خوب وقتی خودش زده رو باند ۷ یا ۳ هست از کجا میشه فهمید تجمیع کرده ؟ چون مدلهای لاک ایرانسل فقط تو اطلاعات فرکانسی میشه دید رو چه باندی هست که اونم معمولا رو ۳ هست
خوب وقتی خودش زده رو باند ۷ یا ۳ هست از کجا میشه فهمید تجمیع کرده ؟ چون مدلهای لاک ایرانسل فقط تو اطلاعات فرکانسی میشه دید رو چه باندی هست که اونم معمولا رو ۳ هست
سلام دوستان مودم tf i60انلاک شده سیم کارت های وب را جواب نمیده آیا تنظیم خاصی داره؟
توضیحات من در مورد مودم e5186 هست و ایرانسل از این مودم ارائه نکرده و این مودم قابلیت تجمیع واقعی داره و با افزایش سرعت 3 الی 4 برابری نسبت به 4g معمولی مشخص میشه تجمیع در حال انجام هست .
اگه فریمور ایرانسل رو مودمتون دارید این فریمور از فرکانس های وب پیشتیبانی نمیکنه باید فریمور جنرال یا فریمور های وب روی مودمتون فلش کنید
دوستان راهی یا برنامه ای هست بشه مک ادرس مودم i60 رو تغییر داد؟
درود
دوستان، من بعد حدود 3 ماه مودم رو روشن کردم و کاملا مطمئنم که auto-update و هر چیزی که به اپدیت مربوط میشد رو قبلا داخل پنل مودم خاموش کرده بودم! حالا که روشن کردم، متوجه شدم فریمور خود به خود آپدیت شده به 198 ! مودم هم لاک ایرانسل بوده از اول.
میخواستم ببینم مطلب خاصی که وجود نداره؟
درود دوستان و اساتید گرامی
لطفا اگر از آنتن های اکسترنال خصوصا مدل هایی که برای محیط بیرونی طراحی شدن در مودم i60استفاده میکنید تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید![]()
خب سیم کارت بیندازید داخلش مثلا همراه اول جواب داد انلاک شده نداد صفحه قفل و درخواست کد مودم میاد و چراغ شبکه قرمز و انتن هم نمیگیره
برای td lte از انتن خطوط تلفن بیسیم استفاده کنید برای fd lte همراه اول و ایرانسل از انتن های 4g که توی بازار ایران هست استفاده کنید و برای 4g های وب هم روشی هست که تست کردم و جواب داده اگه دوستان مایل بودن براشون میگم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)