حالا اگه امدیم و پیدا نشد چه بلایی سر طرف میارن ؟
حالا اگه امدیم و پیدا نشد چه بلایی سر طرف میارن ؟
در مورد گم شدن تیر سخت گیری خیلی زیاده . نمیدونم چی کار کنن . ولی در مورد پوکه ، فوقش کل گروهان رو تنبیه میکنن . تنبیهاتی مثل لغو مرخصی ، یا نگهبانی و گشتی اضافه .
سلام دوستان
من فارغ التحصیل کارشناسی هستم.
من امروز رفتم دفترچه بفرستم و آخرین معافیت تحصیلی که تو سایت نظام وظیفه بود مربوط به کاردانیم بود.معافیت تحصیلی مربوط به دوره کارشناسیم تو سایت نظام وظیفه وجود نداشت.
الان من اون برگه دانشگاه (دوره کارشناسی)که برای نظام وظیفه میده رو دارم اما تو سایت چیزی نبود(فقط واسه کاردانی بود).کسی میدونه باید چیکار کنم تا معافیت تحصیلی دوره کارشناسیم تو سایت نظام وظیفه ثبت بشه؟؟؟
برم دانشگاه یا نظام وظیفه مرکز استان؟؟؟
ممنون
Last edited by Immunology; 14-07-2011 at 12:42.
kolan dar halate aadi chenin chizi fek nemikonam bashe vali in bala ro sare ma avordan. Yeki 2 bar lokhtemun kardan.
albate tu doreye ma shaye shode bud maraze gal umade o be khatere in kheili sakht giri mikardan. ajab dorani dashtim.
Sharmande dustan ba mob umadam farsi nadare.
نه آقا واقعیت داره.من توی ارتش خدمت می کنم. توی آموزشی به رندوم می اومدن افراد رو لخت میکردن (البته از کمر به بالا ! ) و وضعیت نظافت رو کاملا چک میکردن. اگر کسی مشکل داشت فرمانده گروهان وخود اون فرد رو توبیخ می کردن.
همه جا نه ولی ما خودم تو تابستون دیدم که جناب سروان احمد_ن تو محوطه تک تک سربازها رو لخت کرد تا ببینه زیر بقلشون رو زدن یا نه ویا اینکه از شرت سازمانی استفاده میکنن یا نه.
بله اینو میدونستم. میخواستم بدونم کد کی میخورن که برم از پلیس +10 بپرسم. میشه زودتر رفت و پرسید ؟
بچه ها اگه من مدرک لیسانس رو بگیرم و کارت سبز هم دارم و اینکه بسیج فعال هم هستم ...به نظرتون چقدر کم میشه ؟؟
بسیج فعال 2 ساله هستم ...3 ماه کم میکنه ؟؟؟ بهم گفتند خیلی بیشتر از 3 ماه کم میشه .
ها؟؟؟؟ این دیگه چه جورشه !!!!! شرت سازمانی !!!! من که عمرا شرت سازمانی بپوشمویا اینکه از شرت سازمانی استفاده میکنن یا نه.![]()
سلامها؟؟؟؟ این دیگه چه جورشه !!!!! شرت سازمانی !!!! من که عمرا شرت سازمانی بپوشم![]()
از این نمیکنم کاری ها خیلی ها بودن و گفتن
ولی بعد که شاید حتی به دستت سطل و تِی و .... دادند و گفتن برو دستشویی ها رو هم بشور و یا شام و ناهار چیزی بهت دادن که به عمرت نخوردی و دوست نداشتی بعد متوجه میشی سربازی واقعا برای زندگی لازم هست
این رو جدی گفتم - الیته نه زیادش مثلا همین آموزشی کافیه - کو تا 8 9 ماه دیگه که مال من تموم شه :(
اما خوب مثل برق میگذره
دوست عزیز تو همون برگه کد و محل خدمتت رو نوشته.
اگر خیلی عجله داری حدودا 20 روز مانده به خدمت برو پلیس+10
اینقدر به خودت استرس نده دوست عزیز.بالاخره میفهمی که کجا اعزامی.4-5 روز این و ر و اونور توفیری نمی کنه.
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)