سلام به همگی اقا من یه سوال داشتم برای زدن دهکده دوم نیاز به 3 تا مهاجره اگه نیاز به 3 تا هستش این طوری که خیلی گرون در میاید چجوریاس
سلام به همگی اقا من یه سوال داشتم برای زدن دهکده دوم نیاز به 3 تا مهاجره اگه نیاز به 3 تا هستش این طوری که خیلی گرون در میاید چجوریاس
Last edited by compund security; 11-09-2010 at 20:09.
3 تا مهاجر نیازه
بله هزینه زیادی میطلبه که باید غارت داشته باشید تا راحت تر جور بشه
در غیر اینصورت وقتی منابعت داره جور میشه یدفعه یکی بهت اتک میده و...
پس بهتر اینه که غارت هم کنارش انجام بشه.
جدا از اینا باید 750 تا از هر منبع هم داشته باشی که مهاجر هارو میفرستی با خودشون ببرن.این اکانتت مال کدوم سروره؟
دوستانی که تو سرور اسپید us اکانت گول یا رومن دارن میتونن با ما هماهنگ کنن تا دفندر ما بشن و تحت حفاظت ما باشن
در این صورت ما با خشت و اهن هم پشتیبانیشون میکنیم.
دوستانی هستن که تو سرور 4 باشن و پاتوق اصلیشون اونجا باشه؟؟؟
سلام
چه جمع تراو بازی اینجا داریم
چه تب فروش اکانتی تراوین ایران رو گرفته عزیزان باعث خنده نشید الان اکانت هایی هستند با رتبه زیر دویست و تروپ عالی و اتحاد خوب و ..... مشتری ندارند کی میاد اکانت با یه دهکده و تولید نهایت 500 از ریسورس رو بخره؟
جالبه هر کس هم که میخوره میترکه میزاره واسه فروش (تو سرور ما که اینطوریه)
خیلی ها حاضرن این اکانت های کوچیک رو بخرن چون از اول شروع کردن خیلی سخته.تازه ارزون هم هست.
اولا سلام
بله پاپ بازی هم خوب چیزیه اگه بنده میخواستم پاپ بازی کنم که .......
بله اگه میخواید بفرمایید خودم یکی از این اکانت ها رو قیمت کردم 250000 تومن بودش شما اگه برا بازی انقدر پول میدید بفرمایید در اینصورت یا شما خیلی پولدارید یا..................
ضمنا این حرف شما توحین به من و اکانتمه هیچ هم اینطور نیست در 7*7 که چیزی نیست در 70*70 هم کسی حریفم نیست کسی با 160 تا شمشیر زن حمله کرد پپیروز نشد این چه معنی داره که میگید اکانتت اینطوریه
در ضمن بنده هم گفتم به توافق میرسیم شما اگه نمیخواید دلیل نداره تو سرش بزنید
در ضمن من یادم رفت بگویم در سرور 3 ایران هستش و حسابی هم توپ و ارزون هست ارزون میفروشم لطفا زودتر پیشنهاد بدهید مهر کامپیوتر و بساطش رو مجبورم جمع کنم و گرنه نمیفروختم
اسمتون چیه؟؟من جنوب شرق هستم
هم سرور 3 هم 7 بازی میکنم.
من اونجا با نام AMIR TERROREST بازی میکنم
شما که میگفتی رتبه 3000 اینکه 5100 هست!!ماشالله
ایرادی نداره منم اولین سرورم همینجوری بودم 5 ماه از بازی گذشته بود رتبم 6000 بود نزدیک اخرای بازی رتبم به 300 رسیده بود...بعدشم دیگه حرفه ای شدم
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
داداش من این اکانت رو الان مجانی هم نمیخرن!
الان تو این موقع از سرور 3 روزه میشه برسونی خودتو به این رتبه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)