صفحه اول را نخوندی بازی چیه شبیه ساز اگر به خلبانی علاقه داری به دردت می خوره با نگاه بازی 1 ماه نشده ازش متنفر می شی و لی در رابطه با اجرا شدن خیلی خوب هم اجرا می شه هر چه سیستم بالا تر بهتر
صفحه اول را نخوندی بازی چیه شبیه ساز اگر به خلبانی علاقه داری به دردت می خوره با نگاه بازی 1 ماه نشده ازش متنفر می شی و لی در رابطه با اجرا شدن خیلی خوب هم اجرا می شه هر چه سیستم بالا تر بهتر
موقع Takeoff و لندینگ اصلا موبایل رو روشن نکنید. حتی روی آفلاین بودنش هم مثل روشن بودنش ریسکه.بين شما اقايون عزيز كسي نميدونه كه اگه gpsموبايلو روشن كني و همينطور موبايلو بذاري رو افلاين بازم مشكل ايجاد ميكنه؟
منمون ميشم اگه به اين سوال خارج از دسترس جواب بدين..........
اما در حین پرواز مشکلی نداره. البته GPS فکر نمیکنم بتونه Detect کنه با توجه به سرعت بالای شما.
مگر اینکه زمانی که هواپیما هنوز حرکت نکرده GPS رو روشن کنید تا Detect کنه. که البته با جریان خاموش کردن موبایل در تناقض (درسته؟) هستش.
سلام
آقا My Traffic 2010 که لینکش تو صفحه اول هست برای هر دو نسخه 32 و 64 ویندوزه؟
با 7 سازگاره؟
ظاهرا تو فرومهای انگلیسی از این موضوع شاکی بودنا
بخاطر ریسک دانلود این حجمیش میگم
اگر موبایلتون حالت فلایت مود، داره، و با این حالت از GPS می تونید استفاده کنید هیچ مشکلی بوجود نمیاد.
اصولا تاحالا وقتی رادیو روشن بوده و موبایلتون زنگ خورده اختشاشات موج موبایل رو روی رادیو حس کردید ؟ خاموش کردن موبایل برای جلوگیری از این اختشاشات روی فرکانسهای رادیویی خلبان هست. فکر نمی کنم GPS این اختشاشات رو داشته باشه![]()
دوست عزیز مشکلی نداره ... من روی 7 ورژن 64 بیت خیلی وقته دارم باهاش کار می کنم...
بله درسته...
موبایل به خاطر نویزهایی که ایجاد می کنه بسیار خطرناکه و حتی ممکنه با اختلال در سیستم ناوبری موجب انحراف از مسیر بشه ( مثلا به جای تهران برین لندن) و حتی جایی خوندم که در لحظه فاینال می تونه باعث اختلال در سیستم ILS هواپیما بشه که موجبات سقوط رو فراهم می کنه!
اما GPS مشکلی نداره...اما برای احتیاط بعد از تیک آف روشن کنید...
سلام ممنون از شما والا بخدا من اینا رو خوندم اخه با این اینترنت که نمیشه دانلود کرد بالاخرا فقط اکسپنشن گیر آورد م ولی خیلی نصبش سخت بود دو دی وی دی باید کپی می کردم و اینکه خیلی چیزی بجز دو سه تا ریپینت هواپیما اضا فه نکرد فالو می رو هم دانلود و نصب کردم باز کار نکرد هواپیماهایی رو هم که دانلود و نصب می کنم بیشتر نشوتن نمی ده و خیلی هم ناقص تازه اگه نشون بده پسنجر هم که اصلا نابوده مثل اینکه آب شده رفته درون زمین
....
این پست رو پاک کنید لطفا...
Last edited by robert; 02-09-2010 at 10:29.
سلام مجدد الان باز نشستم و 7 صفحه اول پست ها رو خوندم بازم متوجه نشدم که acce واقعا چی اضافه می کنه میخوام بدونم اون که من نصب کردم آیا واقعا نصب شده و یا نه
دی وی دی دومش هم که بقول گفتنی هدیه شرکت هست خیلی هواپیما داره که من با کپی همه اونا توی مسیر simobject\airplane باز هم فقط چندتا مدل اضافه کرد مثل 747 klm در حد 2 تا 3تا و آنتونوف دو موتور ملخدار
خواهشنا منو شیر فهم کنید
ممنون
بازم سلام آموزش روشن و خاموش کردن هواپیما رو پیدا نمی کنم
آخه این برنامه خیلی چیزا داره که کم کم سولو می شیم
سلام من بلاخره پیدا کردم . و نصب شد . Acceleration Pack هم نصب کردم ...
حالا چند تا مشکل دارم ... یکی از مهم ترین مشکلام اینه که نمیتونم مسیر رو پیدا کنم
همه ی آموزش ها که تو این تاپیک بود رو خوندم وی هیچی سر در نیاوردم
به فرض با 747 میخوام از تهران به مشهد برم . بعد از take off دیگه نمیدونم کدوم طرف باید برم
بعد سقوط میکنمهمه مسافرا هم میمیرن
یه سوال دیگه ... من اگه بخوام هواپیما یا اضافات دیگه رو بریزم . از کجا باید پیدا کنم ؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)