تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 524 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سوال من اینه که آیا میشه توی اکسل منوی کشویی گذاشت ؟
    چیزی شبیه اکسس و سایت ها... مثل شکل زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عکست لود نمیشه ولی فکر کنم منظورت رو فهمیدم...

باید اول از همه لیستی که میخای توی منوی کشویی بیاد رو توی سلولهای جداگانه بیاری ....
    بعد تمام ناحیه و یا ستونی که میخای اطلاعاتش رو از منوی کشویی وارد کنی رو انتخاب کن ...
    حالا از منوی data برو تو قسمت data validation و در تب setting و در قسمت allow گزینه list رو انتخاب کن .... سپس از قسمت source که حالا فعال شده ، همون لیستی که توی سلولهای جداگانه درست کردی رو انتخاب کن .... تمام ...
    حالا رو هر کدوم از سلولها بری کنارش یه علامت فلش برای منوی کشویی میاد و میتونی گزینه مورد نظر رو انتخاب کنی...

2. این کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    چجوری میشه این سه تا نمودار با فاصله مساوی از هم و به یک اندازه در کنار هم قرار بگیرن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من یک سوال دارم در مورد vlookup
    یک sheet داریم که اطلاعات پایه دراین شیت قرار داردمیخواهیم از یک شیت دیگر که دریک فایل جداگانه میباشد یک ستون از اطلاعات را با فرمول vlookup به یک ستونی درشیت اصلاعات پایه وارد شود چگونه این کاررا انجام دهم؟
    درقسمت table array چگونه ادرس اون فایل بنویسم
    ممنون

شما زمانی که میخای table array رو انتخاب کنی به سراغ همون فایل جداگانه برو و ناحیه مورد نظر رو انتخاب کن ( با موس ) ... کار خاصی لازم نیست انجام بدی
    ممنون از پاسختون
    ولی من با موس کلیک میکنم روی فایلها این اتفاق رخ نمیده که ادرسها دقیقاً درtable array معلوم باشه

داره خودمونی میشه ngc1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام. يه فرمولي ميخواستم بنويسم به اين صورت كه فرض كنيم ستون اول (A) شامل ده تا ديتا است. ستون دوم (B) هم شمال 10 ديتا هست. من ميخوام فرمولي بنويسم كه در هر رديف A را ازB كم كنه ((A1-B1 ) و (A2-B2) و بعد جواب هر كدوم از اينها را به توان برسونه. يعني جواب (A1-B) سپس پاسخ توانها را با هم جمع كنه و نتيجه را بر 10 تقسيم و از عدد حاصل را به توان 2برسونه و جواب(A2-B) تا 10تا. يعني (A10-B10) و حاصل به توان رسيده ها با هم جمع بشن. بعد حاصل مجموع توانها بر 10 تقسيم بشه و از نتيجه حاصل جذر بگيره. اسم اين فرمول RMSECV هست . ممنون از توجه و كمكتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال در مورد آزمون و خطا داشتم. چطوری میشه چند تا ردیف رو با solver آزمون و خطا کرد؟ با goal seek باید دونه به دونه این کارو کرد ولی حجم کارم بالاست و نیاز دارم که فقط با درگ کردن این اتفاق بیفته!
    (میخوام ستون "2-1" صفر بشه به ازای تغییرات Qu)

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.یک ستون داده هست به شکل a1,a2,a3... می خوام در ستون دوم داده ها به صورت مثلا b1=a1*k b2=a2*k و ... نمایش داده بشند.چیکار باید بکنم؟
    Last edited by Lord007; 16-11-2012 at 12:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام.دو ستون داده هست به شکل a1,a2,a3... و b1,b2,b3... می خوام در ستون سوم داده ها به صورت مثلا c1=a1*b1 c2=a2*b2 و ... نمایش داده بشند.چیکار باید بکنم؟
    سلام
    اگه منظورتون نمایش پاسخ محاسبه دو ستون قبلی است باید در ستون سوم تایپ کنید= روی ستون خانه اول ستون اول کلیک کنید وقتی به صورت چشمکزن درآمد تایپ کنید*سپس روی خانه اول ستون دوم کلیک کنید و سپس اینتر بزنید. این فرمول را می توانید در تمام ستون سوم با کشیدن علامت مثبت خانه فرمول تا پایین ستون کپی کنید.
    اگر منظورتان نمایش فرمول دقیقا به شکل بالاست ابتدا ستون در ستون سوم عبارت جلوی مساوی را قرار دهید. سپس فرمول زیر را در اولین خانه ستون چهارم تایپ کنید:
    =C1&"="&A1&"*"&B1
    و فرمول را به روش قبلی تا پایین ستون کپی کنید. سپس ستون سوم را با راست کلیک برآن و انتخاب گزینه hide ،مخفی کنید.

9. این کاربر از nafis4130 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    اگه منظورتون نمایش پاسخ محاسبه دو ستون قبلی است باید در ستون سوم تایپ کنید= روی ستون خانه اول ستون اول کلیک کنید وقتی به صورت چشمکزن درآمد تایپ کنید*سپس روی خانه اول ستون دوم کلیک کنید و سپس اینتر بزنید. این فرمول را می توانید در تمام ستون سوم با کشیدن علامت مثبت خانه فرمول تا پایین ستون کپی کنید.
    اگر منظورتان نمایش فرمول دقیقا به شکل بالاست ابتدا ستون در ستون سوم عبارت جلوی مساوی را قرار دهید. سپس فرمول زیر را در اولین خانه ستون چهارم تایپ کنید:
    =C1&"="&A1&"*"&B1
    و فرمول را به روش قبلی تا پایین ستون کپی کنید. سپس ستون سوم را با راست کلیک برآن و انتخاب گزینه hide ،مخفی کنید.
    خیلی ممنونم.سوالمو به یه شکل دیگه ویرایش کردم.در واقع همین عمل ضرب یک ستونو در یک عدد ثابت می خوام انجام بدم.به طوری که ستون دوم به این شکل باشه : b1=a1*k و b2=a2*k و ...
    در واقع مشکلم اینه که نمی دونم چطوری باید یه مرجع ثابت مثل k داشته باشم.حالت ضرب دو ستونو متوجه شدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان
    چه فرمولی باید استفاده کرد که طبق عکس قسمت مالیات که وارد میشه مبلغ کل رو هم اتومات بزنه
    و در انتهای هم جمع هر دو ردیف آخرش زده بشه
    مثلا مبلغ مالیت بوده 4521000 ریال با احتصاب مالیات 3 درصد . مبلغ کلش چجوری باید تو کادر قرار بگیره؟
    مبلغ کل دستی حساب کردم شد:
    4521000*100
    عدد بدست اومده تقسیم بر 3
    میشه مبلغ کل

نمیدونم تونستم منظورم درست منتقل کنم یا نه؟

سلام به شما دوست عزیز:
    اگه سلول (مالیات مکسور) شما A1 باشه باید فرمول زیر رو تو نوار ابزار اکسل تایپ کنی.( فراموش نشه اول یکی از سلول مبلغ کل کلیک شود و بعد از Enter

A1*3%=
    حالا با وارد کردن رقم در مالیات مکسور باید رقم محاسبه شده در سلول (مبلغ کل) ظاهر بشه - البته بعد از زدن دگمه Enter .
    خوش باشی....

سلام

میشه بیشتر راهنمایی کنین

چون این فرمول که میزنم کار نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    آقا من در ستونAوB اعدادی را نوشته ام و نمودارXY آن را کشیدم.حالا میخوام مشتق بگیرم از نمودارم.چطور باید اینکارو بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •