تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 510 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوف ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا! دهنم آب افتاده با اين مود هاي خفن.اي كاش مي شد Dawn Guard رو دانلود مي كردم.خيلي دنبال اين بوذم مود هاي قشنگ بريزم ولي نخود سياه هم گيرمان نيامده.حيف واقعا حيف.

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه هایی که Immersive Armors رو فعال دارن ، یه لیستی از محل ِ اختفا!ی آرمر ها ندارید ؟

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بچه هایی که Immersive Armors رو فعال دارن ، یه لیستی از محل ِ اختفا!ی آرمر ها ندارید ؟
    محل اختفای انچنان که ندارن ولی چون به Leveled List اضافه شدن در طول بازی با دشمن هایی رو برو میشی که همین Armor ها رو پوشیدن یا درون صندوق ها و .. این Armor ها رو پیدا میکنی.
    البته من دیدم که NPC های دیگه هم Armor های این مود رو پوشیدن.مثلا Keeper Carcette در Hall Of Vigilant زره ای به اسم Paladin Armor رو از این مود پوشیده.
    (البته بگم اگر Dawnguard رو داری Hall Of Vigilant توسط Vampire ها نابود شده و Keeper Carcette هم جسدش نیست در عوض Vigilant Tolan که اون رو در حال بحث با Isran می بینی این زره رو پوشیده.)
    مطمئنا NPC های دیگه هم این زره ها رو میپوشن.
    میتونی یه سری به اینجا هم بزنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی محل اختفای به خصوصی ندارن که بگی در یه صندوق همه اجزای یه Armor رو پیدا میکنم.

4. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    داشتم بازی رو لود میکردم که تو loading screen موجوادتی معروف به اسم gargoyle ها(بخوانید گری گوری ها) رو دیدم!!!!!!!!!!!!
    کسی اینی رو توو بازی دیده؟
    مثل اژدها ها!! پرواز میکنن؟

انصافا چه کرده این ماد دانگارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این کوئست در نزدیکی یک Fishery یا همون شیلات در خارج از شهر riften آغاز میشه. در اونجا باید به دنبال یک زن از نژاد Argonian
    این زن از نژاد Argonian میگه مریضم برام دارو بیار من 1/4 اسکایریم رو گشتم ولی اثری از دارو نیست رو نقشه هم که علامت نداره. تازه تو markath همه بخاطر قتلی که نکردم دنبالمن.( یکی نیست بگه اخه تو رو چه به کاراگاه بازی)
    راهنمایی کنید لطفا

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

این زن از نژاد Argonian میگه مریضم برام دارو بیار من 1/4 اسکایریم رو گشتم ولی اثری از دارو نیست رو نقشه هم که علامت نداره. تازه تو markath همه بخاطر قتلی که نکردم دنبالمن.( یکی نیست بگه اخه تو رو چه به کاراگاه بازی)
    من این کوئستو هنوز نرفتم ولی چیزی که گفتم چیزی بود که تو راهنما نوشته بود.یه سرچ تو نت بکن حتما پیدا میکنی.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    داشتم بازی رو لود میکردم که تو loading screen موجوادتی معروف به اسم gargoyle ها(بخوانید گری گوری ها) رو دیدم!!!!!!!!!!!!
    کسی اینی رو توو بازی دیده؟
    مثل اژدها ها!! پرواز میکنن؟

انصافا چه کرده این ماد دانگارد.
    تو خط کوئست Dawnguard هستن.در کل باید با حدود 10-12 تا مبارزه کنی در جاهای مختلف

2 روز پیش dawnguard رو تموم کردم.10 ساعت گیم پلی داره

9. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

راهنمایی کنید لطفا
    این زن به Skooma اعتیاد داره.یه Potion که Health رو افزایش میده بهش بدین.ضعیف ترین Potion Health یعنی Potion of Minor Healing از اینونتوری برداشته میشه.
    1 عدد کافی هست.
    موفق باشید.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دوستان احتمال داره نشه Dawnguard رو شروع کرد؟ چون الان هیچ کدوم از گارد ها باهام دربارش حرف نمیزنن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان احتمال داره نشه Dawnguard رو شروع کرد؟ چون الان هیچ کدوم از گارد ها باهام دربارش حرف نمیزنن
    خیر.اگه گارد ها صحبت نکردن و به هر نحوی کوئست شروع نشد یه ارک به اسم Durak از طرف Dawnguard میاد با هاتون حرف میزنه میگه به ما ملحق شو و ...
    اگر این ارک هم نیومد اگر خودت محل Fort Dawnguard رو پیدا کنی و وارد بشی باز هم کوئست شروع میشه.

13. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •