ببینید اگر شما به حد نصاب تلفیقی که در دفتر چه ذکر شده رسیدید که کاملا معافیت شاملتون میشه ولی اگر نرسیدید.. فکر کنم حداکثر 9 ماه کسر خدمت بخورید.
در مورد اینکه فضای این جاهایی که گفتید چجور هست ...اطلاعی ندارم.
ببینید اگر شما به حد نصاب تلفیقی که در دفتر چه ذکر شده رسیدید که کاملا معافیت شاملتون میشه ولی اگر نرسیدید.. فکر کنم حداکثر 9 ماه کسر خدمت بخورید.
در مورد اینکه فضای این جاهایی که گفتید چجور هست ...اطلاعی ندارم.
متشکر از راهنمایی.بچه ها گفتن تو اضاف داری.من باید 19 سالگی میرفتم الان 20 سال دارم متولد 1374 هستم.میتونم از جانبازی پدرم استفاده کنم.بعد گفتن بهم شما نمیتونی سپاه بیفتی اضاف داری.به نظرت راه داره برم تو سپاه
اگه منظورتون کسری جانبازی پدرتونه باید بگم که به متولدین 74 هیچ گونه کسریی نمیدن
اگه منظورتون کسری جانبازی پدرتونه باید بگم که به متولدین 74 هیچ گونه کسریی نمیدن
من هم قانونش رو دیدم
یکی از دوستام 73 هست اون هم شاملش نمیشه ؟![]()
من پدرم 30 ماه جبهه داره طبق قانون 9 ماه کسری دارم اما چون غیبت دارم متاسفانه برام کسری نمیخوره راهی نداره بشه ازش استفاده کرد ؟
بخشش برای غایبین در نظر نمیگیرن ؟
Last edited by pedram9; 28-07-2016 at 15:09.
منم 24 ماه پدرم جبهه داره جانباز 21 درصد هم هست ولی میگن به متولد پایین 73 میدن منم موندم چیکار کنم.ای کاش میرفتم.پدرم میگه پست کن منم میترسم جای بد بیفتم
سلام
تاریخ اعزام من اول شهریور امسال هست و آموزشی هم سپاه هستم با مدرک فوق لیسانس. اگه موهامو به جای شماره چهار با شماره 10 یا 12 بزنم اشکالی داره؟ در طول دوره آموزشی چند بار باید موهارو کوتاه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)