امروز از ساعت ۱۱ سیگنال در منطقه پردیسان قم قطع شده، یعنی وقتی جستجو میکنم فقط یک ایرانسل 2G و همراه اول و رایتل رو پیدا میکنه. اینم بگم دیشب قطع و وصل داشت و الان که دیگه هیچ!!
Sent from my C6802 using Tapatalk.
امروز از ساعت ۱۱ سیگنال در منطقه پردیسان قم قطع شده، یعنی وقتی جستجو میکنم فقط یک ایرانسل 2G و همراه اول و رایتل رو پیدا میکنه. اینم بگم دیشب قطع و وصل داشت و الان که دیگه هیچ!!
Sent from my C6802 using Tapatalk.
تازمانی که شبکه ثابت نشه اختلال داره
Sent from my C2305 using Tapatalk
همه چی بستگی به پول تو جیب داره والا یکی میشناسم هر شب داره 10تا 15 گیگ دانلود می کنه کلا adsl قطع کرده بعد این آدم حق 4 نفر که می خوان یه استفاده ساده تو شب بکنن رو می خوره
واقعاً خوره زیاده
جالبه 20 روز میشه 3g ایرانسل جای خونمون پیدا میشه ولی وصل نمیشه بهش!با اینکه خونه ـی ما فرامرز 9 هست آنتن نداره ولی فرامرز 35 آنتن داره فاصله ـی زیادی نیست شاید در حد 100 متر
دوستان اینم ویدئویی که آماده کردم از تست سرعت ایرانسل از سرور های مختلف - امروز ظهر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه نمیشه، مثل اینکه فقط با نرم افزار field test در گوشی های سیمبین انتخاب دکل امکان پذیره.این مشکل من هم هست اما برعکس شما یعنی دکل دورتر سرعتش خیلی بیشتر بود و این نزدکتره نه...
من همه تنظیمات لازم رو انجام میدم ولی به آنتن های 3g که وصل علامت G واسم نشون داده میشه مثل قدیما که edge نبود و gprs بود!!! دلیلیش چیه؟؟؟ کلا یا E نشون میده یا G ... گوشیم xperia go هست اندروید 4
Last edited by khold; 15-09-2014 at 17:34.
برو تو تنظیمات گوشیت ببین خمچین چیزی میبینی؟؟
Sent from my C2305 using Tapatalk
آره روی سومیه روی اولی که میزارم آنتن کلا قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)