تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 860 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا زورم که بزنی تو تابستون دو بار بیشتر نمیشه برداشت کرد .[/quote]

به نظر من آناناسو باید تو گلخونه بکاری .

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در آینده نزدیک اینجا یه تقویم که همه چیز رو توش نوشته قرار داده میشه.
    Last edited by hopee; 05-03-2009 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان شرمنده از پست قبلی که چرت و پرت بود آخه من اون اطلاعات رو به صورت تقویم و تو جدول تنظیم کرده بودم (اسکول بازی در آورده بودم ) و موقع اینجا گذاشتن همه به هم ریخت به زودی اون تقویم رو میذارم.
    Last edited by hopee; 05-03-2009 at 21:42.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ... منم این بازیو میخوام ...

چه طوری دانلود کنم ؟ (نیاز به شبیه ساز ds داره ؟ )
    در ضمن چندتا نسخه داره ؟ کدوم نسخه اش داستان داره ؟ (اونو میخوام بازی کن)

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

محصولات کشاورزی

(البته نمی دونم همشون درستن یا نه )

دوستان لطف کنن غلطارو تصیح کنن.

بهار

-کلم پیچ - cabbagge خرید: 500 فروش : 250 اولین برداشت : 14 روز بعداز کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند

-خیار - Cucumbers خرید: 200 فروش : 100 اولین برداشت : 9 روز بعداز کاشت رشد مجدد: 5 روز بعد

-سیب زمینی - Potatoes خرید: 150 فروش : 80 اولین برداشت :7 روز بعد از کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند

-توت فرنگی - Strawberries خرید: 150 فروش : 30 اولین برداشت :9 روز بعد از کاشت رشد مجدد:2 روز بعد

-شلغم - Turnips خرید: 120 فروش : 60 اولین برداشت :4 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند

تابستان

-ذرت - Corn خرید: 300 فروش : 100 اولین برداشت : 14 روز بعد از کاشت رشد مجدد:5 روز بعد

-گوجه فرنگی - Tomatoes خرید: 200 فروش : 60 اولین برداشت : 9 روز بعد از کاشت رشد مجدد:3 روز بعد

-آناناس - Pineapples خرید: 1000 فروش : 500 اولین برداشت :20 روز بعد از کاشت رشد مجدد:5 روز بعد

-کدو - Pumpkin خرید: 500 فروش : 250 اولین برداشت : 15 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند

-پیاز - Onion خرید: 150 فروش : 80 ا ولین برداشت : 8 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند

پاییز

-هویج - Carrots خرید: 300 فروش : 120 اولین برداشت : 7 روز بعد از کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند

-بادمجان - Eggplants خرید:120 فروش : 80 اولین برداشت : 9 روز بعد از کاشت رشد مجدد:3 روز بعد

-فلفل سبز - Green Peppers خرید:150 فروش : 40 اولین برداشت :7 روز بعد از کاشت رشد مجدد:3 روز بعد

-اسفناج - Spinach خرید:500 فروش : 80 اولین برداشت : 6 روز بعد از کاشت رشد مجدد:رشد نمی کند

- چغندر - Sweet Potatoes خرید:300 فروش : 120 اولین برداشت :5 روز بعد از کاشت رشد مجدد: 3 روز بعد

گلخانه

- پرتغال - Orangecup Flower خرید: 500 فروش : ندارد اولین برداشت : 9 روز بعد از کاشت رشد مجدد: رشد نمی کند

نکته :در صورتی که هر روز بهش آب بدی مورد سوم صادقه .
    Last edited by hopee; 06-03-2009 at 11:38.

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام ... منم این بازیو میخوام ...

چه طوری دانلود کنم ؟ (نیاز به شبیه ساز ds داره ؟ )
    در ضمن چندتا نسخه داره ؟ کدوم نسخه اش داستان داره ؟ (اونو میخوام بازی کن)
    من گه با شبیه ساز پلی یک بازی می کنمpsx
    نسخه که زیاد اره ولی اونی که اینجاس دربارش بحث می کنیم واز همه بهترهharvest moon back to nature
    برای دانلود بگرد بچه ها گذاشتنش ومی تونی تواین تایپک پیدا کنی ودر تایپک درخواست بازی

7. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بابا زورم که بزنی تو تابستون دو بار بیشتر نمیشه برداشت کرد .
    به نظر من آناناسو باید تو گلخونه بکاری .[/quote]

من اناناس رو برای اینکه سود زیای داره وزود پول زیاد می خوام که تو گل خونه هر کاری کنی نمی تونی زود پول دار بشی
    این برداشت اناناس شده یه بدبختی برای ما
    این کارن خانومم فقط سه شنبه میاد تو ساحل . جاتون خالی یه بار که رفتم اونجا تا دیر وقت
    جلوشو گرفتم که نره خونشون و بعد ...
    به هر حال امتحان می کنم که کی در میاد روز اول می کارم ببینم چندم در میاد ولی فکر کنم که دیگه سه بار رو بشه من که زور میزنم بعد جومونگ پسر خوب جلو دختر مردم نمی گیره پسر خوب جلو مدرسه دخترا توقف نمی کنه پسر خوب به مامانش هی نمی گه من زن می خوام میگه من دختر می خوام پسر خوب دست تو دماغش نمی کنه...

9. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

1.مگه بعد از ساعت 4 میتونیم بریم سوپر مارکت که ببینیم اونجا نیست.
    2.در روزهاي يكشنبه در مسافرخانه و در ساعت 4 بعد از ظهردر اسكله هست.

اره پسر تا ساعت 6 می تونی بریسوپر مارکت تازه اگه باهاشون(با خانواده کارن)دوست بشی سوپر مارکت از ساعت 8صبح وتا 7شب اماده خدمت گزاریست
    یا مثلا شهردار اگه باهاشون دوست بشی از ساعت 6صبح مقدم میهمانان محترم را گرامی می دارد
    اره خودت برو امتحان کن جومونگ که میگه فقط یکشنبه اونجاس ولی به نظر من باید دو سه روز اسکله باشه ویه چیز دیگه فکر کنم کارن از ساعت 4تا 6عصر توخونشونه

11. 2 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

harvest moon back to nature
    این نسخه هایی که وجود داره داستانشون دنباله هم هستش ؟ یا اینکه هرکدوم فرق داره ؟

من friends رو دانلود کردم ، خیلی باحاله ، اگه این بهتر و طولانی تره برم سراغه این

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من آناناسو باید تو گلخونه بکاری .
    [/quote]

گلخونه هم فکر خوبیه ولی بدیش اینه که جای زیادی نداره.

اگر فقط در گلخونه بکارید اصلا به صرفه نیست.
    بهتره که کار رو با تولید انبوه شروع کنید.
    یعنی همون اول تابستون 10 تا 15 یا 20 تا کیسه بذر بکارید.
    در اون صورت مزیت آناناس (قیمت بالاش) به بدیش (رشد کند) غلبه می کنه. (ای کیو سان اقتصاد دان میشود)

اما پیشنهاد میشه که همیشه توی گلخونه 1 یا 2 کیسه آناناس کاشته و داشته باشید. اینطوری میتونه به صرفه باشه. بقیه ی گلخونه رو هم گلی رو که دختر مورد علاقه تون دوست داره بکارید. اون یکی جای باقی مونده رو هم بهتره بلال بکارید که برای غذای مرغ ها لنگ نباشید. و بقیه ی بخش ها ی باقیمانده رو هم (همون بخش های بین محصولات) علف بکارید. علف کاشتن بین محصولات رو هم در زمین به کار ببرید تا برای همیشه از شر علف های هرز خلاص شید.

برای راحتی کار:

000*000
    000*000
    000*000
    fff*ccc
    fff*ccc
    fff*ccc

0 آناناس
    f گل
    c بلال

دومآ هم اینکه دور از چشم شما الان پاپوری جونت دو ماهه پا به ماه است
    چهره ی اول: عصبانی.
    دیالوگ: خشایار! هوی خشایار! کجایی خشی با توام! ... بپر اون دسته قمه سبزه رو بیار ببینم این بچه هه چی میگه... اون روی من رو بالا آورده ... بدو زود باش. نه دسته سبزه رو نمی خواد... دسته سیفیته رو بیار. ده بدو تا سرد نشدم! می خوام اینو شقه شقه اش کنم. می خوام اینجا رو از خون این پسره رنگش کنم. اون قمه دسته قرمزه رو بیار، بدو بیارش دیگه می خوام اینجا خون فواره بزنه... ده زودباش...

چهره ی دوم: متعصب.
    دیالوگ: رو به جومونگ: ای مفسد فی الارض. ای بر هم زننده ی امنیت روانی جامعه. ای منافق. ای ...
    پشت تیلیفون: جناب سروان مرتکب ---- محسنه شده. چی کارش می کنین؟ ... ها؟ چی؟ یا ابلفرض! ...
    رو به جومونگ: اول یه بشکه آب حاضر می کنن. به تمام اهالی پی سی ورد و انجمن های اطراف می گن بیان صف وایسن. اهالی هاروست مون ها رو هم فراخوان می کنن. بعد اعلام می کنن هر کس باید بیاد دستش رو بکنه توی این آب و یک سیلی به تو بزنه. آنقدر این کار انجام میشه تا آب داخل بشکه تموم بشه.
    بعد یه بشکه سرب داغ میارن. با قیف به ماتحتت می ریزن.
    بعد خاکت می کنن توی زمین. طوری که کلت و بالاتنت بیرون باشه. بعد با تانک سه بار از روت رد میشن. بعد ...
    Last edited by Leyth; 05-03-2009 at 16:47.

14. 3 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •