عجب بساطی شده . کل زندگی ازم شماره سریال میخواد !![]()
عجب بساطی شده . کل زندگی ازم شماره سریال میخواد !![]()
اگه منظورتون CD Key برای اوریجین هست،باید بگم خیرُفکر نکنم مغازه ای داشته باشه،باید اینترنتی بخرید................
عزیزم اینترنتی که نمیشه . یعنی باید باور کنم از اون وره دنیا یه سی به دسته من میرسه ؟؟!! هزینه ش هم زیاد میشه خب .
فکر کنم من توو نسخه ی رایگانه دنیا هستم باید رجیستر بشم !![]()
یه سوال . به فرض یکی این شماره سریالو داشته باشه ، میشه منم از اون شماره استفاده کنم ؟ از اساتید کسی پیشنهادی داره ؟![]()
بله،دوست عزیز،باید باور کنید،الان خیلی از سایتای ایرانی هستن که CD Key بازی رو برای شما به صورت اینترنتی میفرستن،کارشون هم درسته......................
در کل لازم نیست چیزی از اونور دنیا به دست شما برسه،درسته اسمش Cd Key هستش،اما ربطی به CD نداره
بله،میتونید دو نفری استفاده کنید،اما در آن واحد فقط یه نفر میتونه استفاده از اکونت و بازی...............
اینم در صورتیه که اکونت های اوریجین یکی باشه،و گرنه یه CD Key رو نمیشه توی دو تا اکونت اکتیو کرد.................
بعیده بخوام بابت این عددا هزینه کنم !
ولی چه کنیم ! توی حسرت بازی آنلاین موندم !
Last edited by pc-game; 06-07-2013 at 23:01.
سلام بچه ها کسی میدونه چطوری تو ضربه ازاد زدن وقتی 3 نفر رو میاری چطوری اون 2 نفر دیگه از رو توپ میپرن نفر سوم بزنه
CPU خیلی راحت هــــــــد گل میزنه، چجوری میشه جلوشو گرفت؟
اگر نمیدونید لطفا جواب سوال رو اینطوری ندید: CPU رو ولش کن تقلب میزنه، CPU رو بوسیدیم گذاشتیم کنار فقط آنلاین، CPU فقط CPUی کنسول و ...
با تشکر![]()
اولا مدافع سرزن خیلی بهتر توی اینجور جاها کار میکنه . دوما وقتی سرف سانتر میکنه اگه عقب تر یار حریفی به سمت کرنر توپ رو دور کن . اگه نه که روی طرف فشار بیار رو جهت مخالف و بعد دقیقا قبل اینکه توپ برسه بپر توپ رو دور کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)