تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 3195 اولاول ... 2673173573633643653663673683693703713774174678671367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا آپديت جديد داشبورد اومده هركه ميخواد بايد به لايو وصل بشه و آپديت كنه واقعا امكانات خوبي هم داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

toraj جان تاپیکش که بود
    اره دیگه پیمان جان راست میگی من خواستم جلو ظرر رو بگیرم یهو فروختم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

همونطور که قبلا گفتم با این update بعضی ها مشکل دارن چون نسخه آزمایشیه. ممکنه برا تو دیر لود بشه اما برای یکی دیگه زود. من خودم جو گرفتم نصبش کردم( با اینکه خودم بودم که گفتم فعلا صبر کنین . اما ما ایرانییم دیگه ایرانی ها هم همیشه عجولن) اتفاقا بازی hallo رو هم ریختم اما مشکلی نداشت و زود لود میشد.
    من که خودم 360 ندارم ! :دي
    ولی توی سایت های خبری خوندم که این بازی مشکل داره در این زمینه

داره خودمونی میشه sirsia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض مشکل با xbox 360 در زمینه تصویر

درود به همه ی عزیزانی که در راستای پیشرفت این سایت زحمت می کشند
    کابل تصویر xbox من AV است توی بعضی از بازی ها باید سیستم تصویر را روی pal-60 قرار بدهم در نتیجه تصویر اندکی تار میشود و نوشته ها به خوبی معلوم نمی شوند می خواستم بدانم آیا با خریدن کابل HDMI برای xbox این مشکل برطرف میشود یا مشکل از تلوزیون است و راهی برای برطرف کردن آن نیست یا اصلا را کم هزینه ای هم هست که من از آن خبر ندارم.
    با تشکر

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

منم روي pal-60 گذاشتم ولي اين مشكلو ندارم.
    مدل تلوزيونت چيه؟؟؟

داره خودمونی میشه sirsia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض مشکل با اجرای فایل های تصویری

یک سوال دیگر نیز دارم دوستان
    xbox من امکان پخش فایل های تصویری divx را به من نمی دهد (یا بهتره بگم به جز wmv دیگر هیچ فرمتی تصویری را پخش نمی کند) هنگامی که قصد اجرای یک فایل تصویری را دارم با پیغامی مواجه می شوم که بیان می کند برای اجرای این فرمت باید وصل live شوم سپس آپدیت مربوط به این codec را دریافت کنم ولی من لایو ندارم. آپدیت پاییز 2008 را نیز از سایت دانلود کردم ولی این مشکل بر طرف نشد.
    اگر راهنمایی کنید سپاس گزار می شوم

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

آقا این آپدیته عجب چیزه مزخرفیه . توقع خیلی بیشتر از اینها رو داشتم فقط شکل ظاهریش عوض شده و یکی هم اینکه میشه بازی رو ریخت تو هارش که زیاد چنگی به دل نمیزنه و باز هم تکسچرها دیر لود میشن ( بخصوص در بازیه mass effect ) به نظر من فقط ماله کسایی خوبه که به لایو متصلا و از امکانات جدیدش میتونن استفاده کنن واگرنه به هیچ دردی نمیخوره چون نه میشه mp3 ریخت توش نه میشه عکس ریخت توش ونه میشه فیلم dvd ریخت توش و هیچ کار مفید جدیدی انجام نمیده و فقط ظاهرش تغییر کرده . خیلی چرته !! ولی بجاش کلی حال کردم که الان need for speed undercover رو سفارش دادم که بیارن که به کلی از دلم در اومد و ناراحتیم بر طرف شد.

داره خودمونی میشه Death prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا این آپدیته عجب چیزه مزخرفیه . توقع خیلی بیشتر از اینها رو داشتم فقط شکل ظاهریش عوض شده و یکی هم اینکه میشه بازی رو ریخت تو هارش که زیاد چنگی به دل نمیزنه و باز هم تکسچرها دیر لود میشن ( بخصوص در بازیه mass effect ) به نظر من فقط ماله کسایی خوبه که به لایو متصلا و از امکانات جدیدش میتونن استفاده کنن واگرنه به هیچ دردی نمیخوره چون نه میشه mp3 ریخت توش نه میشه عکس ریخت توش ونه میشه فیلم dvd ریخت توش و هیچ کار مفید جدیدی انجام نمیده و فقط ظاهرش تغییر کرده . خیلی چرته !! ولی بجاش کلی حال کردم که الان need for speed undercover رو سفارش دادم که بیارن که به کلی از دلم در اومد و ناراحتیم بر طرف شد.
    من هم هیچ ارتقا نرم افزاری نداره فقط تغییرات ظاهری هست ولی امکانات لایو را ندیدم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یک سوال دیگر نیز دارم دوستان
    xbox من امکان پخش فایل های تصویری divx را به من نمی دهد (یا بهتره بگم به جز wmv دیگر هیچ فرمتی تصویری را پخش نمی کند) هنگامی که قصد اجرای یک فایل تصویری را دارم با پیغامی مواجه می شوم که بیان می کند برای اجرای این فرمت باید وصل live شوم سپس آپدیت مربوط به این codec را دریافت کنم ولی من لایو ندارم. آپدیت پاییز 2008 را نیز از سایت دانلود کردم ولی این مشکل بر طرف نشد.
    اگر راهنمایی کنید سپاس گزار می شوم
    شما یک cd یا dvd یا flash که توش یک فایل divX هست رو بگذار تو دستگاه و اون رو اجرا کن
    در حالی که به LIVE وصل هستی
    پیغام میده که باید یک UPDATE انجام بدی که حدودا 6 مگابایت حجمشه
    بعد از اون قابلیت پخش اضافه میشه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اتقافا به نظر من و خیلی های دیگه خیلی زیبا تر شده
    دیگه اون محیط TEXT BASED داشبورد قبلی داشت حال بعضی ها رو به هم میزد
    علاوه بر زیبایی فوق العاده سریعتر هم شده
    امکان ریختن بازی تو هارد باعث شده کنسول هنگام کار تقریبا مثل خاموش عمل کنه
    و اون همه سر و صدای اعصاب خورد کن از درایو و لنزش قطع بشه
    مشکل TEXTURE حداقل برای من به خصوص در بازی های GTA 4 و MIDNIGHT CLUB : LOS ANGLES کاملا بر طرف شده
    و علاوه بر اون سرعت LOAD بازی تو بخش های مختلف فوق العاده بالا رفته

ریختن MP3 و PIX و VIDEO از اول هم قرار نبود انجام بشه و ارتباطی به XNE نداره

اگه میخواین از سرعت LOAD و TEXTURE و سر و صدای کم و در کنار اون زیبایی بالا بهره ببرین
    XNE رو نصب کنید

موفق باشید

11. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •