي كجا ميفروشن
    اغلب فروشگاه های کامپیوتری ... جای خاصی نداره

مثلا اهواز همه جا = 2 درصد سود !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بچه ها سلام،
    احتمالا سوال من قبلا جواب داده شده ولی این قدر تاپیک شلوغه که من نتونستم جوابمو دقیقا پیدا کنم.
    من دارم حدودا یک ماه دیگه برای ادامه تحصیل به آمریکا میرم. می خواهم یک laptop بخرم از انجا که علاوه بر کارهای روزمرم بتونم باهاش game بازی کنم. من حدود 20 ساله که game یکی از اساسیترین تفریحامه. سوالاتم اینه:

1- آیا من اگه با laptop بازی کنم عمرش کم می شه؟ البته مینونم پیوسته بیش از یک ساعت بازی نکنم.
    2- آیا اگه laptop خوبی بخرم ممکنه بازیهایی که با یک pc با مشخصات مشابه اجرا میشه روی آن بالا نیاد؟ این سوال را از این جهت میپرسم که readme بازی assasians creed میگه که ممکنه این بازی روی نسخه laptop کارتهای گرافیک اجرا نشه.
    3-اگه پاسخ سوال اول منفی هست و میتونم laptop بخرم، با توجه به اینکه هیچ تعصبی روی مارک به خصوصی ندارم چه مدلهایی با قیمت تا 1500$ به من پیشنهاد میدید؟

مرسی
    1- خیر ... اما اگر دائم گیم هست باید به فکر تهویه اش کنی چون حرارت زیاد و مداوم روی قطعات تاثیر گذار هست ... تا 2 ساعت روزانه خوبه ... بعد 2 ساعت استارحت و خنک سازی و دوباره گیم ... اگر جلوی یک کولر یا تهویه باشه بهتره

2- ببین همه چیز به سی پی یو و گرافیکت بستگی داره ... اگر 8800M GTX بخری بازی نیست که روش نیاد چه برسه کرایسیس و assasians که هیچی نیست براش ...! برای بازی خوب باید حداقل 8600M GT به بالا باشه ... صفحه اول رو ببین پست سوم که لینک رده بندی گرافیک ها رو دادم ببین چه چیپست های گرافیکی بالاترشه ... و باید 256 مگابایت حافظه Dedicate داشته باشه

3- تا 1.500 که برای بازی چیزی ازش در نمیاد ... حداقل انتخاب XPS M1530 باشه با مشخصات بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با گرافیک 8600 و رم گرافیکی نوع GDDR3 memory... که بتونی کرایسیس و assians رو بازی کنی ... یک چیز قوی

با 1.700 میتونی بخریش

اگر حتما تا 1.500 میخوای HP ها و SONY FZ با گرافیک 8400M GS و 8400GT انتخاب های بعدی هستند یا dell vostro 1500 با گرافیک ضعیفتر XPS یعنی Geforce 8600M GT DDR2 memory buss

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یک پیشنهاد به doityourselfir

اگر داری میری از آمریکا چرا از این خراب شده میخری ؟ بگر اونجا alienware M51-x هست با گرافیک 8800M GTX و سی پی یو بالا حدود 1.600 دلار ... بهتر نیست ؟ جنس با کیفیت و بسیار عالی که فقط آمریکا گیر میاد بدلیل محدودیت تولید و ساپورت فقط در USA

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    آقا من که نوشتم میخواه از انجا بخرم قیمت هم گفتم 1500 دلار . حالا میشه دقیقا یک مدلی معرفی کنی؟ ترجیحا صفحه 15 باشه ولی اگه 17 هم شد عیب نداره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

همون XPS M1530 اگر نبود :

SONY FZ 180E/B
    2.0-4MB-FSB800
    2G
    200
    BlueRay-R
    15.4 WXGA
    1024 Geforce
    Vista-H
    2.8
    CHINA
    Web cam/BT

گارانتی ایران ررهجو یکساله 13,900,000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی از ÷اسخ سریع شما
    این مدل alienware M51-x که میگید . مارکش alienware هست؟ شرمنده دیگه ما قدیمیها از این چیزهای جدید سر در نمیآریم.
    من حتما ز امریکا میخرم.
    اگه باید یک وسیله ای هم اضافه برای داغ شدنش بخرم (با توجه به 1 ساعت بازی) لطفا بگید.
    17 اینچه؟ چون 15 بهترمه بالخره باید همیشه دنبالم باشه.
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آخه این همه برند چسبیدی به این ؟

توی ایران هم هیچ ساپورت رسمی و درستی نداره
    خودم نمی خوام یکی از دوستام می خواد ولی چیزه مالی هست انصافا یک چیزی تو مایه های eee 1000 asus از اونم پر سرعت تر و سبک تر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •