منم از شاتل رفتم و طرح بعثت مخابرات گرفتم.
شاتل فقط دزد خوبیه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم از شاتل رفتم و طرح بعثت مخابرات گرفتم.
شاتل فقط دزد خوبیه.
جالبه!!!
آیا سرویس اینترنت فقط سرویس روزانه هست؟
سايپا هم براي پنجمين سال متوالي برنده جايزه رضايت و مشتري مداري شده ولي من كه دهنم صاف شد تو دوران گارانتي!
مساله ای که پشتیبانی فنی شاتل خیلی روش مانور میدن قانون اشتراک 1 به 10 است
یعنی اینترنت 128 رو شرکت ها حق دارن بین 10 نفر شیر کنن
یعنی سرعت دانلود شما تا 1.6 بیاد پایین هیچ حقی برای شما کسی قائل نیست
واقعاً متاسفم برای اون احمقی که همچین قانونی رو تو ایران با اینترنت 128 وضع کرده
متاسفانه این حرف شما در مورد شاتل صادق نیست شاتل برند خوبی بود ولی نتونست خوب بمونه و حتما خودش میدونه چرا چند وقت پیش که از اپراتورهای شاتل میپرسیدی نسبت کاربرا به خطوط چقدر هست با محکم میگفتن 1 به 3 حداکثرشه ولی الاخ میگن بر اساس استاندارد سازمان مقررات 1 به 8
خوب چیزی که اینجا تفاوت کرده خیلی فاحش و چشمگیره
شاتل به گفته ی پشتیبانی یکی اط ای اس پی ها که البته ممکنه درسه هم نباشه به دلیل سرویس دهی به خریداران تلویزیون های ال جی که اینت نت یکساله رایگان داشته و با شاتل قرار داد بسته به این روز. افتاده و از اخجایی که با همان باند ویت قدیح به سرویس دهی مشترکاخ جدید اقدام جرده این بلبشویی که شاهدش هستیم رخ داده
Last edited by rmb_ali; 31-01-2012 at 22:38.
اولا : این حرف رو تو یه مملکتی بزن که صاحاب داشته باشه........نه مثل کشور ما که............
دوما : کی میگه شاتل برند(!) خوب بوده که حالا هم بخواد خوب باشه؟؟؟!!!!!!!
سوما : زیر ساختی که هر دوماه ماه لنگر کشتی بهش گیر کنه خراب بشه و نتونه پهنای باند مورد نیازشو تامین کنه که بعد بیاد مشترکینش رو محدود کنه بدرد عمشون میخوره .
سر چی دارین بحث می کنین ؟!
اشتراک 1 به 10 یا 1 به 8 یا هر کوفت دیگه رو سازمان تنظیم مقررات برای سرویس های کاملا نامحدود گذاشته و تا جایی که مشخصه سرویس اکو سرویس حجمی هست نه نامحدود پس شامل این قانون شیرینگ نمیشه.
اگه کسی بهتون گفت میشه داره تفسیر غلط میکنه و مغلطه میکنه به نفع خودش (تو سرویس های محدود)
6 روز تا آزادی از دست اینترنت پر سرعت شاتل adsl+2 <دیال آپ
واقعا شاتل د.......
آقا خیلی وضع مال من بد شده . همین الانم تست سرعت کردم زیر 64 هست! (128 دارم)
چی کار کنم ؟ بهشون اعتراض کنم یا اصلا بی خیال شاتل بشم ؟ شماها دارید عوض میکنید ؟
تو رو خدا خودتون قضاوت کنید من 512eco دارم سرعت دانلودم الان ساعت 2:30 شب خودتون ببینید و بگید من باید با این شاتل چی کار کنم وقتی هم زنگ میزنم فقط به من میگه چون در این ساعت همه دارند دانلود میکنند سرعت شما اینقدر اومده پایین شما خودتون قضاوت کنید اگر تمام تهران هم الان در حال دانلود باشند و همشون هم اشتراک شاتل داشته باشند ایا سرعت 512eco که به قول خودشون باید سرعتم 65 باشه الان 7 هست یعنی دیال آپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by morteza.1975; 01-02-2012 at 04:19.
هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)