تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3669 از 3745 اولاول ... 2669316935693619365936653666366736683669367036713672367336793719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,681 به 36,690 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

اینکه پکت لاسی روئیت نکردین خداتون رو شکر کنید چون اکثرا تو ایران با اکثر ISPهای ارائه دهنده VDSL و ADSL مشکل دارن...
    منظورتون از CSGO همون Counter-Strike: Global Offensive هست دیگه؟! شما هیچ وقت بازی قوی و گرافیک بازی و مپ عظیم و حجم بازی وارزون رو با کانتر یکی ندونید دوست من، جهل نمیکنم ولی یه بار وارزون رو امتحان کنید نه برای نیم ساعت اگه سیستمتون میکشه یا کنسول دارید حتما بذارید رو روزلیشن معمولی یا بالا پکتتون و پینگتون رو ببینید چقدره! فرق وارزون و کانتر خیلیه بین ارسال و دریافت داده با سرور!
    پابجی هم که اکثرا رو موبایل بازی میکنن بچه ها و چندان پابجی موبایل از نت کار نمیکشه! هر بار یه ساعت وارزون میزنم من 300 الی 500 مگ حجم تلف میکنه!
    در مورد روشی که برای Exitlag گفتید هم خودتون نقضش کردید و بدرد نخوریشو ثابت کردید ما یه چیزی میخوایم آرامش خاطر داشته باشیم نه با هزارتا ترفند و علافی شل کن سفت کن بازی کنیم... اما من روشی که گفتم مطمئن هست!!!
    بله دوست من، تو پیام قبلی هم گفتم که هیچ کسی در ابتدا منکر پکت لاس (حتی تا 30 درصد در اوایل) در وارزون نبود. ولی بقیه گیم ها همونطوری که من گفتم بوده، به جز اتفاقات بهمن که سراسری بود و 10 روز از سال، دیگه مشکل خاصی نداشتم و راضیم. آسیاتک ممکن هست پینگش بره 10-20 تا بالاتر تو برخی شرایط، ولی پکت لاس حداقل من تجربه نکردم و مشکلی به وجود نیاورده در گیمینگ برای من.

2. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام، مال من قبل دستور "وزیر جوان!" هم باز بود، من 4 مگ میخریدم، 8 مگ میخریدم، ولی روی همون 12 مگ ست شده بود از اول (حتی گفتن برات 16 هم میذاریم) ولی چون احساس میکردم دیگه خط فشار میاد بهش گفتم روی همون 12 نگه دارن.

پنل آسیاتک یه قابلیت جالب هم داره که میتونی با فعال کردن گزینه "بهینه سازی سرویس برای گیم" سرعت آپلود رو خودت (بدون نیاز به تماس با پشتیبانی) تا آخرین حدی که خط میکشه قرار بدی، (با توجه به Annex A و Annex M)
    داداش این گزینه کجای پنل هست؟
    میشه اسکیرین شات بدی

4. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

بله دوست من، تو پیام قبلی هم گفتم که هیچ کسی در ابتدا منکر پکت لاس (حتی تا 30 درصد در اوایل) در وارزون نبود. ولی بقیه گیم ها همونطوری که من گفتم بوده، به جز اتفاقات بهمن که سراسری بود و 10 روز از سال، دیگه مشکل خاصی نداشتم و راضیم. آسیاتک ممکن هست پینگش بره 10-20 تا بالاتر تو برخی شرایط، ولی پکت لاس حداقل من تجربه نکردم و مشکلی به وجود نیاورده در گیمینگ برای من.
    منم همونطور که تو پیام های قبلی گفتم شما بهتره یکم از بازی کانتر و بازی های آنلاین ساده با گرافیک ساده چندین نسل گذشته فاصله بگیرید و بشینید پشت بازی های بروز و خفن و حجیم و عظیم امروزی تا اونوقت فتوای اعلام عدم وجود پکت لاس رو برای همه صادر کنید. البته از لحن حرفم ناراحت نشید با منظور و طینت بدی اینو نمیگم فقط برداشتم اینه که شما بجز کانتر یا بازی های نسل های گذشته هیچ تجربه ای از بازیهای آنلاین امروزی ندارید... همسر من هر روز با اینترنتی که من باهاش وارزون میزنم بازی بتل رویال "پابجی موبایل" بازی میکنه چندان تاثیری روی پینگ و پکت لاس روئیت نمیشه (حجم کل بازی هم با ارفاق 3 گیگ در نظر بگیرید!) و خیلی راحت داره از بازیش لذت میبره مثل شما و مثل شما مشکلی وجود نداره در گیمینگش ولی برای من پشت سیستم 20 میلیونی کنونی! بازی وارزون با نت فیبرنوری 16 مگابیت (که طبق گفته های گذشته ام بازم اشاره کنم برای بقیه که خبر ندارن: سرعت بالای دانلود و آپلود ربطی به پکت لاس و پینگ نداره) بازی کردن بتل رویال وارزون PC که 90 گیگابایت حجم داره با پکت لاس 10 الی 60 درصد شده بود یه کابوس که همونطور که گفتم حلش کردم. بعد شما بازی که نهایتا 10 گیگ حجم داره رو با 90 گیگ که هر دم آپدیت میده و این حجم اضافه میشه مقایسه میکنید میگید مشکلی ندارم؟ پکت لاس با همون داده های 90 گیگابایتی روی سیستم من داده با سرور اصلی بازی دریافت و ارسال میکنه که وضعیتم شده این نه 10 گیگابایتی!
    سوای همه اینا برای ختم جلسه اعلام کنم منزل پدری من سرویس آسیاتک 8 مگ 6 ماهه 1200 گیگ بین الملل دارن که امروز سرویس ماه میهمان یه ساله با همین حجم رو هم رزرو کردم و واقعا از سرویس دهیشون رضایت داشتیم. هرچند سرعت 8 مگابیت رو کامل نمیده (حالا اونا میگن دلیلش نویز خط ماست) ولی در حد 6 الی 7 هست سرعتمون... با لپتاپ همراه با کابل LAN اونجا تست کردم بخاطر اینکه سرعت دقیق و مطمئن و ایستایی داشته باشم پکت لاس موجود بود! دوست هم دانشگاهیم هم تقریبا نزدیک محل سکونت خونه پدریم از آسیاتک سرویس داره با مودم جدید و بروز دی - لینک ADSL/VDSL 2877AL اونم داره از پکت لاس بالا میناله پس نتیجه گیریهایی که از شما کردم و بهتون گفتم فکر نکنم بدون دلیل و استدلال باشه...
    Last edited by DJ POLESTAR; 10-05-2020 at 16:28.

6. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

منم همونطور که تو پیام های قبلی گفتم شما بهتره یکم از بازی کانتر و بازی های آنلاین ساده با گرافیک ساده چندین نسل گذشته فاصله بگیرید و بشینید پشت بازی های بروز و خفن و حجیم و عظیم امروزی تا اونوقت فتوای اعلام عدم وجود پکت لاس رو برای همه صادر کنید. البته از لحن حرفم ناراحت نشید با منظور و طینت بدی اینو نمیگم فقط برداشتم اینه که شما بجز کانتر یا بازی های نسل های گذشته هیچ تجربه ای از بازیهای آنلاین امروزی ندارید... همسر من هر روز با اینترنتی که من باهاش وارزون میزنم بازی بتل رویال "پابجی موبایل" بازی میکنه چندان تاثیری روی پینگ و پکت لاس روئیت نمیشه (حجم کل بازی هم با ارفاق 3 گیگ در نظر بگیرید!) و خیلی راحت داره از بازیش لذت میبره مثل شما و مثل شما مشکلی وجود نداره در گیمینگش ولی برای من پشت سیستم 20 میلیونی کنونی! بازی وارزون با نت فیبرنوری 16 مگابیت (که طبق گفته های گذشته ام بازم اشاره کنم برای بقیه که خبر ندارن: سرعت بالای دانلود و آپلود ربطی به پکت لاس و پینگ نداره) بازی کردن بتل رویال وارزون PC که 90 گیگابایت حجم داره با پکت لاس 10 الی 60 درصد شده بود یه کابوس که همونطور که گفتم حلش کردم. بعد شما بازی که نهایتا 10 گیگ حجم داره رو با 90 گیگ که هر دم آپدیت میده و این حجم اضافه میشه مقایسه میکنید میگید مشکلی ندارم؟ پکت لاس با همون داده های 90 گیگابایتی روی سیستم من داده با سرور اصلی بازی دریافت و ارسال میکنه که وضعیتم شده این نه 10 گیگابایتی!
    سوای همه اینا برای ختم جلسه اعلام کنم منزل پدری من سرویس آسیاتک 8 مگ 6 ماهه 1200 گیگ بین الملل دارن که امروز سرویس ماه میهمان یه ساله با همین حجم رو هم رزرو کردم و واقعا از سرویس دهیشون رضایت داشتیم. هرچند سرعت 8 مگابیت رو کامل نمیده (حالا اونا میگن دلیلش نویز خط ماست) ولی در حد 6 الی 7 هست سرعتمون... با لپتاپ همراه با کابل LAN اونجا تست کردم بخاطر اینکه سرعت دقیق و مطمئن و ایستایی داشته باشم پکت لاس موجود بود! دوست هم دانشگاهیم هم تقریبا نزدیک محل سکونت خونه پدریم از آسیاتک سرویس داره با مودم جدید و بروز ADSL/VDSL 2877AL اونم داره از پکت لاس بالا میناله پس نتیجه گیریهایی که از شما کردم و بهتون گفتم فکر نکنم بدون دلیل و استدلال باشه...

