نه من در اهواز آزمون دادم دانشگاه شهید چمران اهواز
آره آقا. ما دیروز رفتیم اینو پیدا کنیم هر چی میرفتیم نمی رسیدیم بهش.بچه هایی که فردا پس فردا کنکور دارن سعی کنن زود برن. من کرج هستم و کل کرج رو ریخته بودن دانشگاه پیام نور خیلی شلوغ شده بود (دانشگاه رو هنوز کامل درست نکردن دارن قله کوه دانشگاه می سازن)
نظرمم راجع به این کنکور مساعده... من که همش حس میکردم دارم آزمون سنجش میدم. به جز ریاضی که میتونست بهتر باشه از بقیه تقریبا راضیم.
این معلم فیزیک ما هم دمش گرم اکثر پیش بینیاش درست بود. گفت عربی و زبان آسونه. گفت دینی سخته و ادبیات شبیه نوده که همش درست بود.
فیزیک هم گفت دوپلر- نوسان- پرتاب در صفحه سخته که بود.
البته رو ریاضی یه چیزای دیگه میگفت. کلا دمش گرم با ذهنیت درست رفتیم سر جلسه.
دوست عزیز منظور از متنی که شما ان را انتخاب کردی گفته است جواب سوالات 11 تیر می اید روی سایت نه سوالات
سوالات که همین امروز میشه دانلودش کرد
سوالا رو نگیرید بچه ها !
تجربه به من نشون داده آدم معمولا یادش نمیاد چی زده !
بعد میاید تیریپ خوش بینی بر میدارید ! میگید ااا گزینه 3 درسته ؟ آره دیگه منم حتما همون 3 زدم ! عمرا اشتباه زده باشم !![]()
بزارید یه ماه دیگه نتایج میاد ! اگه بد دادید لااقل تا اونموقع خوشید ! اگه هم خوب داده باشید همین الانشم احساس خوبی دارید و اون موقع هم کلی سورپرایز میشید و شارژ میشید باز
دوستان سوالا عمومی رو که ساعت 7:45 آوردن اول پلمپ بود . ولی از پشتش ورق صفحه اول سوالای ادبیات تا سوال 5 نسبتا معلوم بود . من یک ربع وقت داشتم که قشنگ رو این پنج تا فکر کنم به بقل دستی هام هم اطلاع دادم که بی بهره نمونن !من که اصلا کلمه نخونده بودم مطمئنم 2 دو تا اول رو درست زدم
!
منم میدونم . اینقدر دیگه خنگ نیستم ! میفهمم . آخه بعضی دوستان دنبال پاسخنامه کلیدی میگشتن اونو گذاشتم
اینم یه تاپیک مجزا داره علی آقا . هم اسمیم که !دوستان لطفا کتاب خوب برای عربی و دینی معرفی بکنید که حداقل بشه 70 بزنی تو کنکور بعدی .
چون من سال دیگر کنکور دارم و خوشحال می شوم از تجربیات بزرگانی مثل شما بهره ببرم
یک سوال دارم ازتان کسانی که عشق شریف هستند چرا دانشگاه شریف را انتخاب می کنند واقعا چرا خیلی دوست دارم بدونم . لطفا دلایل را بگویید
بابا فدای تو می خوامت . مرد به تو می گند که به کناری ها هم گفتی
ولی خودمانیم کار خوبی نکردی
خوب علی اقا که هم اسمیم ادرس تایپک را بده رفیق
از 10 تیر می خواهم بخوانم
راستی بچه ها دیشب کی بازی را دید چه بازی بود . تا پنالتی دیدم . حدود 2.30 طول کشید .
پرتغال در پنالتی ها بد شانسی اورد بدبخت کریس رونالدو اخرین پنالتی زن بود اسپانیا پنالتی اخر را فاب رگاس زد و دیگه کریس نتوست بزنه . بدبخت
ولی بازم خوب بازی کردند هر دو
امشب المان ایتالیا
به نظرم المان می اید بالا
خداییش دوپلر خیلی آسون بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)