اصل مدرکو نمیدن ، فقط یه گواهی میدن ، برای همونم لازمه ؟ من چند سال پیش دفترچه فرستادم و واکسن هم زدم ، بازم باید واکسن بزنم ؟
اصل مدرکو نمیدن ، فقط یه گواهی میدن ، برای همونم لازمه ؟ من چند سال پیش دفترچه فرستادم و واکسن هم زدم ، بازم باید واکسن بزنم ؟
سلام
منم امروز ثبت نام کردم،با مدرک لیسانس افتادم برج 10![]()
سلام دوستان.من میخواستم تو سپاه خدمت کنم میخواستم ببینم شرایطش چطوریه
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام دوستان.من میخواستم تو سپاه خدمت کنم میخواستم ببینم شرایطش چطوریه
دوستان اگر تاریخ اعزام دی ماه باشه به نظرتون امکان داره با تمدید بیفته برای سال بعد؟
به نظر من میوفته اولین تاریخ اعزام،یعنی اسفند مگه این که اسفند پر باشه
این برگه تعیین وضعیت نظام وظیفه رو (اگه همونی باشه که من فکر میکنم) معمولا خود دانشگاه همون اول موقع ثبت نام میخواد ازتون. نامه ایه که توش مدت زمان معافیت تحصیلی توش نوشته شده.
بله از پلیس +10 باید بگیریدش.این برگه رو از کجا باید بگیرم ؟ پلیس + 10 ؟ اصلا همچین چیزی به من میدن ؟
دانشگاه هم بهتون گواهی موقت برای معرفی به نظام وظیفه رو میده.
موقع ثبت نام اون برگه ها رو تحویل دادم ، ولی حالا بازم دانشگاهه که ازم برگه تعیین وضعیت می خواد ! همه چی تو پروندمه تو دانشگاهه !
من الان دیگه دانشجوی اونجا نیستم که بتونم درخواست گواهی بدم !
کلا نمی دونم چرا باید برای یه گواهی ( نه مدرک اصلی ) باید وضعیت نظام وظیفه مشخص بشه !
اگر مهر ماه ارشد رو شروع میکنید و غیبت ندارید و هنوز توی اون فرجه یک ساله ی بعد فارغ التحصیلی هستید نیازی نیست فعلا دنبال کارای نظام وظیفه برید. اگر ارشد قبول بشید دانشگاه قبلی باید مدرک اصلی کارشناسی رو بهتون بده. اون برگه هم به احتمال زیاد دست خود دانشگاهه چون اصلا بدون اون ثبت نام نمیکنن!
بابا اینکه استرسم را 2برابر کردی اگه مثلا اموزشی یه جایی مثل شیراز و یا اصفهان باشه چطوره؟
دوستان نظرتون در رابطه با تعجیل بزنم واسه برج8 چیه؟
Last edited by rubvix; 26-07-2016 at 10:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)