خیلی ها هستن که با سیستم های بسیار ارزون تر وارزون رو بدون پکت لاس بالا میارن و پلی میدن، ظاهرا شما باید نت تون رو عوض کنید، هر اپراتوری با اپراتور دیگه یکسان نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این برای یکی از دوستان هست، گرافیک 1050ti فریم هم حدودای 60 اینا میچرخه، بدون پکت لاس وارزون پلی میدن با پینگ 100 تا 130، نت هم پیشگامان

10. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خیلی ها هستن که با سیستم های بسیار ارزون تر وارزون رو بدون پکت لاس بالا میارن و پلی میدن، ظاهرا شما باید نت تون رو عوض کنید، هر اپراتوری با اپراتور دیگه یکسان نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این برای یکی از دوستان هست، گرافیک 1050ti فریم هم حدودای 60 اینا میچرخه، بدون پکت لاس وارزون پلی میدن با پینگ 100 تا 130، نت هم پیشگامان
    بله میدونم، مشکل بیشترم از سرویسی هست که دارم چون خط منزل خودم فیبرنوری هست و فیبرنوری در انحصار شرکت مخابرات هست و بجز مخابرات هیچ جا رو پورت فیبرنوری نمیتونه سرویس بده بنابراین نمیتونم سرویسم رو عوض کنم!
    با سیستم های بسیار ارزون منظورتون یکی دو میلیونی هست دیگه!؟ عمرا بشه بازیش کرد مگر پیکسل های بازی رو مشاهده کنید! به تنهایی 60 درصد رم 16 گیگابایت DDR4 رو این بازی اشغال میکنه پس با چه حسابی با سیستم های بسیار ارزونتر وارزون میشه زد؟
    بله نهایتا بشه با یه سیستم 4 به بالا بازی کرد اما با تنظیمات پایین (با این وضع قیمت قطعات و واردات!). در کل بحث اصلی سیستم نیست پکت لاس و پینگ بود که من یه چیزایی گفتم و شما هم خوندید.

تعریف پیشگامان رو هم به بقیه میکنم که برن سمتش امیدوارم که همینطوری باشه که میگید...
    موفق و موئد باشید...

12. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

سوای همه اینا برای ختم جلسه اعلام کنم منزل پدری من سرویس آسیاتک 8 مگ 6 ماهه 1200 گیگ بین الملل دارن که امروز سرویس ماه میهمان یه ساله با همین حجم رو هم رزرو کردم و واقعا از سرویس دهیشون رضایت داشتیم. هرچند سرعت 8 مگابیت رو کامل نمیده (حالا اونا میگن دلیلش نویز خط ماست) ولی در حد 6 الی 7 هست سرعتمون... با لپتاپ همراه با کابل LAN اونجا تست کردم بخاطر اینکه سرعت دقیق و مطمئن و ایستایی داشته باشم پکت لاس موجود بود! دوست هم دانشگاهیم هم تقریبا نزدیک محل سکونت خونه پدریم از آسیاتک سرویس داره با مودم جدید و بروز دی - لینک ADSL/VDSL 2877AL اونم داره از پکت لاس بالا میناله پس نتیجه گیریهایی که از شما کردم و بهتون گفتم فکر نکنم بدون دلیل و استدلال باشه...

مورد دوم هم که گفتید منزل پدری هم چنین موضوعی هست، ده ها عامل دخیله، کیفیت خط، فاصله با مرکز مخابراتی، تجهیزات مرکز مخابراتی و بروز بودن شون و ...

الان من پسر داییم خونشون 300 متر دور تر از ما هست، نت هر دو مون آسیاتک هست و همه چی یکسان، با چنل مود Fastpath ولی پینگ داخلی من 13 هست مال ایشون 18-20، پینگ دبی من 48 هست و پینگ ایشون 62! پینگ اروپای من 80-95 هست، مال ایشون 90-105! چرا؟ به خاطر دوری از مرکز مخابراتی، اتفاقا به خاطر همین مشکلات، حتی تو csgo هم پکت دارن جزئی بعضی وقتها، ولی من ندارم... خلاصه خیلی عوامل بر پینگ و پکت لاس و سرعت دانلود و آپلود تاثیر گذار هستن.
    Last edited by alottadamage; 10-05-2020 at 16:44.

14. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

بله میدونم، مشکل بیشترم از سرویسی هست که دارم چون خط منزل خودم فیبرنوری هست و فیبرنوری در انحصار شرکت مخابرات هست و بجز مخابرات هیچ جا رو پورت فیبرنوری نمیتونه سرویس بده بنابراین نمیتونم سرویسم رو عوض کنم!
    با سیستم های بسیار ارزون منظورتون یکی دو میلیونی هست دیگه!؟ عمرا بشه بازیش کرد مگر پیکسل های بازی رو مشاهده کنید! به تنهایی 60 درصد رم 16 گیگابایت DDR4 رو این بازی اشغال میکنه پس با چه حسابی با سیستم های بسیار ارزونتر وارزون میشه زد؟
    بله نهایتا بشه با یه سیستم 4 به بالا بازی کرد اما با تنظیمات پایین (با این وضع قیمت قطعات و واردات!). در کل بحث اصلی سیستم نیست پکت لاس و پینگ بود که من یه چیزایی گفتم و شما هم خوندید.

تعریف پیشگامان رو هم به بقیه میکنم که برن سمتش امیدوارم که همینطوری باشه که میگید...
    موفق و موئد باشید...
    با یه GT 730 هم میشه وارزون رو آورد بالا و پلی کرد، ولی انتظار پرفورمنس عالی رو نباید داشت نهایتا زیر 30 فریم یا زیر 30 فریم، به هر حال، این عکسی که بالا گذاشتم پینگ 105 بود، سیستم i5 3570 با رم 8gb ddr3 1600 و gtx 1050 ti هست.

همیشه همینطور نیست، شما تاپیک پیشگامان رو ببینید، یه جا همه از ناله میکنن، یه جا همه تعریف میکنن بسته به تجیهزات نصب شده و بروز بودن تجهیزات و فاصله مرکز مخابراتی، شخص تا شخص تجربه متفاوت هست و متفاوت خواهد بود.

شما هم موفق باشید.

16. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

والا من وارزون رو با ۱۶۵۰ و ۸ گیگ رم میزنم...
    با ۱۰۳۰ هم دیدم low و ۳۰-۴۰ fps

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

والا من وارزون رو با ۱۶۵۰ و ۸ گیگ رم میزنم...
    با ۱۰۳۰ هم دیدم low و ۳۰-۴۰ fps
    بله همینطوره، خلاصه این گیم اونقدر هم سیستم قوی و غول نمیخواد، چون با یه GTX 1050 و یه سی پی یو i3 هم به راحتی میشه بالا آورد و پلی داد بدون مشکل. صحبت سر پکت لاس بود که صرفا مربوط به سرور های وارزون هست، و الا بازی های سنگین دیگه هم خیلی داریم و پکت لاس تو اونها مشاهده نمیشه، پس این ایراد مربوط به سرور هاش هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •