تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 752 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من امروز یه k99 از بنیان صوت گرفتم 90 تومن
    صداش عالیه( از نظر خود آماتورم عرض کردم)
    با تشکر فراوان از آقا رضا
    اگه سوالی بود در خدمتم

2. 4 کاربر از key berim shomal? بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه سوالی بود در خدمتم
    ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺑﺎﺷﻪ :-)

4. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    اگه سوالی بود در خدمتم
    سلام به شما

واووووووو ببین چه خبره اینجا همه هدفون دار شدن الا من و Peacful1 عزیز
    مبببببارکتون باشه
    خواهش می کنم دوست من
    سوال خاصی نیست فقط لطفآ یک کمی درباره کیفیت هدفون از نظر ظاهر و صداش و همینطور اگه امکانش هست چند تا عکس از این خوشگلتون برای من آپ کنید به جای شیرینی هدفون خوش صداتون

مرسی از اینکه اومدید اینجا و نظرتون رو گفتید (:

در آخر Peacful1 باید سریعتر تشریف ببرن هدفون بگیرن چون ظاهرآ به جای اولین نفر داره آخری میشه ها از من گفتن بود و فکر نکنم کس دیگه ای بدون هدفون مونده باشه غیر من
    خوش به حال همه تون (:

شما هم موفق باشید.

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدترین بلایی که میتونه سر آدم بیاد اینه که 2 روز منتظر بمونه .... 125 هزار تومن پول بده .... با کلی ذوق بره سراغ کارت صدای جدید ..... بعد متوجه بشه کارتش رو ویندوز سون 64 نصب نمیشه ... تازه اگه به زور هم بشه خیلی از گزینه هاش کار نمیکنه ...... هرچی سر هدفون حال کردم این یکی حالم رو گرفت.
    دوستان اگه راه حلی به ذهنشون رسید پ خ بدند.
    از اینکه آف تاپیک شد معذرت میخوام ولی حالم خیلی گرفته.

8. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بدترین بلایی که میتونه سر آدم بیاد اینه که 2 روز منتظر بمونه .... 125 هزار تومن پول بده .... با کلی ذوق بره سراغ کارت صدای جدید ..... بعد متوجه بشه کارتش رو ویندوز سون 64 نصب نمیشه ... تازه اگه به زور هم بشه خیلی از گزینه هاش کار نمیکنه ...... هرچی سر هدفون حال کردم این یکی حالم رو گرفت.
    دوستان اگه راه حلی به ذهنشون رسید پ خ بدند.
    از اینکه آف تاپیک شد معذرت میخوام ولی حالم خیلی گرفته.
    ای کاش تمام بلاهایی که سرمون میاد به همین سادگی باشه (:
    خوب کار نشد نداره اول یه سری به اینجا بزن و فریمور کارت رو آپدیت کن و درایور جدید رو هم دانلود کن که روی Win7 64 کار کنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.

10. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای کاش تمام بلاهایی که سرمون میاد به همین سادگی باشه (:
    خوب کار نشد نداره اول یه سری به اینجا بزن و فریمور کارت رو آپدیت کن و درایور جدید رو هم دانلود کن که روی Win7 64 کار کنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.
    مرسی آقا رضا
    راهنمایی فریم ور بسیار عالی بود. هرچند صبح تست شده بود. (فریم ور روی خود دستگاه آخرین ورژن است )
    اما مثل اینکه مشکل از سیستمی بود که صبح استفاده میکردم (جریان کوزه گر و کوزه شکسته است - آدم کارشناس شبکه و IT باشه از این گاف ها بده نوبر هستش- آدم وقتی زیاد به خودش مطمئن باشه از این کارها می کنه )
    روی لپ تاپ به راحتی نصب شد.
    Last edited by kindlinessangel; 11-08-2011 at 22:02.

12. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی آقا رضا
    راهنمایی فریم ور بسیار عالی بود. هرچند صبح تست شده بود. (فریم ور روی خود دستگاه آخرین ورژن است )
    اما مثل اینکه مشکل از سیستمی بود که صبح استفاده میکردم (جریان کوزه گر و کوزه شکسته است - آدم کارشناس شبکه و IT باشه از این گاف ها بده نوبر هستش- آدم وقتی زیاد به خودش مطمئن باشه از این کارها می کنه )
    روی لپ تاپ به راحتی نصب شد.
    خواهش می کنم دوست من

پیش میاد (:

خوب تا حالا صدای هدفون و کارت چطور بوده؟ یعنی به نسبت هزینه ای که شده ارزش دارند؟

شما هم موفق باشید.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من

پیش میاد (:

خوب تا حالا صدای هدفون و کارت چطور بوده؟ یعنی به نسبت هزینه ای که شده ارزش دارند؟

شما هم موفق باشید.
    در مورد صدای هدفون باید بگم که با توجه به قیمت حتی میتونه با رقبای گرونتر از خودش هم رقابت کنه (منظور بیشتر در بازار ایران است که رقبا با قیمت 2 برابر فروخته میشوند) که توضیحات کامل رو به زودی اینجا مینویسم (البته شما که استادی برای دوستان خوبی که مثل من تازه به این مبحث علاقه مند شدند)
    در مورد کارت صدا هنوز به درستی تست نشده ( در حال دانلود یک سری فایل 24/96 هستم تا بهتر تست بشه)
    قدرت درایو کردن کارت بسیار بالاتر از کارت داخلی سیستم است (به جرات میتونم بگم امپدانس های بالاتر را به راحتی درایو خواهد کرد) و همچنین اندکی جزییات بیشتر.البته نباید از حق بگذریم که امکانات بیشتری را در اختیار میگذاره. به نظرم اگه به قیمت جهانی فروخته میشد بسیار ارزشمند تر بود.

16. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در مورد صدای هدفون باید بگم که با توجه به قیمت حتی میتونه با رقبای گرونتر از خودش هم رقابت کنه (منظور بیشتر در بازار ایران است که رقبا با قیمت 2 برابر فروخته میشوند) که توضیحات کامل رو به زودی اینجا مینویسم (البته شما که استادی برای دوستان خوبی که مثل من تازه به این مبحث علاقه مند شدند)
    در مورد کارت صدا هنوز به درستی تست نشده ( در حال دانلود یک سری فایل 24/96 هستم تا بهتر تست بشه)
    قدرت درایو کردن کارت بسیار بالاتر از کارت داخلی سیستم است (به جرات میتونم بگم امپدانس های بالاتر را به راحتی درایو خواهد کرد) و همچنین اندکی جزییات بیشتر.البته نباید از حق بگذریم که امکانات بیشتری را در اختیار میگذاره. به نظرم اگه به قیمت جهانی فروخته میشد بسیار ارزشمند تر بود.
    برای شروع خلاصه و مفید بود و منتظر کاملش هستم (;
    درسته خیلی قویتر از تمام کارتهای آنبردی هست که تا به حال داشتم به هر حال مادربردی سراغ ندارم که بیاد 90 دلار کارت صدا اضافه کنه (:

مگه با قیمت جهانی چقدر فاصله داره عزیزم ، 90 دلار که دلاری 1180 = 106200 تومن ، حالا شما نمی خواهی 19 تومن سود بدی به این همه کارگر و کارمند که توی مسیر رسیدن کارت از شرکت تا به دست شما در منزل بودند ، ای خسیس (:

به هر حال خواستم به شما بگم که دست به آچار تون که خوب هست و اگه بی خیال گارانتی هر چند خوب کریتیو شدید بهم اطلاع بدید تا راهنمایی کنم که یک آی سی اضافه رو از روی برد دربیارید تا کیفیت صداش 20 درصدی بهتر از اینی که هست بشه (;

شما هم موفق باشید

18. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه با قیمت جهانی چقدر فاصله داره عزیزم ، 90 دلار که دلاری 1180 = 106200 تومن ، حالا شما نمی خواهی 19 تومن سود بدی به این همه کارگر و کارمند که توی مسیر رسیدن کارت از شرکت تا به دست شما در منزل بودند ، ای خسیس (:
    آقا رضا ببین من وقتی هدفون 150-160 دلاری رو میخرم 170 دیگه باید دستت بیاد کارت 84 دلاری باید چند باشه

به هر حال خواستم به شما بگم که دست به آچار تون که خوب هست و اگه بی خیال گارانتی هر چند خوب کریتیو شدید بهم اطلاع بدید تا راهنمایی کنم که یک آی سی اضافه رو از روی برد دربیارید تا کیفیت صداش 20 درصدی بهتر از اینی که هست بشه (;
    احتمالا مزاحمتون میشم !!

یک نکته راجع به این کارت بگم شاید برای دوستان این مقایسه ( آماتوری) جالب باشه.
    اگه صدای ویندوز تا آخر زیاد باشه و صدای نرم افزار پخش موزیک هم همینطور با کارت صدای onboard سیستم صدایی از هدفون در میاد که با این کارت در نصف ولوم نرم افزار پلیر شنیده میشه.

البته این ساده ترین تفاوت در درایو کردن هدفون بود.
    شما در کنار این امکاناتی مثل ورودی و خروجی اپتیکال - ورودی و خروجی RCA - و مهمتر از همه تبدیل دیجیتال به آنالوگ و بالعکس 96/24 را هم دارید. تنها نکته ای که باید توجه کنید اینه که جک هدفون و میکروفن این کارت از نوع 4/1 است.

20. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •