1 به 10 را کلا بیخیال شو چون به کمترین سرعت مجاز محدودت میکنن! و وبگردی هم اعصاب خرد کن میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1 به 10 را کلا بیخیال شو چون به کمترین سرعت مجاز محدودت میکنن! و وبگردی هم اعصاب خرد کن میشه
هربار هر شرکتی رو عوض کنید پول رانژه گرفته میشه.
موفق باشین.![]()
60 گیگ!!
سرویست چیه که می تونی 60 گیگ دانلود کنی؟
خب پس شما چه شرکتیو پیشنهاد میدید ؟
برای وب گردی و Video Chat فقط
ممنون
نگفتم دانلود کردم .
گفتم"60 گیگ لینک دانلود نشده دارم"
video chat که با همین سرویس های اکو میشه !
کافی روی 2 مگ ببندن سرویس شما رو .
فقط یک مشکلی هست! Video chat تقریبا مثل دانلود میمونه ! خیلی حجم مصرف می کنه ! روزی 15 دقیقه هم اینطوری چت کنی به آخر ماه نمیرسی و ترافیکت تموم میشه !
من خودم فقط تفریحی video chat میکنم اونم با fps پایین و کیفیت کم ولی بازم خفن حجم میبره ! (با نرم افزار oovoo )
این سرویس های pol -20 gig 256 پارس آنلاین رو که 40 تومن هست بگیری کارت راه میفته !
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
خوب اگه تورنت نباشن احتمالا تا حالا لینکاشون بخاطر مسدود شدن هاست های بزرگ خراب شدن !
اگه لینک هات سالم هست سریع فایل ها رو روی هاست های خودمونی مثل رپیدباز و آپلودباز remote یا لیچ کن !
سلام دوستان عزیز
حدود 1 ساله که از شاتل سرویس ارت 5 دارم میگیرم و از پینگش هم ناراضی هستم چونکه انلاین بازی میکنم
بنظرتون از پارس انلاین سرویس بگیرم بهتر نیست![]()
سلام دوست عزیز .
کی گفته مشهد پهنای باند اضافه کردن . یه مدت میشه مشهد هم ترکیده . حداقل مال من که اینجوریه . ملاحظه بفرمایید :
سرویسم هم ارت 1 هست .
![]()
سرعت شده در حد دایل اپ
اکو رو گفتن ! آرت رو سرعتش رو بالا ببرن که شاتل سکته میزنه ! سرویس آرت پهنای باند شاتل 20 برابر هم شه همین جوریاست !
Last edited by mhv_kntu; 28-01-2012 at 23:19.
ممنون از دوستان
پس تو این شرایط بازم از وایمکس بهتره دیگه!!
وایمکس بهت میده 3گیگ ماهیانه 15600تومن و شبانه و روزانه نداره همش 3 گیگ داری تازه شانس بیاری از 3گیگت ندزدن!!
حالا همینو بیام شاتل بگیرم غیر شبانه رایگانش ترافیک خودمو در طول روز که خوب سرویس دهی میکنه دیگه؟
ممنون
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)