یعنی همون روانشناسی که دانشگاه های انسانی می دن ریاضی هم می تونه بره؟
یعنی همون روانشناسی که دانشگاه های انسانی می دن ریاضی هم می تونه بره؟
کمک کنید دوستان لطفا
عباسپور چی؟قبول میشم؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من واقعا نمیدونم چیکار کنم، امسال هم میخوام برم دانشگاه، ممنون میشم کمک کنید
رتبه من: 121 هزار
شهر: زاهدان
منطقه:2
رشته: تجربی
سوال 1-من روزانه مجاز نشدم، اما گزینه دو در انتخاب رشته مجازیش واسه من دانشگاه زابل رشته مهندسی کشاورزی روزانه زده، آیا صحت داره و میتونم تحصیل کنم در اونجا؟
سوال2- آیا من میتوانم با این رتبه در دانشگاه پیام نور شهرمون مدیریت دولتی یا بازرگانی انتخاب کنم، قبول میشم بنظرتون؟
سوال3- چه رشته هایی رو میتونم در چه دانشگاههایی برم؟
ممنون میشم کمک کنید، دعاتون خواهم کرد
میدونم که حذف میشه ... فقط برای پرشدن انتخابش کردم ! ... من رشته اولم کامپیوتر هست ... نمیتونم مکانیک رو بالای اون بزارم !
چند درصد می شه به انتخاب رشته گزینه 2 اعتماد کرد ( احتمال قبولی شو می گم ) ؟؟؟
3700 برق بندر عباس می شه قبول شد ؟؟ سال گذشته تا 6000 گرفته حالا با این کم شدن ظرفیت ما رو تو شک انداخته .
در مورد گزینه 2 چون تیک روزانه رو می زنی اونم یه چی می گه و نباید تیک روزانه رو بزنی چون اصلا نیاوردی و به طور حتم نمی تونی روزانه تحصیل کنی
پیام نور هم چون بومی می گیره احتمال داره بیاری و بهترین جا با این رتبه هم پیام نور بومی اونم با احتمال کم ..
سوال دیگه اینکه دانشگاه های خارج از کشور چقدر مدرک علم و فرهنگ رو قبول دارند؟
یعنی احتمالش کمه که در شهر خودم با این رتبه پیام نور مدیریت بازرگانی قبول بشم؟ پس چی میگن بومی پذیری شده و پذیرش زیاد شده؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
جای هست که بگه با این رتبه سالهای قبل چه رشته هایی آوردن؟
بله تقریبا پیام نور همه بومی می گیره و احتمال هم داره بیاری من از این رو گفتم احتمال کم که یکی از دوستان با تقریبا همین رتبه ها پیام نور کشاورزی یکی از شهرتان های استان نه مرکز استان قبول شده بود و ولی امسال که نگاه می کنم ظرفیت پیام نور خیلی بیشتر شده و امکان داره مرکز استان و رشته که می خوای رو بیاری ..
با این رتبه میشه روی دانشگاه های بین المللی فکر کرد؟
مثلا چابهار که یکی از شهرهای استانمون هست، چون بین المللی هم قبول شدم،بنظرتون با همچین رتبه ای عقلانی هست قبولی در بین الملل؟
اگر نه پس چرا میزنن که بین المللی قبول شدم؟ بیکارن؟
Last edited by morteza3245; 12-08-2011 at 13:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)