همچین چیزی نیست. آخرین نمره ی من در 13 بهمن ثبت شد . ولی در برگه ی لغو معافیت تحصیلی تاریخ رو 30 دی زده بودن.
همچین چیزی نیست. آخرین نمره ی من در 13 بهمن ثبت شد . ولی در برگه ی لغو معافیت تحصیلی تاریخ رو 30 دی زده بودن.
ایشون درست میگن. تاریخ روز آخرین امتحان یا دفاع پایان نامه. شاید معافیت تحصیلی شما توی اون تاریخ تموم میشده و خودشون برای اینکه مشکلی پیش نیاد کمی جلوتر زدن.
ملاک براشون اون تاریخیه که توی برگه معرفی نوشته شده.
والا من از دانشگاه پرسیدم بم گفتند آخرین نمره ات که بیاد معافی تحصیلیت لغو میشه و وقتی بیای کارهای فارغ التحصیلیت رو انجام بدی ، تاریخ فراغتت همون روز میوفته
حتی یادمه بم گفت واسه مهر نظام مهندسی که باید 3 سال از لیسانست بگذره تاریخ فراغت مهمه واسه نظام وظیفه تاریخ لغو معافی.
این دقیقا حرفای امور فارغ التحصیلان بود .. درست یا نادرست بودنش رو نمیدوم
دوستان خدمت منم پریروز تموم شد به بدبختی
خواهش من از دوستانی که تازه میخوان برن خدمت اگه شرایط دارید اگر پول دارید اگر حرفه ای ٰو صنعتی بلد هستید تروخدااااا خدمت نررررید عمرتونو وقتتنو تلف نکنید.
اونایی که هم میگن ما کاری بلد نیسیم وقتی وارد یگان میشن میفهمن چه اشتباهی کردن
راستی دوستان خبر رسیده از شهریور دوره تکمیلی سپاه کلا ورداشته میشه و مثل اینکه قراره خدمت بشه ۲۴ مااااه
تروخدااا با روح و روانتون بازی نکنید
انشالله همه اونایی که سربازن خدمتشون به خوشی تموم شه
![]()
معافیت تحصیلی من شهریور سال بعد تمام میشد .
حتی در گواهی موقت پایان تحصیلات هم که دانشگاه صادر کرده که حکم مدرک رو داره و فقط قابل ترجمه نیست تاریخ فراغت رو 30 دی ماه زدن.
جالب اینکه من 1و3و4 بهمن امتحان داشتم و البته بصورت معرفی به استاد هم نبود و همون امتحانات اصلی دانشگاه بود.
و اخرین نمرم هم 13 بهمن اومد و 14 بهمن کارای فراغت رو انجام دادم و دانشگاه هم برگه لغو معافیت رو 12 اسفند بهم داد.
Last edited by ariajoker; 03-08-2016 at 10:16.
....................
Last edited by mojt90; 03-08-2016 at 16:47.
به سلامتی،خوش به حالت من که تازه دی اعزاممه!راستی اون جمله که قرمز کردمو میگی چرا؟اگه بگیم بلد نیستیم چی میشه؟
سوال دیگم از دوستان،اگه امریه سپاه بیوفتی آموزشی هم سپاهه؟با مدرک لیسانس؟
منم ۱ ماه پیش اعزامم بود نرفتم الانم خیلی راضی امکه۲ سال از بهترین سال های عمرمو واسه خدمت تلف نکردم.به هیچ وجه هم کارت پایان خدمت زپرتی هم بدردم نمیخوره
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام.
کسی سامانه پیامکی که اطلاع میدن رو شماره اشو میدونه ؟؟
..................
Last edited by mojt90; 03-08-2016 at 16:47.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)