سلام
Tablet Farasoo Fast 717 - 16GB = قیمت 600
Lenovo A3000 = قیمت 580
Asus Fonepad ME371MG New - 8GB = قیمت 740
سلام
Tablet Farasoo Fast 717 - 16GB = قیمت 600
Lenovo A3000 = قیمت 580
Asus Fonepad ME371MG New - 8GB = قیمت 740
Last edited by Abdolreza2012; 17-02-2014 at 14:26.
سلام
یک تبلت نیاز دارم حدود 800 تومان، برای کارای اداری بشتر نیاز دارم...
قابلیت مکالمه داشته باشه، حداقل هم 7 اینچ باشه
دوستان لنوو A3000 چطوره ؟ خوبه ؟
اگر منظور قلم استایلوس هست خیر
اگر منظور قلم معمولی هست که همه ی دستگاه ها پشتیبانی میکنند
درود
دوستان لطفا اگه با تبلت فراسو مدل 717 کار کردین درباره کیفیت صفحه نمایش و همچنین قدرت gps این تبلت نظر بدید.
ممنون
سلام دوستان،
در حال حاضر بهترین تبلت تا سقف 800 تومان چی هست؟
صفحه نمایش چه سایزیه مناسبه؟ ( من برای مطالعه میخوام ، میخوام طوری باشه که بتونم کل کتاب رو ببینیم و الکی هی زوم نکنم و بعد از زوم خارج کنم و یه تصویری بهم بده که کل کتاب رو کلا بتونم ببینم!)
خودم که سرچ کردم دیدم اکثرا میگن Nexus 7 ، ولی Nexus هم گوگل زده و هم گوگل و ایسوس فکر کنم - آیا با هم تفاوت دارند یا یکی هستند؟
در مورد آیپد نظری ندارید؟
ممنون
تبلت 10 اینچی یا 8 بگیرید برای مطالعه بهتره نکسوس 7 گوگل با همکاری ایسوس ساخته. 2تا مدل داره نسل اول و نسل دوم (2013)
۱- در مورد اپل نمیدونم بر چه اساسی چنین نظری دادین چون هیچ آلترناتیوی براش وجود نداره و شما اگه بخوای از قابلیتها و کزایای ios بهره بگیری چارهای جز خرید آیپد نداری.
در مورد سامسونگ هم حرفتون قابل قبول میست چون سامسونگ محصولات متفاوتی توی رنجقیمتی مختلف ارایه میکنه و بعنوان مثال خود من با اینکه اکثر محصولات سامسونگ رونمیپسندم ولی نمیتونم انکار کنم که سری نوت سامسونگ هم فعلا هیچ جایگزینی ندارن و قلمدارهای برندهای دیگه هیچکدوم به سری نوت سامسونگ نمیرسند.
لنووو تازه وارد این بازس شده و مدلهای قابل قبولی هم ارایه کرده وایسوز هم محصولات خوبی تا الآن ارایه کرده و بعضی محصولات ایسر هم گزینههای خوبین و حتی بین ویندوزیها هم محصولات خوبی میشه پیدا کرد
در کل هر شخص بسته به نیاز و بودجهاش باید از بین صدها مدل موجود از برندهای مختلف، یکی از گزینههارو که براش بهترینه انتخاب کنه.
برای انتخاب منطقی باید اول تعصب رو کنار گذاشت و با اطلاعات واقعی نظر داد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
شما عکس از سایز واقعی رو اینترنت ندارید من بتونم سایزها رو مقایسه کنم؟
خودتون چه سایزی پیشنهاد میکنید؟
شما هم میگید نکسوس بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)