دروازبان کدوم تیمه ؟ حتما چند رشته ی رزمی هم فعالیت دارهالبته فکر کنم پسر خاله ی پیتر چکه
![]()
دروازبان کدوم تیمه ؟ حتما چند رشته ی رزمی هم فعالیت دارهالبته فکر کنم پسر خاله ی پیتر چکه
![]()
فکر کنم دروازه بان ختافه باشه
دروازبان ویارئال هست
فصل بعد یه پیشنهاد میدم براش![]()
نه عمو ویارئال که لباسش زرده بعید میدونم احتمالا هم لیگ اسپانیاست این باید لباس ختافه باشه لباس اسپانیول هم نیست چون اون سفید و آبی هست راه راه
عزیز جان آقای Greedy داشتند بازی میکردند و میگن ویارئاله. اونوقت شما میای میگی ویارئال نیست!
بعد از 4 5 ماه دوباره قسمت شد فیفا رو بازی کنم!فقط یه اپدیت 65 مگی اول کار خواست که تغییراتی توی بازی ایجاد کرده و منی که بازی تقریبآ یادم رفته بود رو دیگه کاملا اماتور کرد!!!
از دیروز راحت 20 تا تک به تک رو به خاطر همین تغییرات از دست دادم،قبلا با rb+x راحت میتونستی با شوت از فضای مناسب و تو تک به تک ها دروازه حریفو باز کنی ولی از دیروز که دارم با تغییرات جدید بازی میکنم هر چی با rb زدم هدر رفته!!!شایدم خیلی وقته بازی نمیکنم قلشقش یادم رفته ولی به نظرم مشکل از این اپدیته هست!!!
دوستانی که تو لایو هستن اددم کنن چند دستی باهاشون بازی کنیم،ای دی من: AliHitman47
چرا داییلباس دوم ویارئال هست ... میخوای بقیه رو گمراه کنی خودت بری دروازبان رو بخری ؟
![]()
فایل enb رو دان کردم واسه من لگ ننداخت رو بازی اما خیلی روشن شد دیگهحذفش کردم
من از اینجا دان کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید عذر میخوام حواسم نبود خود ایشون گذاشته فکر کردم داره در رابطه با پست یک کاربر دیگه صحبت می کنه
نه عزیز . من دروازه بانام کاسیاس و لوپز هستن فصل بعد میخوام لوپز رو بفروشم کورتوا دروازه بان آتلتیکو رو بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)