با عرض سلام و خسته نباشید به اساتید P30world
اگه میشه یکی به من تو پیدا کردن رمز Warcraft 3 کمک کنه!![]()
اگه میشه یکی به من تو پیدا کردن رمز Warcraft 3 کمک کنه!![]()
اگه میشه یکی به من تو پیدا کردن رمز Warcraft 3 کمک کنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتریلر یا ترینر ؟؟؟تریلر pes 2009 برای مستر لیگ
کودوم ورژنش ؟؟؟رمز هاي بازي هيتمن
نمیدونم چیزی که پول رو توی مستر لیگ بی نهایت کنه
مثل اینکه کسی رمز بازی King of the road رو پیدا نکرد!
توی این وبلاگ من پیدا کردم...
حوضله ندارم کپی کنم...
خودتون ببینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سیو gta iv یا همون gta 4 جدید امده رو میخوام هر چند درصدشو دارید مال کامپوتر رو میخوام فقط از 60 % بیشتر باشه !
بازم سلام
بازي كانتر رو كه حتما ميشناسيد من زياد آشنايي بهش ندارم
يكي از كسايي كه مغازه بازي هاي كامپيوتري داره گفت : ارشاد به شخصي كه در كانتر (يادم نيست كدام كانتر 1.7 يا 1.9) هستش به نام :guerilla ايراد گرفته شماره 4 افراد ترور هستش اگه اشتباه نكنم كه دور سرش يك شال قرمز رنگه...
و گفته كه اين بازي به خاطر اين شخص غير مجاز شده... چون..........................
ما در بين فايل هاي كانتر كلي سرچ كرديم تا بالاخره تونستيم با حذف دو فايل guerilla.tga (اگه اشتباه نكنم) در دو محل متفاوت تونستيم عكس اين شخص رو از بين عكس افراد حذف كنيم ولي هنوز هم ميشه با كليك روي اسم ..اين شخص رو انتخاب كرد و در بازي باهاش بازي كرد....
اگه بشه طوري فايل ها رو حذف يا تغيير داد كه اين شخص اصلا در بازي هم ظاهر نشه يا شكل ظاهرش تغيير كنه خيلي خوب ميشه...
ببخشيد اگه درست نتونستم جملاتم رو بنويسم..
سلام
میخواستم ببینم کسی سیوی چیزی واسه کشتی کج(wwe raw) که تمام مرحله ها رو ازاد کنه داره اگه دارید یا خودتون برام اپلود کنید یا اگه پیدا کردید لینک دانلود بدید
سلام قربان
در درایو c به شاخه document خود بروید و در فولدر appdata/local/rockstargames/gtaiv/savegames به خواسته خود میرسید
نکته اینکه شاید app data پنهان باشد
سلام دوست عزیز!بازم سلام
بازي كانتر رو كه حتما ميشناسيد من زياد آشنايي بهش ندارم
يكي از كسايي كه مغازه بازي هاي كامپيوتري داره گفت : ارشاد به شخصي كه در كانتر (يادم نيست كدام كانتر 1.7 يا 1.9) هستش به نام :guerilla ايراد گرفته شماره 4 افراد ترور هستش اگه اشتباه نكنم كه دور سرش يك شال قرمز رنگه...
و گفته كه اين بازي به خاطر اين شخص غير مجاز شده... چون..........................
ما در بين فايل هاي كانتر كلي سرچ كرديم تا بالاخره تونستيم با حذف دو فايل guerilla.tga (اگه اشتباه نكنم) در دو محل متفاوت تونستيم عكس اين شخص رو از بين عكس افراد حذف كنيم ولي هنوز هم ميشه با كليك روي اسم ..اين شخص رو انتخاب كرد و در بازي باهاش بازي كرد....
اگه بشه طوري فايل ها رو حذف يا تغيير داد كه اين شخص اصلا در بازي هم ظاهر نشه يا شكل ظاهرش تغيير كنه خيلي خوب ميشه...
ببخشيد اگه درست نتونستم جملاتم رو بنويسم..
شما باید در انجمن زیر مطرح کنی:
ساخت ، ويرايش و هک بازي ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینا ها رو پیدا کردم:من سیو gta iv یا همون gta 4 جدید امده رو میخوام هر چند درصدشو دارید مال کامپوتر رو میخوام فقط از 60 % بیشتر باشه !
100%
37%کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نمی دونم چند درصد هستش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)