پیشنهاد من G2 است. مدل 32 رو هم تهیه کنید مشکل به وجود نیاد. نسبت به سخت افزار و مشخصاتش قیمت بسیار عالیی داره.
پیشنهاد من G2 است. مدل 32 رو هم تهیه کنید مشکل به وجود نیاد. نسبت به سخت افزار و مشخصاتش قیمت بسیار عالیی داره.
سلام
يه گوشي ميخوام تا حدود 700 تومن، صفحه اش نمي خوام خيلي بزرگ باشه، نهايتن 4.5 اينچ باشه، خود گوشي هم هر چي جمع و جور تر بهتر، اولويت هاي بعدي هم دوربين و كيفيت صفحه نمايشه. ممنون
با سلام به نظرتون htc desire 500 گوشیه خوبیه؟؟؟ با توجه با اینکه gpu این گوشی adreno 203 ایا تو بازی هایی مثل gta sanandreas و asphalt 8 و call of duty strike team و n.o.v.a 3 کم میاره و لگ میزنه یا نه؟
لطفا یکی لیست پردازنده های گرافیکی ادرنو رو به ترتیب از قوی به ضعیف قرار بده ممنون ( پیشنهاد دیگه تو این رنج قیمت فقط از htc باشه ممنون )
سلام به همه دوستان
به امید خدا میخوام یه گوشی در حد 500 تومان بخرم،البته نو یا کارکرده هم فرقی نمیکنه هر کدوم که دوستان پینهاد بدن
واقعیتش خودم ال جی دارم ال 4 ای 440 ولی میخوام صفجه گوشی بزرگتر باشه زیره 4 اینچ نباشه
خیلی دوست دارم گوسی های سونی رو امتحان کنم که دیدم دوستان گفتن صفحه نمایش خوبی ندارن!
گزینه های سونی و ال جی رو پیشنها بدین
سمت هواوی نمیرم و سامسونگ هم همینطور
دوربین گوشی برام مهم نیست
مهم صفحه نمایش بزرگ
رابط کاربری روونی داشته باشه
اهل بازیای سنگین هم نیستم در حد بازی هایی که دیتا نمیخوان کارم رو راه میندازه
یه گوشی که از این گوشی که دارم بهتر باشه
خودم LG Optimus L7 II P710 یا دو سیمش رو مد نظرم هست
سونی هم شما پینهاد بدین
تشکر از همه دوستان
من پیشنهاد میکنم با 50 تومان افزایش بودجه، Xperia L تهیه کنید.
Sent from my LT29i using Tapatalk
سلام
تشکر از شما
واقعیتش من انقدر از این گوشی های سونی بد شنیدم که هرکاری میکنم و هرجا ریویو میخونم همه گلایه میکنن از گوشیاش
مخصوصا صفحه نمایشش
گوشی های ال جی به نظرم از نظر قیمتی که دارن مناسب تر هستن
و گوشی های هواوی هم بیشتر به فان شبیه هستن،مثلا گوشی هواوی 300 تومان هست و گوشی سونی با همون مشخصات 700 تومان
خودم اکسپریا ام رو دیده بودم و شما هم فرمودین ال
بین M و L کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
دوربین مهم نیست فقط صفحه نمایش با کیفیت و اندروید به روز تر
تشکر از شما
من xperia sp رو پیشنهاد میکنم گوشیه خیلی خوبیه البته اگه یکم بیشتر دست به جیب شی میتونی SIII هم بگیری حدودا 900
کاملا باهات موافقم . طرف سونی نرو من رفتم پشیمون شدم از کیفیت ساخت بدش گرفته تا صفحه نمایش . Z1 رو با موتو جی مقایسه کردم 10 برابر موتوجی سرعت و صفحه اش بهتر بود
Moto G یه گوشی ارزان قیمت به حساب میاد و اصلا قابل مقایسه با پرچمدارا نیستش...
-------------------------------------------------
اگه صفحه نمایش براتون مهمه گوشی های سامسونگ و الجی صفحه نمایش های بهتری دارن، گوشی های HTC هم بخاطر قیمت بالای نامعقولانشون تو این رنج قیمت توصیه نمیشه...
S III الان با قیمت 840 تومن انتخاب بدی نیستش KitKat هم براش خواهد اومد.
اگرم اهل خرید گوشی کارکرده هستید من Nexus 4 رو پیشنهاد میکنم.
جواب منم بدین دیگهhtc desire 500 یا htc one sv ?????????? :( ادرنو 203 یا ادرنو 305 کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)