دوستان من از شاتل نت میگیرم و فکر میکنم توی بعضی ساعات روز و مخصوصا شب ها پورت تورنت منو میبندن، راهی هست که بتونم isp رو دور بزنم؟؟؟ از چیز پی ان هم نمیتونم استفاده کنم چون همزمان که تورنتم اینجوری میشه چیز پی انم هم از کار میوفته و کانکت نمیشه
دوستان من از شاتل نت میگیرم و فکر میکنم توی بعضی ساعات روز و مخصوصا شب ها پورت تورنت منو میبندن، راهی هست که بتونم isp رو دور بزنم؟؟؟ از چیز پی ان هم نمیتونم استفاده کنم چون همزمان که تورنتم اینجوری میشه چیز پی انم هم از کار میوفته و کانکت نمیشه
نه گمون نکنم راهی باشه
چون وقتی isp سرعت نمیده بهتون سرعته ورودیتون محدود میشه میخواید از کجا بگیرید دیگه؟
این سرویس های محدود همیشه این بازی ها رو دارن کاریش نمیشه کرد
با سلام به همه
من دارم این تورنت رو دانلود میکنم با توجه به این که سید نداره و دارم از اپلود پیر ها دانلود میکنم فایلها در اخر ناقص میشن ؟
![]()
عزیز به نظر مناز همه ی اینها بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام همگی سرعت اینترنت من 3 مگ هست ولی سرعت ببینید
مشکل از چیه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3Mbps*1024=3072Kbps
3072Kbps/8=384KBps
سرعتتون از 3 مگ هم بیشتره![]()
آره.ناقص دان میشه.ولی اگه چند روز بزاری بمونه احتمالا یه سید پیدا بشه(اگه تورنت قدیمی باشه احتمالش کمه).اگر هم نشد که شیفت+دیلیت![]()
سلام دوستان
من نمیتونم سایتهای تورنت مثلا:
باز کنم...تکلیف چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت ها هیتلرن.بعد از p اول یه دونه S اضافه کن.![]()
سلام.....
اقا من 3 تا تورنت با هم گذاشتم که دانلود بشه.... با وجود اینکه کلی پهنای باند هست براشون،ولی فقط یکیش به سرعت 7 کیلوبایت دانلود میکنه و بقیه هیچی!!! نیم کیلوبایتی اند....نکته ی مهم تر اینه که وقتی تک تک میدم دانلود بشن،اون دوتای دیگه سرعتشون خوب میشه!! منظروم اینه که سید و اینا دارن و مشکلی نیست.....priority هم مشکلی نداره و برای همه های هستش!!
دارم مستند های پلنت ارث و لایف ر دانلود میکنم،ولی نمی خوام زیاد طول بکشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)