نخیر ، حدودا یه دو هفته ای می شه ترک کردم ( ولی فکر کنم یه هفته بود ولی انقدر سخت گذشت که فکر کردم دو هفته شده !!:d )
نخیر ، حدودا یه دو هفته ای می شه ترک کردم ( ولی فکر کنم یه هفته بود ولی انقدر سخت گذشت که فکر کردم دو هفته شده !!:d )
سلام
سبک این بازی نقش آفرینیه. به نظر من خیلی جالبه . حتما ثبت نام کنید .
من یکی دو هفته ای میشه که عضو شدم...
اون موقع 2000 نفر عضو شده بودن اما امروز شدن 34000 نفر....![]()
پس تا دیر نشده عضو شید.![]()
من زیاد با فایرفاکس کار نکردم.
جریان این اسکریپت ها چیه ؟
یک عکس ازشون میذارین ؟
یکی بگه اینجا چی نوشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من یه روستا نشون کردم امتیازش 3417 هستش به نظرتون چه تعداد سرباز بفرستم که یارو رو بترکونه؟
اسکریپت ها روی یکی از add-one های فایرفاکس نصب میشن و در ظاهر سایت تغییر ایجاد میکنن (بعضی از این تغییرات ظاهری به درد میخوره، بعضیا هم فقط شکلو عوض میکنن)
اسکین ها فقط شکل رو عوض میکنن ولی به درد بخور هایی که من استفاده میکنم اینا هستن:
extra features یه سری امکانات خوببه آدم میده؛ مثلا میتونی برای روستات لقب بزاری که من هجومی یا دفاعی بودن روستا رو مشخص میکنم (بجز این یه مورد خاص):
noble claim اطلاعات روستا رو مشخص میکنه، تو میتونی برای نوبل کردن روستا متن داخل کادر رو کپی کنی و توی فروم بازی قرار بدی (توی این عکس قسمتی که داخل کادر هست مربوط به noble claim و پایینی مربوط به extra features هست
resources هم درصد پرشدن انبار رو بهت میگه و هر جا که صحبت از خرج کردن به میون بیاد بهت میگه موجودی انبارت چقدر از ریسورس درخواستی بیشتره (یا کمتره!)
![]()
در مورد اون یکی هم متاسفانه من انگلیسیم بده!
عجب چیزای جدیدی اومده![]()
اره خیلی جدیدا خدا کنه بازم سایت اپدیت بشه
---------------
ویرایش : کدام یک از نیرو ها رو اگه ساپورت کنی طرف مقابل میتونه ازون استفاده کنه ؟ منظورم اینه که میتونه به روستا های دیگه بفرسته
مرسی
Last edited by S A M; 24-09-2008 at 21:10.
این اسکریپت ها از امکانات سایت نیستند
یکسری امکانات جانبی هستند
----------
هیچکدوم
ساپورت رو میشه فقط برگردوند
نه من فکر کنم بشه حمله کرد با نیروی ساپورتی !!!
چون من اسکات هایی که به GauMe ساپورت کردم هر از چند گاهی یه ریپورت اتتک برام میفرسته که اسکات ها حمله کردن !!! خوش بختانه هنوز هیچ فوتی نداده !!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)