تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3665 از 4105 اولاول ... 26653165356536153655366136623663366436653666366736683669367537153765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,641 به 36,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان اینکه بعد آموزشی روزی که تقسیم میکنن که هرکسی بره کجا خدمت کنه ایا رشته دانشگاهی تاثیری توی اون داره یا نه؟
    مثلا دوست ما پرستاری خونده امکان اینکه بیفته بهداری هست یا نه؟
    چون من شنیدم روزی که میخوان تقسیم کنن میگن هرکسی چه تخصصی داره و بر اساس تخصص میفرستن اونجا..این راسته یا نه؟
    بعد کلا بهداری چه جور جایی هست؟خوبه؟پست روی دکل هم داره یا نه؟شیفت شب بخوای وایسی داره یا نه؟
    ممنون میشم یه اطلاعاتی برای ما که هنوز خدمت نرفتیم بگید بلکه ترسش بریزه
    بستگی به رشته داره ! رشته های پزشکی و پیرا پزشکی مثل پرستاری که طرح اجباری دارن. یعنی بعد از آموزشی حتما تو مراکز بهداشتی درمانی خدمت میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان این شماره سریالی که باید برای سربازی از سایت پلیس +10 بخریم از 1 داره تا الی ... باید شماره 1 رو بخرم ؟ جریانش چیه
    این قضیش چیه ؟ زمان ما نبود ان چیبزا

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

اینکه سپاه بیفتیم یا ارتش کاملا شانسیه؟ چون تو فرم اولیه که نمیشه انتخاب کرد. من شرایط امریه خاتم رو دارم که برای اینکه بتونم استفاده کنم باید حتما سپاه بیفتم. خب الان راهی هست من بتونم انتخاب کنم سپاه بیفتم یا کلا شانسیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینکه سپاه بیفتیم یا ارتش کاملا شانسیه؟ چون تو فرم اولیه که نمیشه انتخاب کرد. من شرایط امریه خاتم رو دارم که برای اینکه بتونم استفاده کنم باید حتما سپاه بیفتم. خب الان راهی هست من بتونم انتخاب کنم سپاه بیفتم یا کلا شانسیه؟
    خودت داری میگی شرایط داری پس لزوما قرار نیست جذبت کنه خاتم.
    بعد از اینکه دفترچه فرستادی میری سایتشون ثبت درخواست میکنی و اگر شرایط داشتی و پذیرفتنت خودشون اتوماتیک میندازن سپاه.

5. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

خودت داری میگی شرایط داری پس لزوما قرار نیست جذبت کنه خاتم.
    بعد از اینکه دفترچه فرستادی میری سایتشون ثبت درخواست میکنی و اگر شرایط داشتی و پذیرفتنت خودشون اتوماتیک میندازن سپاه.
    آهان ممنون از جواب، پس تو برگ سبز مشخص نمیشه که سپاه میفتم یا ارتش، تو برگ سفید که دو هفته قبل اعزام میاد مشخص میشه درسته؟ (ببخشید من یکم پرتم!!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان من مدرک لازم برای سپاه رو دارم کسی هست راهنمایی کنه منو چطوری جذب بشم

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من مدرک لازم برای سپاه رو دارم کسی هست راهنمایی کنه منو چطوری جذب بشم
    به سپاه ناحیه شهر خودتان مراجعه می کنید قسمت منابع انسانی سرباز یکسری فرم به شما میدن. پر کنید بعد با گواهی برابر اصل تکمیلی ضمیمه می کنید میفرستن سپاه استان از او طریق شما جذب سپاه میشین این شرایط نیرومقاومت بود. نیرو زمینی سپاه شما هر پادگلن برین رو دست شما می گیرین چون سرباز لازم دارند ولی در هر دو شرایط یک عدد آشنا داشته باشی کارت زودتر درست میشه و خودتم باید پیگیر بشی تقریبا هر چهار پنج روز یک بار بری پیگیری کنی تا حتما بفزستن برات پرونده ات پرت نکنن گوشه اتاق چون‌معمولا بعد از شما یکسری نور چشمی میان

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان یک سالی که بعد از فارغ التحصیلی فرصت داریم ، دقیقا از چه روزی شروع میشه؟

از روزی که آخرین نمره تو سیستم ثبت میشه یا روزی که کارای فارغ التحصیلی انجام میدیم و برگه تسویه میگیریم؟؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

به سپاه ناحیه شهر خودتان مراجعه می کنید قسمت منابع انسانی سرباز یکسری فرم به شما میدن. پر کنید بعد با گواهی برابر اصل تکمیلی ضمیمه می کنید میفرستن سپاه استان از او طریق شما جذب سپاه میشین این شرایط نیرومقاومت بود. نیرو زمینی سپاه شما هر پادگلن برین رو دست شما می گیرین چون سرباز لازم دارند ولی در هر دو شرایط یک عدد آشنا داشته باشی کارت زودتر درست میشه و خودتم باید پیگیر بشی تقریبا هر چهار پنج روز یک بار بری پیگیری کنی تا حتما بفزستن برات پرونده ات پرت نکنن گوشه اتاق چون‌معمولا بعد از شما یکسری نور چشمی میان
    دست شما درد نکنه بابت همکاری عزیز.من آشنا دارم ولی راستشو بخوای کاری برام انجام نمیدن.خودم باید برم.به نظر شما من باید پارسال میرفتم به خاطر گفته پدرم واسادم ببینم چی میشه.حالا به نظر شما چقدر اضاف دارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان یک سالی که بعد از فارغ التحصیلی فرصت داریم ، دقیقا از چه روزی شروع میشه؟

از روزی که آخرین نمره تو سیستم ثبت میشه یا روزی که کارای فارغ التحصیلی انجام میدیم و برگه تسویه میگیریم؟؟!!!
    من خودم از دانشگاه پرسیدم گفتند دقیقا از روزی که آخرین نمره ات تو سیستم ثبت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •