اگر هم بازم میخوای پست نا مرتب بدی مثل قبلی بسته میشهبعد از اين توصيه ي شما رفتم درست كردم ....اما ...مفغود العسر! شد. ولي بازم مي صازم .
لطفا درست و همانند باقی کاربران پست بده
متشکر
اگر هم بازم میخوای پست نا مرتب بدی مثل قبلی بسته میشهبعد از اين توصيه ي شما رفتم درست كردم ....اما ...مفغود العسر! شد. ولي بازم مي صازم .
لطفا درست و همانند باقی کاربران پست بده
متشکر
بچه ها سلام،
احتمالا سوال من قبلا جواب داده شده ولی این قدر تاپیک شلوغه که من نتونستم جوابمو دقیقا پیدا کنم.
من دارم حدودا یک ماه دیگه برای ادامه تحصیل به آمریکا میرم. می خواهم یک laptop بخرم از انجا که علاوه بر کارهای روزمرم بتونم باهاش game بازی کنم. من حدود 20 ساله که game یکی از اساسیترین تفریحامه. سوالاتم اینه:
1- آیا من اگه با laptop بازی کنم عمرش کم می شه؟ البته مینونم پیوسته بیش از یک ساعت بازی نکنم.
2- آیا اگه laptop خوبی بخرم ممکنه بازیهایی که با یک pc با مشخصات مشابه اجرا میشه روی آن بالا نیاد؟ این سوال را از این جهت میپرسم که readme بازی assasians creed میگه که ممکنه این بازی روی نسخه laptop کارتهای گرافیک اجرا نشه.
3-اگه پاسخ سوال اول منفی هست و میتونم laptop بخرم، با توجه به اینکه هیچ تعصبی روی مارک به خصوصی ندارم چه مدلهایی با قیمت تا 1500$ به من پیشنهاد میدید؟
مرسی
انتخاب خوبیه ... قیمتش خوبه ... سی پی یو قوی داره و رم و هارد هم کافیه ... 13.3 خوبیه
نوین سازان دیگه کجاست ؟ هر کی فروشگاه زده گارانتی هم باز کرده چه مسخره
امپایرسیس دبی هم که نصف نوت بوک های خاورمیانه دل رو میده ، از خودش گارانتی نداره![]()
اغلب فروشگاه های کامپیوتری ... جای خاصی نداره
مثلا اهواز همه جا = 2 درصد سود !
1- خیر ... اما اگر دائم گیم هست باید به فکر تهویه اش کنی چون حرارت زیاد و مداوم روی قطعات تاثیر گذار هست ... تا 2 ساعت روزانه خوبه ... بعد 2 ساعت استارحت و خنک سازی و دوباره گیم ... اگر جلوی یک کولر یا تهویه باشه بهتره
2- ببین همه چیز به سی پی یو و گرافیکت بستگی داره ... اگر 8800M GTX بخری بازی نیست که روش نیاد چه برسه کرایسیس و assasians که هیچی نیست براش ...! برای بازی خوب باید حداقل 8600M GT به بالا باشه ... صفحه اول رو ببین پست سوم که لینک رده بندی گرافیک ها رو دادم ببین چه چیپست های گرافیکی بالاترشه ... و باید 256 مگابایت حافظه Dedicate داشته باشه
3- تا 1.500 که برای بازی چیزی ازش در نمیاد ... حداقل انتخاب XPS M1530 باشه با مشخصات بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با گرافیک 8600 و رم گرافیکی نوع GDDR3 memory... که بتونی کرایسیس و assians رو بازی کنی ... یک چیز قوی
با 1.700 میتونی بخریش
اگر حتما تا 1.500 میخوای HP ها و SONY FZ با گرافیک 8400M GS و 8400GT انتخاب های بعدی هستند یا dell vostro 1500 با گرافیک ضعیفتر XPS یعنی Geforce 8600M GT DDR2 memory buss
یک پیشنهاد به doityourselfir
اگر داری میری از آمریکا چرا از این خراب شده میخری ؟ بگر اونجا alienware M51-x هست با گرافیک 8800M GTX و سی پی یو بالا حدود 1.600 دلار ... بهتر نیست ؟ جنس با کیفیت و بسیار عالی که فقط آمریکا گیر میاد بدلیل محدودیت تولید و ساپورت فقط در USA
سلام
آقا من که نوشتم میخواه از انجا بخرم قیمت هم گفتم 1500 دلار . حالا میشه دقیقا یک مدلی معرفی کنی؟ ترجیحا صفحه 15 باشه ولی اگه 17 هم شد عیب نداره.
همون XPS M1530 اگر نبود :
SONY FZ 180E/B
2.0-4MB-FSB800
2G
200
BlueRay-R
15.4 WXGA
1024 Geforce
Vista-H
2.8
CHINA
Web cam/BT
گارانتی ایران ررهجو یکساله 13,900,000
مرسی از ÷اسخ سریع شما
این مدل alienware M51-x که میگید . مارکش alienware هست؟ شرمنده دیگه ما قدیمیها از این چیزهای جدید سر در نمیآریم.
من حتما ز امریکا میخرم.
اگه باید یک وسیله ای هم اضافه برای داغ شدنش بخرم (با توجه به 1 ساعت بازی) لطفا بگید.
17 اینچه؟ چون 15 بهترمه بالخره باید همیشه دنبالم باشه.
مرسی
خودم نمی خوام یکی از دوستام می خواد ولی چیزه مالی هست انصافا یک چیزی تو مایه های eee 1000 asus از اونم پر سرعت تر و سبک تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)