بستگی به رشته داره ! رشته های پزشکی و پیرا پزشکی مثل پرستاری که طرح اجباری دارن. یعنی بعد از آموزشی حتما تو مراکز بهداشتی درمانی خدمت میکنن.
بستگی به رشته داره ! رشته های پزشکی و پیرا پزشکی مثل پرستاری که طرح اجباری دارن. یعنی بعد از آموزشی حتما تو مراکز بهداشتی درمانی خدمت میکنن.
این قضیش چیه ؟ زمان ما نبود ان چیبزا
اینکه سپاه بیفتیم یا ارتش کاملا شانسیه؟ چون تو فرم اولیه که نمیشه انتخاب کرد. من شرایط امریه خاتم رو دارم که برای اینکه بتونم استفاده کنم باید حتما سپاه بیفتم. خب الان راهی هست من بتونم انتخاب کنم سپاه بیفتم یا کلا شانسیه؟![]()
خودت داری میگی شرایط داری پس لزوما قرار نیست جذبت کنه خاتم.
بعد از اینکه دفترچه فرستادی میری سایتشون ثبت درخواست میکنی و اگر شرایط داشتی و پذیرفتنت خودشون اتوماتیک میندازن سپاه.
آهان ممنون از جواب، پس تو برگ سبز مشخص نمیشه که سپاه میفتم یا ارتش، تو برگ سفید که دو هفته قبل اعزام میاد مشخص میشه درسته؟ (ببخشید من یکم پرتم!!)
دوستان من مدرک لازم برای سپاه رو دارم کسی هست راهنمایی کنه منو چطوری جذب بشم
به سپاه ناحیه شهر خودتان مراجعه می کنید قسمت منابع انسانی سرباز یکسری فرم به شما میدن. پر کنید بعد با گواهی برابر اصل تکمیلی ضمیمه می کنید میفرستن سپاه استان از او طریق شما جذب سپاه میشین این شرایط نیرومقاومت بود. نیرو زمینی سپاه شما هر پادگلن برین رو دست شما می گیرین چون سرباز لازم دارند ولی در هر دو شرایط یک عدد آشنا داشته باشی کارت زودتر درست میشه و خودتم باید پیگیر بشی تقریبا هر چهار پنج روز یک بار بری پیگیری کنی تا حتما بفزستن برات پرونده ات پرت نکنن گوشه اتاق چونمعمولا بعد از شما یکسری نور چشمی میان
دوستان یک سالی که بعد از فارغ التحصیلی فرصت داریم ، دقیقا از چه روزی شروع میشه؟
از روزی که آخرین نمره تو سیستم ثبت میشه یا روزی که کارای فارغ التحصیلی انجام میدیم و برگه تسویه میگیریم؟؟!!!
دست شما درد نکنه بابت همکاری عزیز.من آشنا دارم ولی راستشو بخوای کاری برام انجام نمیدن.خودم باید برم.به نظر شما من باید پارسال میرفتم به خاطر گفته پدرم واسادم ببینم چی میشه.حالا به نظر شما چقدر اضاف دارم؟
من خودم از دانشگاه پرسیدم گفتند دقیقا از روزی که آخرین نمره ات تو سیستم ثبت میشه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)