اوف ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا! دهنم آب افتاده با اين مود هاي خفن.اي كاش مي شد Dawn Guard رو دانلود مي كردم.خيلي دنبال اين بوذم مود هاي قشنگ بريزم ولي نخود سياه هم گيرمان نيامده.حيف واقعا حيف.
اوف ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا! دهنم آب افتاده با اين مود هاي خفن.اي كاش مي شد Dawn Guard رو دانلود مي كردم.خيلي دنبال اين بوذم مود هاي قشنگ بريزم ولي نخود سياه هم گيرمان نيامده.حيف واقعا حيف.
بچه هایی که Immersive Armors رو فعال دارن ، یه لیستی از محل ِ اختفا!ی آرمر ها ندارید ؟
محل اختفای انچنان که ندارن ولی چون به Leveled List اضافه شدن در طول بازی با دشمن هایی رو برو میشی که همین Armor ها رو پوشیدن یا درون صندوق ها و .. این Armor ها رو پیدا میکنی.
البته من دیدم که NPC های دیگه هم Armor های این مود رو پوشیدن.مثلا Keeper Carcette در Hall Of Vigilant زره ای به اسم Paladin Armor رو از این مود پوشیده.
(البته بگم اگر Dawnguard رو داری Hall Of Vigilant توسط Vampire ها نابود شده و Keeper Carcette هم جسدش نیست در عوض Vigilant Tolan که اون رو در حال بحث با Isran می بینی این زره رو پوشیده.)
مطمئنا NPC های دیگه هم این زره ها رو میپوشن.
میتونی یه سری به اینجا هم بزنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی محل اختفای به خصوصی ندارن که بگی در یه صندوق همه اجزای یه Armor رو پیدا میکنم.
سلام
داشتم بازی رو لود میکردم که تو loading screen موجوادتی معروف به اسم gargoyle ها(بخوانید گری گوری ها) رو دیدم!!!!!!!!!!!!
کسی اینی رو توو بازی دیده؟
مثل اژدها ها!! پرواز میکنن؟
انصافا چه کرده این ماد دانگارد.
این زن از نژاد Argonian میگه مریضم برام دارو بیار من 1/4 اسکایریم رو گشتم ولی اثری از دارو نیست رو نقشه هم که علامت نداره. تازه تو markath همه بخاطر قتلی که نکردم دنبالمن.( یکی نیست بگه اخه تو رو چه به کاراگاه بازی)
راهنمایی کنید لطفا
من این کوئستو هنوز نرفتم ولی چیزی که گفتم چیزی بود که تو راهنما نوشته بود.یه سرچ تو نت بکن حتما پیدا میکنی.این زن از نژاد Argonian میگه مریضم برام دارو بیار من 1/4 اسکایریم رو گشتم ولی اثری از دارو نیست رو نقشه هم که علامت نداره. تازه تو markath همه بخاطر قتلی که نکردم دنبالمن.( یکی نیست بگه اخه تو رو چه به کاراگاه بازی)
تو خط کوئست Dawnguard هستن.در کل باید با حدود 10-12 تا مبارزه کنی در جاهای مختلف
2 روز پیش dawnguard رو تموم کردم.10 ساعت گیم پلی داره
این زن به Skooma اعتیاد داره.یه Potion که Health رو افزایش میده بهش بدین.ضعیف ترین Potion Health یعنی Potion of Minor Healing از اینونتوری برداشته میشه.
1 عدد کافی هست.
موفق باشید.
دوستان احتمال داره نشه Dawnguard رو شروع کرد؟ چون الان هیچ کدوم از گارد ها باهام دربارش حرف نمیزنن
خیر.اگه گارد ها صحبت نکردن و به هر نحوی کوئست شروع نشد یه ارک به اسم Durak از طرف Dawnguard میاد با هاتون حرف میزنه میگه به ما ملحق شو و ...
اگر این ارک هم نیومد اگر خودت محل Fort Dawnguard رو پیدا کنی و وارد بشی باز هم کوئست شروع میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)