چرا مخابرات ایلام الکی میگه ۱۲۸ به بالا قانون نمیذاره بدیم ولی شماها دارین دم از سرعت های چند مگ میزنین؟!!! سرعت دانلود بنده با ۱۲۸ ایلام، همون ۱۶ کیلوبایت استاندارد هستش....
چرا مخابرات ایلام الکی میگه ۱۲۸ به بالا قانون نمیذاره بدیم ولی شماها دارین دم از سرعت های چند مگ میزنین؟!!! سرعت دانلود بنده با ۱۲۸ ایلام، همون ۱۶ کیلوبایت استاندارد هستش....
سرعت مخابرات من که الان یکساله از مخابرات گرفتم سرعتم اول تا 280میرفت ولی الان تا 480 میره تازه جمعیت مرکز مونم 2 برابر شده
من خودم خوزستانی هستم ولی مطمئنا اگر مخابرات بهتون خوب سرویس میده باید تشکر کرد از اون پیمانکاری که اونجارو داره میچرخونه چون دیگه مستقیم زیر نظر خود مخابرات نیس و پیمانکار این کارارو میکنه
پس این نشون میده اون پیمانکار یا هر شرکتی که طرف قرارداد مخابرات هست آدم با عرضه و خوبی هست نه مثل مخابرات خوزستان که داغونه !
حـــــــــــــال کنید .....![]()
ممنون
بیشتر از هزینه نداشتن قطعی برام مهمه
پس شما پیشنهاد می کنید از مخابرات نگیرم و به همین راضی باشم؟
خوبه ولی به دردسرش نمیصرفه.
نه پشتیبانی داره نه جوابتو به طور صحیح میدن اگه خدایئی نکرده مشکل پیدا کرده دیگه![]()
به خاطر اینکه نشستن روی فیبر ورودی به کشور پهنای باندشون خیلی بالاس هیچ نظارتی هم نیست برا خودشون بریز به پاش می کنن بعد اگه از پهنای باندش چیزی موند می رسه با استان های جنوبی کشور
از طرف تجهیزاتشون جدیده و این امکانو بهشون می ده
عععع
بازم دم شاتل گرم که چت آنلاین داره با پشتیبانی 24 ساعته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)