تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 602 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اهان پس برای بردن رو بریج باید یک روتر هم کنارش باشه که یوسر و پس رو اونجا ست کنم ؟ من به این مودم روتری وصل نکردم و به صورت وایرد وصل هستم . با این اوصاف رو این بریج رو نمیشه فعال کرد چون روتر جدا براش ندارم.
    بله درسته
    البته میشه تو ویندوز هم یوزر و پس رو ست کرد ولی دیگه فقط با کامپیوتر میتونید اینترنت استفاده کنید
    ولی روتر می تونه اینترنت رو پخش کنه

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله درسته
    البته میشه تو ویندوز هم یوزر و پس رو ست کرد ولی دیگه فقط با کامپیوتر میتونید اینترنت استفاده کنید
    ولی روتر می تونه اینترنت رو پخش کنه
    یوسر پس تو ویندوز ایده خوبی بود ولی من گاها از وای فای این برای بعضی کارها استفاده میکنم و باید قابل استفاده باشه. خوب فعلا بریج کردن از دستور کار خارج شد. ممنون بابت راهنمایی.

3. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    مودم asus ac51 قابلیت استفاده از تانوما رو داره ؟
    داخله مشخصاتش نوشته از فیبر ؟ Compatible with ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber and cable services

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    داخله مشخصاتش نوشته از فیبر ؟ Compatible with ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber and cable services
    بسته به نوع تجهیزات استفاده شده در مرکز مخابراتی باید مودمی بگیرید که به سیستمشون بخوره. اگر مرکز تجهیرات هوواوی داره باید مودم هوواوی بگیرید و غیره. موقع سیم کشی پیمانکار مشخص میکنه چه مودمی بگیرید که یا خودشون بهتون میدن یا از بیرون تهیه میکنید. هر مودمی قابل استفاده نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    سلام خیر نمیشه باید از مودمهای GPON خریداری کنید مثل مدلهای زیر:
    مودم یوتل g242 new face هست
    مودم هواوی HG8245H
    مودم زایکسل PMG5317-T20B
    مودم فایبرهوم AN5506-04-FS

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

میشه بعد از خرید مودم Gpon از مودم ایسوس AC55U که مخصوص vdsl هست به عنوان روتر استفاده کرد ؟
    اگر نمیشه لطفا چند روتر قیمت مناسب باند 5 و داری پورت گیگا معرفی کنید .
    یه سوال دیگه : اگر مودم Gpon پورت گیگا نداشته باشه میشه با اضافه کردن روتر سرعت بالای 100 استفاده کرد ؟؟
    سلام دوست عزیز بله میشه استفاده کرد البته تمام مودم های adsl و vdsl الان هم مودم هستن هم روتر و مشکلی ازین بابت ندارید و اتفاقا مودمی که فرمودید چون ac و ۵گیگاهرتز هست خیلی بهترم هست و بنده خودم هم همین مودم رو روتر کردم و استفاده میکنم
    و در مورد سوال بعدیتون خیر نمیشه چون سد اولیه سرعت خود مودم فیبرتون هست و لیمیت شده و بیشتر ازون بهتون نمیده متاسفانه

8. این کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

Gpon onu مودمم هست بقیه عدد و چینی نوشته
    ببینید دوست عزیز منظور دوستمون پست های قبل تر هست.
    در مورد مشکل شما اونچیزی که من برداشت کردم شما بدون روتر و با استفاده از مودم فیبر تست هاتونو گرفتید که به زبون ساده بگم از فناوری وای فای قدیمی تری توش استفاده شده و سرعت شما موقع استفاده از وای فای لیمیت میشه و کلیت وای فای ضعیفی هم دارن که با فاصله و موانع به شدت سرعت کمتر میشه.
    سرعتی که فرمودید با کابل لن ۵۸۰ مگ اگر فیکس و ثابت توی تست ها بهتون بده که واقعا فوق العاده اس چون بالغ بر ۷۰ مگابایت بر ثانیه یعنی سرعت دانلود و یا ممکنه توی تست اسپید تست چون از مرکز میاد و لیمیت میشه اولش سرعت بالا بره و بعد برگرده به سرعت محدود شده فرضا ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگابیتی ولی در هر حال خوبیش اینه که مودمتون خروجی گیگابیتی داره.
    حالا برای اینکه بخواید از سرعت مناسبی بهره ببرید مجبورید از یه روتر استفاده کنید که اون سرعت بالا رو توی امواج ac یا ax بیاره و بتونید بالاترین سرعتو استفاده کنید روی وای فای هم که بگردید توی اینترنت انواعش هست
    Last edited by Mmrr72; 13-07-2021 at 10:54.

10. این کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام
    یه موردی هم در تکمیل حرف دوستمون بگم اینکه اکثر مودم ها مخصوصا vdsl چنین چیزایی میزنن این به معنی استفاده به عنوان روتر هست نه خود مودم که یعنی قابلیت وصل شدن به فیبر رو به عنوان روتر داره.
    دقت کنید هم نوشته compatible یعنی سازگار با این فناوری ها نه قابلیت اتصال مستقیم.

12. این کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان یه مودم فیبر اوردن از عمان این طور که من سرچ کردم هم پورت گیگ داره هم فرکانس وای فای ۵
    Huawei EG8245W5-6T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

دوستان یه مودم فیبر اوردن از عمان این طور که من سرچ کردم هم پورت گیگ داره هم فرکانس وای فای ۵
    Huawei EG8245W5-6T

جالبه، ولی بهتره از این ONT ها بیارن که وای‌فای نداره و فقط ۱ یا ۲ پورت گیگ داره و به صورت ترکیبی با روتر ارائه بدن. همه ISP های معتبر اینجوری GPON رو دیپلوی می‌کنن
    Last edited by Sahandb77; 13-07-2021 at 20:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. farhang_k

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •