بله درسته
البته میشه تو ویندوز هم یوزر و پس رو ست کرد ولی دیگه فقط با کامپیوتر میتونید اینترنت استفاده کنید
ولی روتر می تونه اینترنت رو پخش کنه
بله درسته
البته میشه تو ویندوز هم یوزر و پس رو ست کرد ولی دیگه فقط با کامپیوتر میتونید اینترنت استفاده کنید
ولی روتر می تونه اینترنت رو پخش کنه
یوسر پس تو ویندوز ایده خوبی بود ولی من گاها از وای فای این برای بعضی کارها استفاده میکنم و باید قابل استفاده باشه. خوب فعلا بریج کردن از دستور کار خارج شد. ممنون بابت راهنمایی.
سلام
مودم asus ac51 قابلیت استفاده از تانوما رو داره ؟
داخله مشخصاتش نوشته از فیبر ؟ Compatible with ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber and cable services
بسته به نوع تجهیزات استفاده شده در مرکز مخابراتی باید مودمی بگیرید که به سیستمشون بخوره. اگر مرکز تجهیرات هوواوی داره باید مودم هوواوی بگیرید و غیره. موقع سیم کشی پیمانکار مشخص میکنه چه مودمی بگیرید که یا خودشون بهتون میدن یا از بیرون تهیه میکنید. هر مودمی قابل استفاده نیست.
سلام خیر نمیشه باید از مودمهای GPON خریداری کنید مثل مدلهای زیر:
مودم یوتل g242 new face هست
مودم هواوی HG8245H
مودم زایکسل PMG5317-T20B
مودم فایبرهوم AN5506-04-FS
سلام دوست عزیز بله میشه استفاده کرد البته تمام مودم های adsl و vdsl الان هم مودم هستن هم روتر و مشکلی ازین بابت ندارید و اتفاقا مودمی که فرمودید چون ac و ۵گیگاهرتز هست خیلی بهترم هست و بنده خودم هم همین مودم رو روتر کردم و استفاده میکنم
و در مورد سوال بعدیتون خیر نمیشه چون سد اولیه سرعت خود مودم فیبرتون هست و لیمیت شده و بیشتر ازون بهتون نمیده متاسفانه
ببینید دوست عزیز منظور دوستمون پست های قبل تر هست.
در مورد مشکل شما اونچیزی که من برداشت کردم شما بدون روتر و با استفاده از مودم فیبر تست هاتونو گرفتید که به زبون ساده بگم از فناوری وای فای قدیمی تری توش استفاده شده و سرعت شما موقع استفاده از وای فای لیمیت میشه و کلیت وای فای ضعیفی هم دارن که با فاصله و موانع به شدت سرعت کمتر میشه.
سرعتی که فرمودید با کابل لن ۵۸۰ مگ اگر فیکس و ثابت توی تست ها بهتون بده که واقعا فوق العاده اس چون بالغ بر ۷۰ مگابایت بر ثانیه یعنی سرعت دانلود و یا ممکنه توی تست اسپید تست چون از مرکز میاد و لیمیت میشه اولش سرعت بالا بره و بعد برگرده به سرعت محدود شده فرضا ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگابیتی ولی در هر حال خوبیش اینه که مودمتون خروجی گیگابیتی داره.
حالا برای اینکه بخواید از سرعت مناسبی بهره ببرید مجبورید از یه روتر استفاده کنید که اون سرعت بالا رو توی امواج ac یا ax بیاره و بتونید بالاترین سرعتو استفاده کنید روی وای فای هم که بگردید توی اینترنت انواعش هست
Last edited by Mmrr72; 13-07-2021 at 10:54.
یه موردی هم در تکمیل حرف دوستمون بگم اینکه اکثر مودم ها مخصوصا vdsl چنین چیزایی میزنن این به معنی استفاده به عنوان روتر هست نه خود مودم که یعنی قابلیت وصل شدن به فیبر رو به عنوان روتر داره.
دقت کنید هم نوشته compatible یعنی سازگار با این فناوری ها نه قابلیت اتصال مستقیم.
دوستان یه مودم فیبر اوردن از عمان این طور که من سرچ کردم هم پورت گیگ داره هم فرکانس وای فای ۵
Huawei EG8245W5-6T
جالبه، ولی بهتره از این ONT ها بیارن که وایفای نداره و فقط ۱ یا ۲ پورت گیگ داره و به صورت ترکیبی با روتر ارائه بدن. همه ISP های معتبر اینجوری GPON رو دیپلوی میکنن
Last edited by Sahandb77; 13-07-2021 at 20:56.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)