سلام دوستان یک سوال مبتدیانه.
بعضی از رامها (مثل Ginger DX 24) شامل یک فایل اصلی رام به صورت زیپ و یک فایل ماژول هستن. میخواستم ببینم این ماژولها رو در محیطهای ریکاوری با استفاده از کدام گزینه باید نصب کرد. ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام دوستان یک سوال مبتدیانه.
بعضی از رامها (مثل Ginger DX 24) شامل یک فایل اصلی رام به صورت زیپ و یک فایل ماژول هستن. میخواستم ببینم این ماژولها رو در محیطهای ریکاوری با استفاده از کدام گزینه باید نصب کرد. ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام علیکم
اگه منظورتون از ماژول ها همون آپدیت هایی که برای اصلاحیه رام ها داده میشه
مثل خود رام ، instal zip from Sdcadrd
دقیقا همون گزینه ای که برای نصب رام های زیپ استفاده میشه ,
Last edited by AMIRHJ; 01-04-2012 at 18:29.
سلام بچه ها یه خبر خوب براتون دارم احتمالا مشکل دوربین داخل اندروید 4 برای گوشی های ما حل بشه وای اگه بشه چی میشه
مشکل من اینه که وقتی GPRS گوشی رو فعال میکنم گوشی از دسترس خارج میشه
نه زنگ میخوره نه اس ام اس میره میاد!
خطم هم 912 هست
در صورتی که روی گوشی داداشم که samsung galaxy gio هست خطمو میندازم درسته اونجا
سلام
برنامه همچین کیبوردی رو کسی داره؟؟من خیلی وقت به خاطر استفاده از این کیبورد از یه رامی که اصلا دوس ندارم استفاده میکنم کسی داره همچین کیبوردی که جداگانه نصب بشه
ممنونم
![]()
عکس مشاهده نشد
کیبورد رو میتونین از رام بکشین بیرون (توی فایل زیپ رام)... یه مقدار جستجو نیاز داره
اگه بتونین یه اسکرین شات کامل از تمام فولدر ها و ... فایل زیپ بگیرین (با Snagit راحت میشه) دوستان میتونن راهنمایی کنن![]()
من الان عکس رو میبینم
الان توی پی سی براتون آپ میکنم![]()
و دوست من برای کیبورد باید فایل کیبورد رو از رام استخراج کنی سپس اونو داخل رام جدید قرار بدی اگه میخوای بفهمی لینک کیبورد کجای رامت هست برو به وبلاگ x8.blogfa.com و این سوال رو از بچه ها بپرس چون من یادم نیست برای کیبورد کجای رام میرفتیم و منظور اقا پارسا این نبود منظورشون این بود که از داخل فایل زیپی(رامی) که دانلود کردید عکس بگیرید.
و molibden برای منم هنگام وصل شدن به اینترنت مشکلی پیش نمیاد هم پیامک برام میاد و هم تماس ها برقرار میشه شاید مشکل از سیم کارتتون باشه.
gokeyboard و better keyboard هردو این حالت رو دارن واسه تایپ اس ام اس که ورژن جدید هرکدومو واستون آپ کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم go keyboard :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، امروز رام پرایم اچ دی 6 رو برای هسته اصلی نصب کردم، رام بسیار عالی و بدون نقصی نشون میده، خواستم به همه ی دوستان که دنبال یک رام زیبا، سبک، تکمیل و بی عیب هستن پیشنهاد بدم، تا الان مشکلی نداشته، حالا دوتا سوال که شایدم خیلی مسخره باشه میپرسم، اول اینکه این رام یک بکگراند دیفالت داره که اسم رام روش نوشته شده، ولی فایل این بک گراند هیچ جایی نیست و اگر عوض کنم دیگه هیچ جا نمیشه پیداش کرد، بنظرتون این بکگراند کجای رام ذخیره شده? دوم اینکه آیا همه ی رامهای کاستوم مشکل وارد کردن کد کارت شارژ دارن و این کدو قبول نمیکنن? اگر پاسخ بدین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)