سلام دوستان
من یه هدفون میخوام قیمت زیر۷۰ با کیفیت مناسب و راحت باشه.از این مدلا خیلی خوشم اموده چون روی گوشی راحت هستن موهامم خراب نمیکنناخه هرفونی دیگه میذاری سرت موها میخوابه دیگه تا نشوری درستو حسابی صاف نمیشه
PHILIPS / SHS 4700
با تشکر
سلام دوستان
من یه هدفون میخوام قیمت زیر۷۰ با کیفیت مناسب و راحت باشه.از این مدلا خیلی خوشم اموده چون روی گوشی راحت هستن موهامم خراب نمیکنناخه هرفونی دیگه میذاری سرت موها میخوابه دیگه تا نشوری درستو حسابی صاف نمیشه
PHILIPS / SHS 4700
با تشکر
حدود 650
این برند فقط یه مدل من تو ایران دیدم اون هم in ear نیست و ایزولیشن خوبی نداره.
در حال حاظر هدفونهای داخل ایران تعداد بسیار محدودی دارند
در رده ی قیمتی شما فقط ie60 از سنهایزر و همین x10 رو داریم.
که ie60 هیچ ریویوی معتبری تا حالا ازش نشنیدم پس خریدش ریسک هست. ولی x10 ریویوهای زیادی داره که با یه سرچ ساده احتمالا همشون رو پیدا خواهید کرد.
موفق باشید.
سلام دوستان من هندزفري Creative EP-630 دارم قسمت چپش ديگه صداش در نمياد كاريش نميشه كرد .... تو همين رنج چي بگيرم
خیلی ممنونم از راهنمایی که دوستان و اساتید عزیز کردن
امروز هدفون سنهایزر cx 300 2 رو به قیمت 195 تومن خریدم
از همه لحاظ خوبه و مهم تر از همه وزن فوق العاده کمشه که احساس میکنم چیزی تو گوشم نیست(البته در مقایسه با هدفون قبلی که با اینکه توگوشی بود اما خیلی سنگین بود)،بیس خوبی داره و شفافیت صدا هم در کنار بیس قوی از مشخصات خوبشه، فقط یه مقدار سیمش شل و وله که شاید بعدا اذیت کنه ولی باید مواظبش باشم دیگهامروز که قصد خرید داشتم فروشنده راضی شد که بده تستش کنم ،البته یکم بدقلقی در آورد و نگزاشت که رو پلیر خودم امتحانش کنم ولی خب بازم خوب بود...در مقایسه با hd 202 به نظرم یه مقدار بهتر بود(البته این نظر شخصی منه) چون 202 یه مقدار رو سرم درست سوار نمی شد و بازی می کرد، در کل راضیم ازش و از دوستان عزیز بابت اینکه من تازه کار رو تو این زمینه راهنمایی کردن واقعا تشکر می کنم
![]()
سلام.
جواب مشخص است: Creative EP-630. در صورتی که قصد Upgrade دارید بودجه، کاربرد و سورس خود را اعلام کنید تا مورد مناسب معرفی شود.
موفق باشید.
البته سنهايزر cx-300 دارم دلم نمياد هر جايي بزنمش ... ولي برام زور داره بيخودي هدفون 50 تومني خراب بشه...گارانتي هم كه هيچ... يه سال نشده ...كاربرد خاصي ندارم عمومي فيلم و موسيقي ...
دوستان کجا میشه چندتا هدفون تست کرد (تهران) ؟
البته از محصولات AKG - Sennheiser - Beyerdynamic
یک کاری پیش اومده که مجبورم بیام تهران گفتم از فرصت سوء استفاده کنیم![]()
Last edited by ursamajor; 10-09-2013 at 10:11.
سلام.
بعضی از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید. (قبلا" در فروشگاه نامداران در بازار موبایل چند مدل برای تست گذاشته بودند مدت هاست به آنجا مراجعه نکرده ام .)
بعضی از مدلهای AKG را می توانید در مجتمع پایتخت تست کنید.
Beyerdynamic بیشتر در مغازه های خیابان جمهوری موجود است اما نمی دانم اجازه ی تست می دهند یا نه.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 10-09-2013 at 10:32.
من فقط در تعجبم مثلا نامداران که دمو کرده، مدلهایی مثل HD800 و HD700 و اینا که امپدانس بالایی دارند رو با چی دمو کرده؟! با چی درایو میکنه؟
خیلی دوست دارم یه جا Beyer T1 دمو بکنه برم گوش کنم
سلام.
چند وقت پیش که به پرشین تولز سر می زدم آقای منوری نوشته بود که هرکس می خواهد HD800 را تست کند اینجا اعلام کند تا شرایط تست را برایش از طریق پیغام خصوصی بفرستیم.
در حالت عادی معمولا" پلیر Archos برای تست استفاده می کنند.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)