یعنی بسته روزانه رو میشه دوتا پشت سرهم زد
بله سرعت آلفا تا 512 کیلوبیت هست یعنی 65 کیلوبایت بر ثانیه و سرعت آلفا پلاس 8 مگابیت هست میشه 1 مگابایت بر ثانیه
یعنی بسته روزانه رو میشه دوتا پشت سرهم زد
بله سرعت آلفا تا 512 کیلوبیت هست یعنی 65 کیلوبایت بر ثانیه و سرعت آلفا پلاس 8 مگابیت هست میشه 1 مگابایت بر ثانیه
یه شب اینه...شب بعد به یه مگابیت نمیرسه.... جالبه
تست از سرور خارجی هم بزارید.
این تست داخل ساختمونه؟
این نسل 3 هست یا 4 ؟؟؟
خود نسل 3 مگ تا چه قدر می کشه که این 45 مگ زده؟
LTE هست و داخل ساختمون .... سرعت خارجی هم همینه تقریبا... ولی دو تا مشکل هست...
مثلا امشب سرعت اینه ...فردا شب سرعت میرسه 500 کیلوبیت... یعنی دو شب پشت هم خوب نیست سرعت
مشکل دوم اینه خرابی فایل دانلود زیاد داره چون بعضی وقتا نوسان زیاد میکنه سرعت(مخصوصا فایل ویدیویی)... فک کنم برا خود شبکه باشه
واقعا وضع : 3g همراه اول خیلی خرابه . حداقل تو استان ما که اینطوریه . این طرح نامحدودش هم به درد نمیخوره چون بیشتر از 1 مگ سرعت بالاتر نمیره و حتی خیلی وقت ها پایینتر هم میاد در کل خیلی نوسان و افت و خیز داره و نمیشه استفاده کرد .در عوض با ایرانسل طرح 2000 تومنی 20 گیگ من تازه ترافیک کم میارم برا دانلود و زودتر از وقت اتمام بسته 20 گیگ رو تموم میکنم . کلا این همراه اول باید خجالت بکشه که و ........................
من طرح نامحدود رو دیشب فعال کردم سرعت دانلود 67 kB بود همراه اول داغونه کلا
Sent from my LT25i
ولله من امتحان کردم از ایرانسل بهتره برام
هم پینگش کمتره و هم استیبل هست اگر سیگنالش زیر 70 db - باشه تا 10 مگ هم میکشه البته نسل سوم
نسل چهارم تقریبا همینه
ایرانسل رسما اینقدر دارن استفاده میکنن پوکیده !!!!! من بسته بلند مدت دارم طول روز یه 10 دقیقه طول میکشه ip بهم بده از بس شلوغه
اومدم بسته شبانه بگیرم ببینم چطوریاس !!
خوب شد قبلش به انتن نگاه انداختم !! نگو چند روز پیش دکل رو به صورت ازمایشی فعال کرده بودن
وضعیتش که مطلوب نبود قبلا !! پینگ خارج 500![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)