تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 367 از 3745 اولاول ... 2673173573633643653663673683693703713774174678671367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دو تاسوال برام پیش اومده :
    اسیاتک سرویس هاش مثل بقیه ای اس پی ها نیست که شهر به شهر فرق بکنه ؟ مثلا پارس انلاین توی یه استان سرویس های خاصی داره و توی یه استان دیگه اون سرویس ها وجود نداره ...
    بعد این که این طرح نوروزی رو کسی استفاده کرده ؟ این که نوشته هر سرویسی که بگیری روی 1-4 مگ میبنده صحت داره ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سایتش چیه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

داتک به مشترکاش 30 درصد به مناسبت عید تخفیف داده، شاتل 3 گیگ ترافیک رایگان هدیه داده، پارس آنلاین ترافیک 13 روز رو رایگان اعلام کرده سپنتا هم 15 روز سرویسهاش رو رایگان اعلام کرده ولی ظاهراً آسیاتک هیچ قصدی مبنی بر عیدی دادن نداره.

4. 4 کاربر از Neoonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

اینو اسیاتک نوشته
    ضمن آرزوي سالي خوش براي شما عزيزان و مشتركين گرامي به اطلاع مي رساند تا پايان تعطيلات نوروزي قيمت هر گيگ حجم اضافه با 50% تخفيف به عنوان هديه نوروزي قابل خريد مي باشد.

6. 3 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کرده 2390 تومن
    بازم خدا بده برکت

8. 3 کاربر از zebelkhan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

داتک به مشترکاش 30 درصد به مناسبت عید تخفیف داده، شاتل 3 گیگ ترافیک رایگان هدیه داده، پارس آنلاین ترافیک 13 روز رو رایگان اعلام کرده سپنتا هم 15 روز سرویسهاش رو رایگان اعلام کرده ولی ظاهراً آسیاتک هیچ قصدی مبنی بر عیدی دادن نداره.
    اینو اسیاتک نوشته
    ضمن آرزوي سالي خوش براي شما عزيزان و مشتركين گرامي به اطلاع مي رساند تا پايان تعطيلات نوروزي قيمت هر گيگ حجم اضافه با 50% تخفيف به عنوان هديه نوروزي قابل خريد مي باشد.
    برای خودم متاسفم که بین این همه شرکت چرا اومدم این آسیاتک دزد

10. 3 کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان با عرض معذرت و عذر خواهی از طرفداران این آی اس پی ایضا خوده بنده البته طرفدار بازنشسته (همونطور که گفتم قبلا 4 ساله در این شرکت هستم)این شرکت باید بگم ما باید حتما یه رولوشن راه بندازیم و بر له این شرکت یه اعتراضی بکنیم نه سرعتی نه خدمت خاصی نه تشویقی شبانه هم به نظرم یه چیزی هست که ما داریم خودمون را باهاش گول میزنیم من با یه رابطه خیلی ساده بهتون اینو ثابت میکنم
    ببینید
    من 256 20 گیگ دارم از ساعت 8 صبح بزارم دانلود کنه تا خوده 2 شب 1.5 گیگ دریافت دارم در بهترین شرایط یعنی که هیچ یوزیجی روی پهنای باندم ایجاد نکنم که اصلا محاله چون من با اینترنت کارهامو میگذرونم شبانه میاد که من به اون خدای خودم فحش میدم به تمام این سیاست ها ، علنا تعطیل میشه اینترنتم لگی و پینگی که ازم میکشه تقریبا میرسه به 1200 به بالا صفحه وپیجی باز نمیشه فقط باید یه لینک مستقیم پیدا کنی که بتونی با همون سرعت معمولی روزانه با 4-5 کی کمتر دانلود کنی یعنی با سرعت 25 اینجا علنا من بیخیال میشم و کامپیوترم آیدل میزارم که فقط موارد مورد نیاز رو بالا نگه داره همین.جالبه بدونید دریافت از اف تی پی با این سیستم اسیا تک علنا حماقته در حقیقت از دایال اپ کمتر بهت ریت میده پس با این وجود من کلا ماه رو بشینم دانلود کنم از 30 گیگ بیشتر نمیتونم یعنی من بازده رو 100 درصد گرفتم در صورتی که در حقیقت همیشه 2-3 گیگ حجمم خورده میشه و به ماه بعد منتقل نمیشه
    در حقیقت شبانه من نصف کارهای اینترنتیم اون موقع بود ولی جالبه بدونید دقیقا بعد ساعت 1 با اینکه شبانه هم شروع نمیشه سرعتها و پینگ ها افتضاح میشه خلاصه اینکه من فقط منتظرم بعد عید بیاد و ببینم اگر اینطوری هست مطمینا منتقل میکنم خودمو به پارس آنلاین.

تنها دلخوشیه من همین سرعت خوب 1 ماه پیش بود که به باد فنا پیوست الان پارس آنلاینی ها رو میبینم آمار ارقام نجومی خدمات عالی اصلا واقعا دیگه صبرم تموم شده با اینکه خودم دوست دارم اسیاتک پیشرفت کنه ولی با این وضع دیگه نمیتونم هیچ حمایتی ازشون داشته باشم

12. 3 کاربر از nokia_sisx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا جدیدا سرعت آسیاتک اومده پایین یا کلا سرعتا به خاطر عید کم شده سرعت دانلود من رفته بود رو 2 میخواستم با دیال آپ برم اینترنت

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرعت من که مشکلی نداره . پینگم شبا روی 320 معمولا و سرعت دانلودم بین 50 تا 70 متغیره . با چیز پی انم دانلود کردم ، زیاد افت سرعت نداشتم . ( سرویسم 512 با 3 گیگ حجمه )
    در ضمن به مناسبت عید نوروز ، به من 1 گیگ حجم هدیه دادن ( الان که مقایسه میکنم با شرکتای دیگه ، میبینم آسیاتک چقدر تنگدست بازی درمیاره )

راستی دوستان شما چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید که بعد آسیاتک ، ازش سرویس بگیرم . اینو در نظر داشته باشید که من کاربر کرجم . ممنون پیشاپیش ...
    Last edited by yell; 19-03-2011 at 07:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن به مناسبت عید نوروز ، به من 1 گیگ حجم هدیه دادن ( الان که مقایسه میکنم با شرکتای دیگه ، میبینم آسیاتک چقدر تنگدست بازی درمیاره
    خوش به حالت فعلا که به ما هدیه ندادن شما پارتی داری تو آسیاتک؟؟؟

16. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •