سپاه فقط نیرومقاومتش خوبه بقیه جحاهاش با ارتش هیچ فرقی نمیکنه
نه فرقی بین درجه هاش هست درواقع سرباز صفر با ستوان دو هیچ فر قی نمی کنه الانم کهبه سلامتی درجه ها کاهش دادن پزشک سیتوان سه میدن. لیسانس رزم اور دوم
سپاه فقط نیرومقاومتش خوبه بقیه جحاهاش با ارتش هیچ فرقی نمیکنه
نه فرقی بین درجه هاش هست درواقع سرباز صفر با ستوان دو هیچ فر قی نمی کنه الانم کهبه سلامتی درجه ها کاهش دادن پزشک سیتوان سه میدن. لیسانس رزم اور دوم
سلام دوستان
از کسایی که اموزشی رو رفتن درباره وضعیت کسایی که سابقه خدمتی دارن و قبلا اموزشی رو گذروندن اطلاع دقیق دارن؟
چند روز نگهشون میدارن؟
Last edited by mas00dy; 30-07-2016 at 04:04.
آخه من تو سپاه و بسیج خیلی خدمت کردم نزدیکای 5 سال.بعد مدرک و آموزش دارم.کسی که تو سپاه خدمت کرده راهنماییم میکنه چه شرایطی میخواد؟
سلام دوستان
حین خدمت میشه برای معافیت اقدام کرد؟معافیت پزشکی و ...
بله میشه برا انواع معافیت ها اقدام کرد
بله میشه برا انواع معافیت ها اقدام کرد
دوستان این شماره سریالی که باید برای سربازی از سایت پلیس +10 بخریم از 1 داره تا الی ... باید شماره 1 رو بخرم ؟ جریانش چیه
1تا 10 تعداد سریالی هست که میخوای بخری. از سایت هم نخری در موقع ثبت نام در خود +10 میتونین نقدا یا بوسیله POS پرداخت کنین.
دوستانی که به تازگی اموزشی رو سپری رو کردن سال 95 یا در حین اموزش هستن(ترجیحا نیرو انتظامی)
کسی از جزییات اموزش مجدد کسایی که سابقه خدمتی دارن اطلاع داره؟چقد برا اموزش نگهشون میدارن؟
من قبلا سه ماه خدمت کردمو الان اعزام برج هشتم
دوستان اینکه بعد آموزشی روزی که تقسیم میکنن که هرکسی بره کجا خدمت کنه ایا رشته دانشگاهی تاثیری توی اون داره یا نه؟
مثلا دوست ما پرستاری خونده امکان اینکه بیفته بهداری هست یا نه؟
چون من شنیدم روزی که میخوان تقسیم کنن میگن هرکسی چه تخصصی داره و بر اساس تخصص میفرستن اونجا..این راسته یا نه؟
بعد کلا بهداری چه جور جایی هست؟خوبه؟پست روی دکل هم داره یا نه؟شیفت شب بخوای وایسی داره یا نه؟
ممنون میشم یه اطلاعاتی برای ما که هنوز خدمت نرفتیم بگید بلکه ترسش بریزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)