کند نیست کلا سرعت کمه...زنگم میزنی پشتیبانی به صورت گویا میگه به علت پاره ای مشکلات در لینک بین المللی زیرساخت در باز کردن صفحات وب دارای مشکل میباشیم ...جوابم نمیدن دیگه خودشونو راحت کردن![]()
کند نیست کلا سرعت کمه...زنگم میزنی پشتیبانی به صورت گویا میگه به علت پاره ای مشکلات در لینک بین المللی زیرساخت در باز کردن صفحات وب دارای مشکل میباشیم ...جوابم نمیدن دیگه خودشونو راحت کردن![]()
یه نگاه بکن ببین SNR چنده ؟
من دو ماهه مشکل شما رو دارم هنوزم درست نشده![]()
خدایی شاتل سگش شرف داره به این پارس انلاین ریده با این سرویس دادنش فقط اسمش 9 مگه....خدایی شاتل خیلی بهتره یادش بخیر چه سرعتی که با شاتل نداشتم...حیف که الان پورت خالی ندارن
![]()
لازمه زنگ بزنم؟
حالا تا شنبه صبرمیکنم ببینم چی میشه
یکی از دوستام که از مخابارت سرو یس میگیره میگفت مال اونم کلا قطعه
خظم رو 9 مگه
اس ان از روی 8-9 هستش
قبلن همچین مشکلی نداشتم سرعت افتضاح بود ولی لینک پری اصلا نداشتم
پینگ 8.8.8.8 من از 120-130 رسیده به 500!
دانلود شبانه خوب که نداشتم.سرعت خوب که نداشتم.قطع و وصلی هم که تا دلت بخواد دارم!
دلمون به همین پینگه خوش بود که اونم.......
من برم پشت بوم خودمو پرت کنم پایین!![]()
سلام دوستان من سرویس 128 ماهیانه 5 گیگ دارم که به زرس قاطع میتونم بگم تو این ۷ سالی که از اینترنت دارم استفاده میکنم در کمال ناباوری بدترین اینترنت بوده حتی بدتر از دیال آپ !!!! سرعت دانلود تو طول ۲۴ ساعت بیشتر از ۵ کیلوبایت نمیشه!!!
دوستان ما چند روز دیگه جا به جا میشیم ( مستاجریم) به نظر شما پارس آنلاین ۲ مگ ماهیانه بگیرم یا صبانت ۱۲ مگ?? با توجه به این که در همون منطقه مخابراتی هستیم و ۲ مگ هم که تا ماه قبل چند ماه داشتم همیشه سرعتم ۶۰۰ بود'''
دوستان به این عکس نگاه کنید این منزل جدید که گرفتیم تقریبا ۲ و نیم کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله داره به نظر شما تا چند مگ خط میتونه بکشه??
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
داداش اگه خطت کشید برو صبانت 12 مگ بگیر خیال خودتو راحت کن
فقط 256 میصرفه... بقیشون رو اگه احیانا گرفتی بعدش برو خودتو به تیمارستان معرفی کن
مال منم همینجوره... مشخصه مشکل از زیرساخته... احتمالا موقتیه... درست میشه... البته درستش که میدونی چطوریه دیگه...![]()
عـــه پس واسه شما هم کمه آخه من همین امروز یه غلطی کردم باز تمدید کردم دیدم بدتر شد
این سرعت الان
سرویس 1 مگ
![]()
من زنگ زدم کلی فحش دادم بهتر شد
تهدید به شکایت هم کردم
قرار ساعت 3 هم بازم زنگ بزنند[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)