تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 602 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هدفون میخوام قیمت زیر۷۰ با کیفیت مناسب و راحت باشه.از این مدلا خیلی خوشم اموده چون روی گوشی راحت هستن موهامم خراب نمیکنناخه هرفونی دیگه میذاری سرت موها میخوابه دیگه تا نشوری درستو حسابی صاف نمیشه
    PHILIPS / SHS 4700

با تشکر

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله صدای خوبی داشت اما نظرم روی برند های دیگه هست مثل bose ! پیشنهادی دارین ؟ قیمت x10 الان چند هست ؟
    حدود 650
    این برند فقط یه مدل من تو ایران دیدم اون هم in ear نیست و ایزولیشن خوبی نداره.
    در حال حاظر هدفونهای داخل ایران تعداد بسیار محدودی دارند
    در رده ی قیمتی شما فقط ie60 از سنهایزر و همین x10 رو داریم.
    که ie60 هیچ ریویوی معتبری تا حالا ازش نشنیدم پس خریدش ریسک هست. ولی x10 ریویوهای زیادی داره که با یه سرچ ساده احتمالا همشون رو پیدا خواهید کرد.
    موفق باشید.

3. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان من هندزفري Creative EP-630 دارم قسمت چپش ديگه صداش در نمياد كاريش نميشه كرد .... تو همين رنج چي بگيرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    چند صفحه از این فروم رو که خوندم متوجه شدم که خرید هدفون یکم کار سختیه و بستگی به سلیقه افراد داره و با توجه به نوع کاربری هر کس می تونه متفاوت باشه...منم لیست مشخصات و درخواست هام رو از یه هدفون ایده آل لیست کردم که اگه دوستان لطف کنن تو خرید راهنمایی کنن ممنون می شم

1-من تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و مبتدی هستم و قبلا هم از هدفون های ساده استفاده می کردم

2-قیمت حدود 200 الی 250

3-سورس پلیر بیشتر موبایل هست(گلکسی اس 2) ولی لبتاپ(asus n53: audio bang &olufsen icepower) و کامپیوتر هم هست

4-نوع موسیقی که گوش می دم رو زیاد نمی دونم ولی همه سبکی گوش می دم

5-بیشتر اوقات از هدفون تو خونه استفاده می کنم و خیلی کم پیش میاد بخوام بیرون از خونه استفاده داشته باشم

6-بیس مهم هست اما نه به اندازه ای که از شفافیت صدای خواننده بکاهه و غلبه کنه،بیس قوی در کنار صدای شفاف خیلی عالیه

7-در مورد هدفون های "تو گوشی" و "رو گوشی" اولویت کیفیت هدفون هست و فرقی نمی کنه

8-چند مدل از سنهایزر رو از سرچ تو نت دیدم که به نظرم بد نبودن
    sennheiser HD 202
    sennheiser HD 205
    sennheiser cx 300 2
    در ضمن دوستان امروز رفتم پایتخت که از نزدیک چند تا رو تست کنم که فقط تونستم 202 رو تست کنم که به نظرم خوب بود اما از یه ولوم به بعد دیگه صداش زیادتر نمی شد(به نظرتون باید از آمپ استفاده بشه)،در مورد 205 که از فروشنده پرسیدم گفت که مثل 202 هست فقط یکم بیسش قوی تره خواستم بدونم نظر شما چیه؟
    با توجه به نظر اساتید تو چند صفحه قبل نظرم یه مقدار به 202 و cx 300 جلب شد البته از 205 هم اطلاعی ندارم
    خیلی ممنونم از راهنمایی که دوستان و اساتید عزیز کردن
    امروز هدفون سنهایزر cx 300 2 رو به قیمت 195 تومن خریدم
    از همه لحاظ خوبه و مهم تر از همه وزن فوق العاده کمشه که احساس میکنم چیزی تو گوشم نیست(البته در مقایسه با هدفون قبلی که با اینکه توگوشی بود اما خیلی سنگین بود)،بیس خوبی داره و شفافیت صدا هم در کنار بیس قوی از مشخصات خوبشه، فقط یه مقدار سیمش شل و وله که شاید بعدا اذیت کنه ولی باید مواظبش باشم دیگه امروز که قصد خرید داشتم فروشنده راضی شد که بده تستش کنم ،البته یکم بدقلقی در آورد و نگزاشت که رو پلیر خودم امتحانش کنم ولی خب بازم خوب بود...در مقایسه با hd 202 به نظرم یه مقدار بهتر بود(البته این نظر شخصی منه) چون 202 یه مقدار رو سرم درست سوار نمی شد و بازی می کرد، در کل راضیم ازش و از دوستان عزیز بابت اینکه من تازه کار رو تو این زمینه راهنمایی کردن واقعا تشکر می کنم

6. 5 کاربر از murchehh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من هندزفري Creative EP-630 دارم قسمت چپش ديگه صداش در نمياد كاريش نميشه كرد .... تو همين رنج چي بگيرم
    سلام.
    جواب مشخص است: Creative EP-630. در صورتی که قصد Upgrade دارید بودجه، کاربرد و سورس خود را اعلام کنید تا مورد مناسب معرفی شود.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته سنهايزر cx-300 دارم دلم نمياد هر جايي بزنمش ... ولي برام زور داره بيخودي هدفون 50 تومني خراب بشه...گارانتي هم كه هيچ... يه سال نشده ...كاربرد خاصي ندارم عمومي فيلم و موسيقي ...

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان کجا میشه چندتا هدفون تست کرد (تهران) ؟
    البته از محصولات AKG - Sennheiser - Beyerdynamic

یک کاری پیش اومده که مجبورم بیام تهران گفتم از فرصت سوء استفاده کنیم
    Last edited by ursamajor; 10-09-2013 at 10:11.

10. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کجا میشه چندتا هدفون تست کرد (تهران) ؟
    البته از محصولات AKG - Sennheiser - Beyerdynamic

یک کاری پیش اومده که مجبورم بیام تهران گفتم از فرصت سوء استفاده کنیم
    سلام.
    بعضی از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید. (قبلا" در فروشگاه نامداران در بازار موبایل چند مدل برای تست گذاشته بودند مدت هاست به آنجا مراجعه نکرده ام .)
    بعضی از مدلهای AKG را می توانید در مجتمع پایتخت تست کنید.
    Beyerdynamic بیشتر در مغازه های خیابان جمهوری موجود است اما نمی دانم اجازه ی تست می دهند یا نه.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 10-09-2013 at 10:32.

12. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام.
    بعضی از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید. (قبلا" در فروشگاه نامداران در بازار موبایل چند مدل برای تست گذاشته بودند.)
    بعضی از مدلهای AKG را می توانید در مجتمع پایتخت تست کنید.
    Beyerdynamic بیشتر در مغازه های خیابان جمهوری موجود است اما نمی دانم اجازه ی تست می دهند یا نه.
    موفق باشید.
    من فقط در تعجبم مثلا نامداران که دمو کرده، مدلهایی مثل HD800 و HD700 و اینا که امپدانس بالایی دارند رو با چی دمو کرده؟! با چی درایو میکنه؟
    خیلی دوست دارم یه جا Beyer T1 دمو بکنه برم گوش کنم

14. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من فقط در تعجبم مثلا نامداران که دمو کرده، مدلهایی مثل HD800 و HD700 و اینا که امپدانس بالایی دارند رو با چی دمو کرده؟! با چی درایو میکنه؟
    خیلی دوست دارم یه جا Beyer T1 دمو بکنه برم گوش کنم
    سلام.
    چند وقت پیش که به پرشین تولز سر می زدم آقای منوری نوشته بود که هرکس می خواهد HD800 را تست کند اینجا اعلام کند تا شرایط تست را برایش از طریق پیغام خصوصی بفرستیم.
    در حالت عادی معمولا" پلیر Archos برای تست استفاده می کنند.
    موفق باشید.

16. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •