تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 737 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرف شما متین ولی اگه خودت بخای انخاب کنی بین یپراید صفر و یه 206 که 6 سال کاکرده کدومو انخاب می کنی ؟ نمیخوام وقتی یکیشو انتخاب کردم از خریدم پشیمون بشم
    گفتم برمیگرده به اینکه شما ماشین کارکرده دوست داشته باشی یا نه! من خودم به شخصه 3 بار ماشین صفر گرفتم هر 3 بار ضرر کردم! افت قیمت صفر خیلی زیاده! مثلا بعضی ها ترجیح میدن اگه 40 تومن پول داشته باشن برن یه ماشین کره ای صفر مدل سال بگیرن! اما من باشم میرم یه ماشین آلمانی کارکرده میگیرم! اینه که انتخاب با خودته!
    بین پراید صفر و 206 هم مطمئن باش از همه لحاظ 206 سر تره! ماشین بروزتریه! ایمنی بالاتری داره! سواری بهتری داره! مصرفش اونچنان با پراید فرقی نمیکنه! اینم در نظر بگیر که ماشین های صفری که ایرانی ها تولید میکنن بعضی وقتها عیب و ایرادش از یه ماشین کارکرده بیشتره!

2. 4 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

گفتم برمیگرده به اینکه شما ماشین کارکرده دوست داشته باشی یا نه! من خودم به شخصه 3 بار ماشین صفر گرفتم هر 3 بار ضرر کردم! افت قیمت صفر خیلی زیاده! مثلا بعضی ها ترجیح میدن اگه 40 تومن پول داشته باشن برن یه ماشین کره ای صفر مدل سال بگیرن! اما من باشم میرم یه ماشین آلمانی کارکرده میگیرم! اینه که انتخاب با خودته!
    بین پراید صفر و 206 هم مطمئن باش از همه لحاظ 206 سر تره! ماشین بروزتریه! ایمنی بالاتری داره! سواری بهتری داره! مصرفش اونچنان با پراید فرقی نمیکنه! اینم در نظر بگیر که ماشین های صفری که ایرانی ها تولید میکنن بعضی وقتها عیب و ایرادش از یه ماشین کارکرده بیشتره!
    خوب منم 206 رو ترجیح میدم به قول یکی از دوستام وقتی توی 206 میشینی کاملااحساس میکنی توی یک ماشین خوب نشستی درحالی که 405اصلا این احساسو نمی کنی یا حتی پارس شاید 50 در صد این احساسو داشته باشی طراحی 206 خفنه و لذت رانندگی باهاش زیاده تنها مشکل من اینکه چون مدل پایینه شاید اذیتم کنه و خرج و مخارجش پشیموم کنه دو دلم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تنها مشکل من اینکه چون مدل پایینه شاید اذیتم کنه و خرج و مخارجش پشیموم کنه دو دلم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم
    این که مشکلی نیست! شما ماشین رو میخری! یه چند وقت لذت میبری! هر موقع احساس کردی داره بازی در میاره و به خرج افتاده ردش میکنی میره! تو اون چند وقت هم پول دستت میاد میزاری رو پولت یه ماشین مدل بالاتر میگیری!

5. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

درود.
    206 تیپ 2 ABS داره؟
    به نظر شما چطوره؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود.
    206 تیپ 2 ABS داره؟
    به نظر شما چطوره؟
    ممنون.
    خیر! تیپ 3 و 5 و 6 داره که 5 دیگه تولید نمیشه و 3و 6 الان تولید میشه! البته جدیدا به خاطر اجباری شدن ABS مثل اینکه امکان سفارش دادن ABS واسه تیپ 2 هم فراهم شده!

8. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ببخسید همه ساله ساپا و ایران خودرو دهه فجر شرایط خوب واسه فروش میزارن میخواستم بینم این شرایط چطوره ؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آخرش كه چي همون پول را ازتون مي گيره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخسید همه ساله ساپا و ایران خودرو دهه فجر شرایط خوب واسه فروش میزارن میخواستم بینم این شرایط چطوره ؟
    هنوز که چیزی اعلام نکردن اما احتمالا از 1-2 بهمن همه شون شرایطشون رو با بوق اعلام میکنن!

12. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود.

206 تیپ 2 ABS داره؟
    به نظر شما چطوره؟

ممنون.
    به نظر من تیپ 2 206 اصلا نمی ارزه هیچی نداره فقط قیافه داره و به جز قیافه هیچ امکانات دیگه ای نداره ایربگ نداره - ABS نداره - و ....

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

هنوز که چیزی اعلام نکردن اما احتمالا از 1-2 بهمن همه شون شرایطشون رو با بوق اعلام میکنن!
    شرایطشون چطور بوده سالای قبل ارزش داره این چند روزو صبر کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •