دیشب فکر کردم باید دانلود رو بیخیال شم یه دفعه ساعت حدود 1:30 وصل شد نمیدونین چه حالی داد دیگه داشتم می خوابیدم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب فکر کردم باید دانلود رو بیخیال شم یه دفعه ساعت حدود 1:30 وصل شد نمیدونین چه حالی داد دیگه داشتم می خوابیدم![]()
اگه ویستا یا 7 داری تو منوی start قسمت search اگه xp داری تو run تایپ کن cmd بعد enter رو بزن یه صفحه باز میشه دستور رو توش تایپ کن ping 4.2.2.4 بعد enter رو بزن یه کم می مونی بهت جواب میده
کسی نحوه دادن آی پی به lan میداند به ما کمک کند. ویندوز جدید نصب کردم نمیدونم باید چه آی پی بدم
تو نمی تونی خودت ip بدی چون ip دینامیک داری هر دفعه واسه خودش عوض میشه در حالت عادی ip همه دینامیکه فقط باید connection بسازی اگه بلدی که هیچی اگه بلد نیستی بگو برات بنویسم
هم چنان سرعت پایین... پارس
کات نکردم.. بنا بر دلایلی..!
تأیید!هم چنان سرعت پایین... پارس
چرا!؟ کات کن ببینیم چطوره خوب!؟کات نکردم.. بنا بر دلایلی..!![]()
آقا مهدی کانکشن میتونم بسازم. اما من از کابل lan استفاده میکنم( پورت شبکه مادربرد). شنیدم اگه با usb متصل کنی ip نمیخواد!)
أوستان اتصال با کابل لان تو سرعت تعثیر داده؟
آیا لان سریع تره؟
نه آقا تا اونجا که من میدونم در هیچ حالتی آی پی نمیخواد.یعنی من که اینطوری وصلم.البته اگه دفترچه راهنمای مودم رو خونده باشی نوشته میشه در قسمت TCP/IP آی پی داد ولی در کل تاثیری تو سرعت نداره.
تو سرعتهایی که ما استفاده میکنیم هیچ فرقی نداره.ولی اگه سرعتها خیلی بالا بود لن سرعتش بیشتره.
در کل ولی لن راحت تره نصب درایورم نداره
راستی بچه ها مثلینکه سرعت داره مثل قدیما میشه در حال حاضر سرعت من بین 150 تا 220 است.(776)
سرعت اینترنت من که از 5 بیشتر نمیره لعنت به این پارس آفلاین با این سرویس دهی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)